Norsk sommaröl ska det va'

Mmm, första ölen är öppnat. Norsk sommarøl!
Har jobbat hela dagen, tills nu, så nu är jag faktiskt värd några fler ; )

Vad gör ni ikväll?

image1826image1825

Kos dere!

Before and after work

Morning.
Fredag idag, och det är jätte fint väder! Riktigt hett ute. Jag vill vara ledig! I helgen iallafall, please? Visst, jag har ett bra jobb eftersom man får vara ute en del, men ju finare väder det är, desto mer kunder - och ju mer måste man stå inne i kassan.

Konstigt nog känner jag mig utvilad idag. Sov inte ett dugg bra, somnade aldrig och vaknade hela tiden. Hjärtat och hjärnan på högvarv. Nej, nu måste jag skärpa mig. Jag måste försöka koppla bort det här nu.

Blir nog en öl eller två på Akerbrygga ikväll efter jobbet. Vi måste ju också få lite After work : )

image1824

När du tröttnat, kom ihåg mig då

Idag har det varit den längsta dagen på alla de här 5 månaderna jag bott här. Vet inte varför, men massa tankar snurrar runt i huvudet, och mycket krånglar just nu. Kan inte direkt slappna av. När jag hade jobbat 2 timmar kändes det som att det var dags att gå hem. "Bara" 6 sega timmar kvar liksom. Kändes som år. Har mått dåligt, haft ont i huvudet, varit seg, och blev helt svimfärdig i trappen upp till lägenheten för någon timme sedan. Blev tvungen att sätta mig ner. Vad är det som händer? Jag är orolig. Inte för mig själv, utan för en annan. Kunde inte tro att det kunde ta så mycket på krafterna. Det är mycket som står oklart. Det var du som var rädd, inte jag. Nu är det jag som får gå här och trampa på ett och samma ställe. Jag vill bara skita i det, men jag kan inte. Jag kan inte. Jag bryr mig. Förstå det.

image1823
Var tog tryggheten vägen?



Nu känns det iallafall bättre, efter promenaden med Lotta och lite melonätande. Och för att jag fått skrivit av mig lite.
Fan.

Peak Performance

Hey!
Kom precis hem från jobbet. Hela dagen försvinner när man börjar och slutar så sent. Janne & jag har iallafall fått jobba ute i hagen idag, så det är skönt när det är så fint väder! Har fått placera ut alla hundratals marijuana-plantor m.m ; ) haha.

Även att vi fick gå på Peak Performance lagerutförsäljning idag! Blev att jag köpte en tröja, hann inte mer. Hade typ 5 minuter på oss att gå igenom allt som fanns, vilket inte är lätt när det gäller Peak-kläder.. Vill ha mer!

Dags att gå ut och gå.

image1820
Den speciella plantan

image1821

My eyes don't see you no more

image1630

F I F T Y C E N T n' S N O O P

Haaaj.
Tisdag idag, och det skulle vara våran lediga dag. Tjii fick vi. Chefen ringde och väckte oss imorse och frågade om vi ville jobba. Änglar som vi är åkte vi dit och jobbade. Visserligen bara 2 timmar, men var tog våran sovmorgon vägen? Har iallafall hunnit med massor med saker känns det som. Varit på Storo, letat efter Sverige-kläder tills nästa helg, skjutsat gutter hit och dit, handlat, åkt ner till Sofienbergsparken där vi grillat, chillat och varit sociala med både människor och solen. Underbart väder är det nu! Kom precis hem. Ska väl hitta på något mer nu innan det är dags att plantera sig i soffan. Blir rastlös av att vara inne.

Hoppas ni haft en bra dag och att ni alla mår bra!

image1818
Josse & Jag utanför vårat blokk.

Dunderfrukost-veckan

Godmorgon!
Den här veckan får jag långa sovmorgnar eftersom jag börjar  kl. 12.00. Det betyder att Josse och jag äter dunderfrukost innan vi drar. Tänk så mycket bättre man mår när man äter en rejäl frukost!

Helgen har varit kritvit för oss! Känns riktigt bra. Lotta däremot gick ut i lördags, och på morgonen hittade vi en lapp med norska ö:n, som var tillängnat till oss: "Jag hatar alla förbannade karljävlar som finns. Släpp inte in några för då får dom bank!!!!" Alltså ingen lyckad kväll för henne, eller? Haha, hon är för söt lilla Lotta.

Nu är vädret på gång att bli fint igen! Hoppas verkligen att det blir fint näst nästa helg, för då kommer powergirlsen från Uppsala hit :D *Längtar ihjäl*

Nej, nu är det dags att ta hissen ner till garaget!

image1816

Istället för att säga grattis Ryssland, säger jag grattis mamma

Än en gång säger jag: ALDRIG MER KOLLA PÅ EUROVISION SONG CONTEST!

Istället säger jag: GRATTIS MAMMA PÅ MORSDAG!


image1815

God natt gullungar!

Transan är på TV

Dagen blev bra tillslut. Jobbet gick bra, det var sådär lagom mycket folk där. Blev aldrig långtråkigt, vilket det brukar bli när det regnar ute. Ingen vill liksom gå runt bland blommor då. Men idag så ville folket visst det!

Ikväll har det blivit lugnt. Eller, lugnt och lugnt. Vi har mest sprungit runt och dansat azzet av oss, haha. Brukar göra det om kvällarna. Ibland springer vi runt i bara underkläderna, och tänker väl kanske inte på att insynen är ganska (väldigt) bra. Grannarna måste ju också få lite kvällsnöje, vem bryr sig liksom? ; ) Våran nya träningsmetod!
Sitter iallafall och kollar på Eurovision Song Contest nu. Det är ju hemskt att man kan Norges låt bättre än Sverige. Men hela grejen tycker jag har spårat ut för länge sen. Nu hänger det bara på vilket land som har flest grannländer.. löjligt.
(Bara jag som tycker att Perelli ser ut som en transa förresten?)

image1814
Heja Sverige, eller?


En längtan norrut

God morgon till er alla som är lika morgonpigga på en lördag som jag (?)

Idag är det en sån här dag som jag bara vill krypa ihop mig till en boll och aldrig mer veckla ut mig igen. Det regnar ute och jag vaknade upp allmänt trött och förstörd.. Idag skulle jag vilja åka hem till mitt riktiga hem och bara vara. Ligga och gosa med mina små tussar till djur, kolla på film, dricka te med mamma eller klinka lite på gitarren. Tro det eller ej, men jag längtar faktiskt hem ibland!

Nu är det hur som helst snart dags att åka till jobbet. Ska se till att det blir en bra dag trots allt, så ska vi hem och ha spa-kväll ikväll!

image1812

Is this it?

Hejsan.
Har precis kommit hem från Sverige nu. Det blev ingen åktur bara till gränsen, utan vi åkte till Göteborg! Hela resan blev helt störd, och kom alltså hem nyligen istället för att vi skulle komma hem igår kväll.

Just nu känns det som att mina ögon ska falla ihop när som helst, så nu ska jag ta mig en liten nap, eller något..

Is this it?
Time to quit!

Roadtrip till Sverige

Godmorgon, godmorgon.
Idag är vi lediga vilket känns så jäkla skönt! De senaste dagarna på jobbet har varit riktigt jobbiga pga att jag varit så trött. Har knappt kunnat hålla upp ögonen när kunderna kommer. Igår brann det på jobbet, så det ökade ju spänningen lite iallafall ; ) Nä men allvarligt, jag måste försöka bli bättre med min sömn.

Idag ska vi iallafall åka en sväng över till Sverige. Vi blir nog 5 styckna som åker, så då tjänar man verkligen på att åka dit och köpa mat m.m. Mest åker vi dit för att besiktiga bilen, men då lär man ju passa på att handla också! En liten miniraodtrip helt enkelt.

Lovade ju att lägga ut lite bilder från i helgen, så varsegoda!

   
  
   
Something's wrong.. 

Det är sånna som vi som förstör ryktet om svenskarna

Hoho.
Nu har Josse och jag varit ute på en liten tur. Vi var så pass övertrötta att vi bara blev tvungna att hitta på något busigt. Vi tog bilen och åkte runt i hela Oslo, med pyamas! haha. Körde mitt på Karl Johan, tankade på Statoil och hela köret med våra rutiga (för små) pyamaser. Det blev roliga videofilmer som kommer bli ett minne för livet : )

Som Johan sa: "Det är sånna som ni som förstör ryktet om svenskarna."

Festprissarna på besök

Ojojoj, vilken helg. Har ju verkligen tagit vara på att vi har varit lediga iallafall. Känns som lyx att festa utan att behöva gå upp och jobba dagen efter! Har iallafall haft riktigt kul. Blev som sagt fest både fredag och lördag. Nationaldagen igår + förfest med kära Glenn som man inte träffat på ett tag nu, och hans kompis André. Så goa gutter : ) Sen drog vi vidare till en annan förfest, och därefter krogen och efterfest i gamla kollektivet. Kom väl hem runt 8.00 imorse, så är liiite trött nu då.
Har varit full rulle hela helgen alltså.

 
När vi stod i morgonrock kom dessa två norrbaggar in och tog över våran lägenhet som ni kanske ser : )


Jag försöker göra en seriös dokumentär med André.
Lägg märke till:
- Jag har lite svårt att säga "norsk nationaldräkt" :P
- Josse styr musiken - vad försöker hon komma fram till?
- Glenn är är alltid så trevlig när jag filmar: "Fuck yoo sier jeg jävla papparazi" haha
- "Sommartider hej hej - en konge låt da"

Kommer bilder senare eller imorgon. Nu blir det dusch och mys till tusenbröder!

Suttonde mai

17 maj! Idag är det Norges nationaldag.

Trodde att vi skulle missa dagen totalt eftersom vi var ut igår, och kom hem ganska så sent. (Riktigt kul kväll måste jag tillägga!) Men Josse och jag gjorde en extreme makover och drog ner till stan, där det var miljontals med folk! Överdriver inte. Kollade lite på rusståget (de som tar studenten) och gick upp en sväng till slottet. Träffade även på lite igenkända ansikten : ) Till och med himlen sprack upp, och solen kom fram! Skulle tydligen ha varit den kallaste 17 maj på 50 år, men solen värmde rätt bra när den tittade fram.

Nu är det dags att korka upp igen. Har köpt oss en varsin sallad & fruktsallad som vi ska äta upp först.

image1789
   image1792
   

Vart tog den där elden vägen?



"Lycka till! Nu är det skymning här i Oslo, vi ska ut å göra byn!
Ring om du vill, å hälsa dom jag känner, håll blicken kvar i skyn!"

Ha en jädrans bra fredag nu : )
p a r t y

Fina naglar va?

Har suttit och pillat och donat med mina naglar ett tag nu, och blev riktigt nöjd med de små norska flaggorna som jag målade! Tänkte vara lite piffad på jobbet imorgon nämligen : ) Köpte även lite färg som vi ska måla på kroppen imorgon kväll. Natten till den 17e maj vettni, det är då det smäller!

image1786

image1785

Att förlova sig över internet

Hello torsdag, regniga torsdag.

Idag när jag kom hem från jobbet, och loggade in på msn, blev jag förfrågad om att förlova mig. Så, varför inte? : ) Vi har bestämt ring och allt, så nu är det bara att fixa fram miljonen så är det klart ;D Känns ganska bra måste jag säga - att förlova sig över internet!


Titta så fin! (från Schalins)

Annars ikväll händer väl inget ovanligt. Ska iväg till Oslo City och försöka hitta något att ha på sig till imorgon. Ska även köpa massa kroppsfärger så att man kan måla norska (och svenska såklart) flaggan på kroppen! Har i och för sig varit mycket bråk om att man endast får använda sig av den norska flaggan den 17:e, eftersom det är Norges nationaldag. Kan faktiskt hålla med om det, men en liten svensk flagga ska vi nog få måla dit någonstans, så att det syns var vi ursprungligen kommer ifrån!

Grillen är laddad

Hello.
Nu är grillen i full fart ute på balkongen, och jag hoppas att det inte går som förra gången - jag brände märke i betonggolvet, och det kan jag lova, det är inte tillåtet i denna nya lägenhet! Vem annars kan ha gjort det förutom vi (den här gången jag) när ingen annan har bott här innan? Allt här omkring är fläckfritt och orört. Har hur som helst haft vårat viktiga möte med våran hyresvärd, och han har skrivit på kontraktet, så vi kan ju inte bli utslängda förrän kontraktet gått ut iallafall! : )

Solen skiner iallafall, och jag längtar så sjukt mycket till i helgen! Första lediga helgen på eeeeevigheter! + att det är 17 maj, vilket innebär ett vilt & galet Oslo : ) Eller ja, natten till 17 maj är väl det de flesta ser mest fram emot. Kommer dock bli en jobbig dag på jobbet på fredag, så som chefen sa: "Det räcker med en öl efter jobbet så är man i full gång!" Om det stämmer kommer det bli en billig festkväll iallafall : ) 
Jag har även lämnat in ett önskemål om att vara ledig den 7 & 8 juni då siistah kommer! Hoppas på att det går igenom. Har också börjat byggt upp lite planer om hemresan till Sverige i sommar..

Nu är det dags att slänga på köttet!

image1782

Från Pilgrim

Presentkortet på Pilgrim som jag fick av Lotta, Malin & Emma när jag fyllde, tänkte jag göra av med snart. Fick en guldkedja som det är meningen att jag ska köpa en amulett till för presentkortet. Funderar på att köpa en klocka istället, och låta kedjan vara "tom" så länge.

image1749

Vad tycks om denna?


Klart jag kan norska ;)

Nu blir det ett litet inlägg på norska, så ska vi se om ni förstår allting : )

Hei.
Jeg nesten bare kommer hjem fra jobb, og er helt oppbrukt. Hvis jeg setter meg selv nå, jeg vil falle sove for godt. Disse dagene før 17 mai vil være cruelly hard. Massa sprø folk i butikken for å forberede alt i detalj. Alt skal være på hvit, rød og blå. Hvordan kan nordmenn feirer sin nasjonaldag så mye mer enn hva vi svensker gjøre? Jeg vet selvfølgelig ikke nesten som Sveriges nasjonaldag i dag er .. Aja, bør det minst være morsomt å feire den med Oslo :)

Nå sitter Josse, jeg og Lotta og se The Simpsons og hjemme-teamet har nettopp spist pizza. Siden dough var egentlig ikke klar, jeg anta at gjær vil begynne å gjære i vårt stomachs snart = /
I alle tilfelle vil det være en rolig (lugn) kveld, er så lei! Kanskje gå ned med en bøy Akerbrygge, ellers vil det være trolig godt filmen natt i natt.

image1780
Fra takterrassen

Min blivande tatuering

Sitter och kollar på tatueringar, och hittade på den här! Såååå, vad tycks? ; )
Haha, grym ju!

image1776
Tror dock att päronen mina skulle ta livet av mig ganska snart om de fick syn på den...

Helgen innan 17 maj

Godmorgon!
Idag är det jobb som står på schemat. Jobbar från 12.00-17.00, men får betalt för 10 timmar. Det är inte fy skam! Skönt att det inte är så soligt idag, för annars är det fullproppat med folk på jobbet. Flera hundra meters kö på 5 kassor, och en massa stress. Antar i och för sig att det kommer vara lika mycket folk idag ändå, eftersom det kanske känns mer "behagligt" att gå i affärer när det inte är så där stekande hett. Hur som helst kommer man få ligga i idag. Det är ju trots allt helgen innan 17 maj, så då ska verkligen ALLA köpa massa blommor och evangemang. Norrmän, norrmän..

Igår blev det en lugn kväll. Var ut och åt tapas, och gick runt lite nere på Akerbrygga. Avslutades med lite filmtittande, och sömn i ögonen ganska tidigt. Så skönt det känns idag!

image1775

Parkhäng med brinnande marsmallows

Gaaah, vad varmt det är!... och jag är ledig! =D
Idag blir det garanterad solning uppe på takterassen. Älskar solen!

Igår blev det en ganska lugn kväll. Gick till Sofienbergsparken med Oscar, Albin och Johan, och grillade marsmallows och drack några öl. Jag som grillmaster lyckades väl kanske inte sådär jätte bra. Alla marsmallows började brinna, och kvar blev bara en svart sörja. "Eliiiin, BLÅÅÅÅÅÅS!" Haha, men det var kul ändå. Kul med lite spänning vettu ; ) När solen började gå ner gick vi till en pub och satte oss ner och tog en öl till. Väldigt trevligt!

Går tydligen inte att lägga upp bilder, så det får bli en liten film istället:


Resultatet av de brinnande marsmallowsen


Hittade en boll, Vem vinner?

Idag vill jag ha...

image1774

Hur lycklig är du?

Haaj Kaj, Hallååå Boje! (haha, kommer ni ihåg den?)

Har jobbat över lite idag, frivilligt, så jag kom nästan nyss hem. ...och nu ringde Lotta och sa åt mig att komma ner till parken, så visst, varför inte?

Slänger in ett litet test om hur lycklig du är. Testa och skriv till mig, så får jag veta om jag har några lyckliga läsare ; )



Hur lycklig är du?

1. Vad gör du på fritiden?

a. Inte mycket. Är för mig själv och slappar.
b. Blandat. Ibland umgås jag med en vän, ibalnd inte.
c. Jobbar med något kreativt, träffar vänner eller ordnar en fest/arrangemang.

2. Hur ser du på ditt liv?
a. Allt går hela tiden i stöpet.
b. Allt är inte möjligt, men ganska mycket.
c. Allt är möjligt.

3. Folk i din närhet brukar säga att du ...
a. Ofta är negativ.
b. Varken är negativ eller positiv.
c. Ofta är positiv.

4. Du är på en fest där du inte känner en kotte. Vad gör du?
a. Stannar troligen inte så länge.
b. Väntar på att någon ska komma fram och prata.
c. Går fram och pratar med första bästa person.

5. Jag har ...
a. Få ytliga vänner och/eller få nära vänner.
b. Många ytliga vänner och/eller få nära vänner.
c. Många ytliga vänner och/eller många nära vänner.

6. Hur kreativ är du på en skala mellan 1-10?
a. 0-3
b. 4-7
c. 7-10

7. Om du har en dålig dag ...
a. Surar jag.
b. Så hoppas jag att det snart blir bättre.
c. Gör någonting åt det ...

8. En hemlös kommer fram till dig och ber om en slant till mat. Vad gör du?
a. Ignorerar den.
b. Beror på vilket humör jag är på. Ibland ger jag pengar, oftast inte.
c. Ger självklart en slant.

9. Ett arbete för dig ska i första hand ...
a. Ge pengar.
b. Ge pengar och kännas någorlunda kul.
c. Vara meningsfullt och kul.

10. Hur ser du på samhället?
a. Bryr mig inte så mycket.
b. Vissa saker är toppen, vissa saker är botten. That's life.
c. Gör vad jag kan för att det ska bli bättre.

FLEST A. Du är inte världens lyckligaste.
Men du kan bli! Du är ganska negativ och ser aldrig möjligheterna, bara hindren. Gör något kreativt, utmana dig själv eller gör något oväntat! Det gör susen för lyckoruset. Allt är faktiskt möjligt, det är bara du som kan sätta hindren.

FLEST B. Du är ganska lycklig, men kan bli lyckligare.
Du rycker ofta på axlarna, orkar inte riktigt tro på dig själv eller andra fullt ut. Du låter lyckoruset gå dig förbi många gånger. Det viktiga här är att se dig själv som en energitillgång. För det är du.

FLEST C. Du är lycklig.
Grattis. Du är kreativ, social och känner dig delaktig i ditt eget - och andras - liv. Allt är möjligt! Detta ger energi åt dig själv. Dela med dig av den till andra.

image1773

Oslos stolthet

Har varit i Vigelandsparken ikväll med Josse, Johan, Anton & en annan som jag inte kommer ihåg namnet på :P Parkerna måste vara Oslos stolthet på våren / sommaren! Massa massa folk, doften av grillat, vattenpipor, öl, picknick, sol, fontäner, kubbspel, fotboll! Allt som hör till sommaren finns i parkerna. Vi satt bara ner & tog det lugnt, och grillade svarta korvar. : ) Trevligt värre. 

Börjar jobba kl. 9.00 imorgon, så nu är det faktiskt dags att lägga huvudet på kudden.

Natti ♥ 

Vad heter isglass på norska?

image1772Eftersom glass heter is (eller iskrem) på norska. Vad ska man då säga om man vill ha isglass?
Is is?
 
Hmm, nej det här måste jag ta reda på!


Äntligen träningsvärk

Godmorgon!
Skitfint väder ute idag, redan över 20 grader här på balkongen. Tänkte sova jätte länge idag, men jag vaknade upp av att det var så ljust och soligt i rummet, så jag fick ångest när jag tänkte att jag skulle ligga kvar. Sagt och gjort, här ligger jag nu på balkongen istället och glassar!

Idag har jag träningsvärk, äntligen! Josse och jag var och simmade igår, satte oss även i bastun ett tag och renade våra kroppar. Kände sig som en ny människa efter det kan jag lova. Så nu har vi bestämt oss att, när lönen kommer, ska vi köpa ett 3 månaderskort på Domus Atlethica och få fri tillgång till all sorts aurobics, gym, spinning, simmning osv. För nu ska vi fanimej komma igång inför sommaren!  

image1770

Kött fy fan

Haha, nu lugnar vi ner oss lite va. Det där om 30 åringen var ingenting annat mer än ett misslyckat raggningsförsök. Vet att jag har en lika gammal gubbe till bror, moahaha ; )



Har precis kommit hem från jobbet, och snart är det dags att grilla. Josse hade köpt med massa kött hemifrån Sverige, så nu blir det kött för fulla munnar! Provade på årets första grillning i Sofiebergsparken igår. Så himla gott och mysigt!

image1768image1769image1766

Imorgon har jag fri och jag ska njuta av varenda sekund! Har ju jobbat endel nu, men skulle faktiskt kunna tänka mig att jobba mer. Fram till slutet av juni kommer vi bara vara lediga 1 dag i veckan, så kanske ska passa på och ta vara på de lediga dagarna man får nu. Hur som helst hoppas jag på fint väder så att man kan ligga ute och sola på takterassen!

Dags för grillning!

Grådis täcker mitt behov av päls

Godmorgon!
Förstår inte vad det är med mig. Jag vaknar alltid minst en eller två timmar innan alarmet ringer och får panik av att jag tror att jag har försovit mig. Varenda dag sen vi flyttade hit har det hänt samma sak. Josse som ligger i rummet bredvid händer det samma sak för. Rädda att försova oss eller vad? Men så har det aldrig varit på något annat jobb förut. Tror att det kan ha någonting med att det är så pass ljust ute nu, redan när klockan är 05.30. Har väl inte riktigt ställt in sig på att det snart är sommar helt enkelt!

Börjar iallafall jobba om sissodär 1 timme. Ska bara äta lite gröt så ska jag kila iväg till t-banen.
Hoppas på att allas "lilla" katt Grådis väntar på mig där! : ) Han är faktiskt svensk!

image1709image1710

Lär dig dissa, av mig

Att jobba idag var ingen höjdare. Usch! Men vi klarade av dagen trots allt, och nu blir det läggdags väldigt snart. Kvällen igår var iallafall rolig! Inte rolig på norska då, eftersom det betyder lugn. Rolig på svenska alltså! Vi hade förfest här med några tjejer, sen drog vi vidare ut, och slutade även med efterfest här.  

- Vad tänker du nu när du har träffat på en trevlig kille som är född 77?
-Ehh, ja vad tänker jag egentligen. Att du är 30 år yngre än min pappa!
?

Jag lyckas alltid, omedvetet, dissa raggningsförsök!

Men som sagt, dags att tänka på refrängen nu.
Natti natt.

   image1764

I wanna be trash

Eftersom vi har jobbat hela denna soliga, underbara lördag tycker vi att vi är förtjänta av att festa loss lite ikväll. Och det är precis det vi tänker göra! 

Håller på laddar upp nu till den här låten: 


Att suga åt sig som en disksvamp

Hoho.
Fick jobba över idag, så kom hem ganska nyligen. Gick väldigt bra idag. Går lättare och lättare för varje dag som går. Nu tänker man inte ens på norskan som språk, utan nu blir det konstigt när det kommer in svenskar istället. Ett tips till er som tänkt flytta till Norge är alltså att jobba på ett jobb där man möter mycket människor (t ex butik el. restaurang), och där man jobbar bara med norskar (finns bara 2 svenskar på mitt jobb). Man suger åt sig, och lär sig alla ord som en disksvamp! Riktigt kul!

Blir en lugn fredag. Väldigt skönt måste jag säga, eftersom jag har varit så himla trött de senaste dagarna. En prisse vid namn Glenn har nämligen varit duktig på att komma hit precis när man nästan har somnat, och håller en vaken med hjälp av sitt knäppa jag, så det har inte blivit så mycket sömn som jag har kanske velat. Det har i och för sig varit mitt fel eftersom jag nästan tvingat han att bo här sen i tisdags då Josse åkte till Sverige : P Och eftersom Glenn nog är den mest snälla & omtänksamma gutten jag känner så gör det absolut ingenting!

image1759
Your protection mean so much

Jag fick visst ångest

MAJ MAJ MÅNE, JAG KAN LURA ER TILL SKÅNE!

Mamma kände mig alltför väl! Inte ska jag flytta hem igen heller ; ) Hahaha, där fick jag er! Trodde jag skulle avslöja mig direkt när jag till och med skrev första maj i fetstil. Sorry om jag gjorde er besvikna nu när sanningen kommer fram. Fick värsta ångesten när jag fick massa sms om hur glada ni blev när jag äntligen skulle flytta hem igen. Skulle kanske ha valt ett annat första-maj-skämt? :P

Det har iallafall gått bra och jobbat idag. Känns bra att komma hem när alla ligger bakis och fortfarande sover här hemma. Alltså har de förstört hela dagen, medan jag bara har gjort nytta och tjänat massa pengar : )

image1757



Surprice!

Morning.
Hoppas ni alla har sovit gott, om ni ens har lagt er än? Själv vaknade man nyss av att Glenn kom hit från efterfesten. Bara skrattar åt honom för han är så sliten & vindögd, haha. Själv är man glad som vaknar helt utvilad med en glad lever! Moahaha. ; ) Så, hur såg eran Valborg ut nu då? Var det något drag?

Så, idag är det alltså den första maj, och jag ska avslöja en sak: Jag har bestämt mig för att flytta hem igen. Redan på måndag bär jag hemmåt! Det var ni inte beredda på va? : )


RSS 2.0