... som Fisken i vattnet



Såhär ser mitt liv ut just nu. Tadaaa, jag är hemma i Sverige igen och här hoppas jag att jag kan stanna nu. Har fått nog av Oslo tyvärr, har varit alldeles för mycket strul de senaste 2 månaderna så nu ger jag upp och vill vara med vännerna här hemma. Tråkigt att flytta ifrån Josse som jag har bott väldigt nära inpå i 1 år & 7 månader, men jag blev bara tvungen att göra så. Och väldigt tråkigt att bo så långt ifrån Joakim aka fisen, men vi vet att JE klarar allt. Så mycket motgångar som vi har haft har nog aldrig ett par haft under så kort tid, men vi håller ut ändå. 

Hur som helst trivs jag väldigt bra här hemma, speciellt när det är fint väder som det har varit mest hela tiden sen jag kom hem. Då är poolen min bästa vän som ni ser ovan : ) Någon dag ska jag sätta mig ner och ändra mitt CV, skicka in till alla jobb som finns och verkligen kämpa för att få ett jobb! Jag vet att jag kommer få ett, men först måste jag ha lite semester.

Nu ska jag kila in till Uppsala och ha en liten planerarkväll inför Storsjöyran! Wiho!

Ps. I love min nya mini-dator : )

Fan fan fan

Nu som jag trodde att det inte kunde bli värre, så blir det fan så mycket värre än vad jag någonsin kunde tro :'( Skulle önska att detta bara var en mardröm.. 

Det kanske räcker nu

Aaaah, jag får snart panik. Just nu sitter jag och kollar lägenheter i Uppsala, i Gävle, i Göteborg, i Oslo. Var ska jag ta vägen? Jag vet verkligen ingenting, jag är heeeeelt splittad. En sak är säker, och det är att jag inte trivs med situationen i mitt liv just nu, och det är bara jag som kan göra någonting åt det. Och det är snabbt.
 

One too many mornings

RSS 2.0