Hockuspockus, bli bra!

Mysis Emil, se till att piggna på dig nu! Annars tar jag första flyget hem och ger dig en mirakelkur. ♥

image1248

image1246

Idag har jag smugglat

Idag är jag ledig, och idag har jag känt mig som en smugglare.

Eftersom vi satt och kollade på film, efter film, efter film igår kväll så sov Glenn & Kjetil kvar här. Imorse vaknade jag av att våran hyresvärd knackade på min dörr, och hade bestämt sig för att vi inte skulle få bo kvar längre. Va?! liksom. Han är en sån där som inbillar sig massa saker, och har tydligen gått och trott att vi bor fler här än vad vi får, "eftersom vi har så mycket besök hela tiden."  (Just då som vi hade besök här också, passande!) Han tyckte helt enkelt att det var bäst för oss alla om vi flyttade eftersom någonting hade gått snett på vägen. Bäst för oss alla? Vi har inga problem med honom. Tvärtom!

Jag satte iallafall han på plats och sa att vi måste få en chans till och att vi kunde göra nästan vad som helst för att bo kvar, vilket han tydligen gick med på. Han är inte svår att övertala direkt, och det här är inte första gången han blir nojig över någonting, och det är inte första gången vi säger åt honom att sluta oroa sig. Hur som helst så visste värden inte om att Glenn & Kjetil fortfarande låg och sov här, så jag stängde helt enkelt in de båda i ett varsitt rum och bad dem vara tysta tills han hade gått. Alltså har jag känt mig som en människo-smugglare idag! Bara för att jag har haft två kompisar här, som annars inte brukar sova här. Ska det vara något man måste dölja? Vi börjar iallafall tröttna på värdens beteende, så om han tar upp någonting med att vi måste flytta en gång till, då gör vi det. Skit i kontrakt, skit i allt. Orkar bara inte med att han ska vara så orolig och "pappig" hela tiden. Vågar ju knappt röra oss här inne. Det sura är att vi inte kan få någon bättre, finare, nyare, större lägenhet till ett sånt bra pris som vi har nu. Vi har absolut inte misskött oss, utan det är bara han som inbillar sig saker! Ett ex. är att en gång sa jag tydligen inte ha det (hejdå) när  jag gick till jobbet och han var här en gång. Då har han gått och trott att jag är värsta biatchen som är otrevlig och fräck, så att Josse blev tvungen att säga att så inte var fallet. Nojig eller vad?

Nej, över till något annat.

Idag är det sista april, och jag tror jag blir den enda som inte kommer festa ikväll. Känns så iallafall. Sista april är överskattat, man kan ha precis lika kul vilken annan fredag eller lördag som helst. Om inte roligare. Det brukar ändå aldrig sluta som man har planerat att det ska sluta. Och nu när jag är i Norge behöver jag inte känna pressen över att följa traditionen om att kungen fyller år : ) Nog att jag hade festat om jag var ledig imorgon, men nu är det ju så att jag varit flink att tagit på mig ett dubbel-lön-pass, så jag hoppar gärna över partyt för en gångsskull : ) Ska ha myskväll hemma istället, så får vi se om gutterna kommer förbi lite senare.

Hoppas ni får en kanon sista april! Kom ihåg att dricka varannan vatten ; )

image1747

Det känns som fredag

image1746Hello.
Följde som sagt inte med till Sverige, så nu sitter jag hemma med Lotta, Glenn & Kjetil med vin och en hemmagjort pizza i famnen. Vi lyckades verkligen måste jag säga! Lite kul är det att norrmännen aldrig har räkor på pizzan. De trodde att vi skämtade när vi sa att vi ville ha på det. Är väl inget konstigt med det?

Har iallafall tagit på mig att jobba på torsdag, frivilligt. Är ju 100% övertid hela dagen, så kan lika gärna jobba när jag ändå inte har något annat för mig. Blir väl antagligen festa imorgon då det är sista april, men lätt att jag kommer orka jobba på torsdag ändå. Har ju mina knep!

Have a nice tisdagkväll/natt. Ska fortsätta vara social nu!

I get knocked out

Det var meningen att norrbaggen Glenn och jag skulle fara en tripp till Sverige imorgon, och fira in sista april i Uppsala med bästa tjejerna. Meeeen nej, nu verkar det gå åt helt fel håll tyvärr : ( Bara massa krångel och strul, så det verkar som att vi måste stå över det denna gång. Jävla skit.

image1745

Så, nu vill jag sova och typ aldrig mer vakna. Nästa iallafall..

Dagens

Dagens humör: Trött men glad
Dagens klädsel: Levis jeans, Oasen Hageland t-shirt med en svart långärmad under. Otroligt attraktiv.
Dagens frisyr: Inbakad fläta
Dagens händelse: Att åka till IKEA och fixa vardagsrummet
Dagens vill ha: En klänning från Gina
Dagens låt: Rise Against - Give it all
Dagens roligaste: När en japan kom in på jobbet och utbrast: "Aaaa, du pratar svensk! Jai pratar japansk! hihihihihi"
Dagens tråkigaste: Att gå upp ur sängen när jag var så sjukt trött
Dagens köp: Nytt trikk-,buss- och tågkort
Dagens mat: Noka milshake :S

image1738

Jag har hittat drömhunden

image1736Jag måste ha sett min drömhund för någon dag sedan. Såg precis ut som en varg, men var mycket långhårigare. Alldeles fluffig och jätte stor. Bastant. 
Den första tanken som slog mig var; DEN DÄR SKA JAG HA! Så himla fin! Nu vill jag bara veta vad rasen heter. Kan ha varit en blandras. Jag ska ha den om något år iallafall, så är det bara!

Sweet dreams.


Att vi aldrig kan hålla oss

Hello.
Dålig uppgradering på senaste tiden, I know. Men den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge!

Lotta har flyttat in i lägenheten nu, så nu är vi 3 vilda flickor som bor här. Ni ska bara veta vilka galenskaper vi kan hitta på : ) Har jobbat hela helgen, men hade, till en början lugn och fin, en ost- och vinkväll här igår. Eftersom Josse och jag jobbade idag, så bestämde vi oss för att hålla oss till en hemmakväll, men tror ni det blev så eller? Nej. Slutade med att vi drog till Grünerlücka på en fullproppad förfest och sedan gick vi ut på krogen. Blev Yatzy denna gång med. Hade riktigt kul!

Vaknade imorse av att mobilen ringde alarm, och det var dags att gå upp och jobba. Gick skapligt bra, men de sista timmarna kunde ingenting rädda mig förutom kaffe från att hålla mig vaken. Men jag överlevde och det kommer bli en tidig kväll ikväll känner jag. Ska dippa lite grönsaker och kolla på film, så kommer man somna gott!

image1744 image1741image1742image1743

Konstnärligt

Ikväll har vi varit ute och ätit med gamla gänget, på restaurangen där Lotta extrajobbar. Det var riktigt mysigt, och gott! Tjockade på lite extra nu när vi är så strikta med vad vi äter annars. Bäst att passa på som man brukar säga. Åt även kött för första gången i Norge! Det är svindyrt, så passa er.

Kom och tänka på den fina tavlan som hänger på Töyen, där jag bodde förut, som Malin ritade på en förfest. Ganska fin va, hähä.

image1731
Några har ju i och för sig flyttat, och några har kommit till!

Vad är det du kallar livet?

Det här är livet. Såhär ska jag ha det när jag blir pensionär. Ligga vid poolkanten med en ananas i handen, i ett lagom varmt land som t ex Spanien eller Italien!  Bara njuta av att få vara ledig och ta dagen som den kommer.

image1734
Lägg märke till mitt fotband som Sara handvirkade på fyllan i fredags :D vilken tjej va!

Solning på G

Åå så fint väder det är! Har legat ute på balkongen, i bara bikini, i snart 2 timmar och blev nu tvungen att gå in eftersom jag börjar bli lite röd.. Men det skiter jag faktiskt i idag, ska ut snart igen! Måste bara vila några minuter. Håller på tvättar en massa också, och det är så härligt att hänga ut tvätten i solen! Luktar så fräscht : ) Sommar sommar sommar!

Förresten! Nu måste ni berätta om ni har några planer inför sista april? Josse ska nämligen besiktiga bilen i Sverige 30 april - 1 maj och då funderar jag på om det är värt att följa med? Är ju ledig från jobbet då! Känns i och för sig lite tätt inpå att jag varit hemma rätt mycket nu på sista tiden. Men det här är den enda chansen, eftersom jag knappt kommer att vara ledig nå mer tills jag slutar jobba i slutet av juni.

image1732image1733
Oslo från takterassen

Promenad i Oslos största park

Har precis kommit in från en nästan 2 timmars promenad. Gick runt i Vigelandsparken och det var så mysigt där! Får verkligen sommarkänslor av att gå där. Kryllar av folk, redan nu! Som typ Uppsala på sista april fast på en vanlig tisdag : ) nästa iallafall. Kan tänka mig den parken närmare sommaren, och för att inte tala om 17 maj! Helt underbart.

Var även in på Oslo City en sväng och köpte ett par pumps. Jag som har köpförbud tills nästa lön, men vem kan låta bli nu när solen skiner?

image1726image1728

Wiie, jag är ledig imorgon :D

Du är allt en söt liten böna

Hoho, eller som turkduvorna säger: Ho, hoohooo : )

Fick reda på schemat inför de kommande veckorna
idag. Jag (& Josse) jobbar inte den 30 april, 1 maj eller den 18 maj :D Är riktigt glad över det! Däremot jobbar vi de flesta helgerna vilket känns lite tråkigt eftersom man då inte kan åka hem till Sverige på ett tag nu. Inte direkt så meningsfullt att åka hem mitt i veckan när alla jobbar. Äh, ni får helt enkelt se till att komma hit istället! Jag har faktiskt gjort mitt för ett tag nu ; ) ikke sant?

image1725
En av Hannas present till mig : )

Sommartider hej hej

God morgon.
Sitter ute på balkongen och äter frukost nu. Så himla skönt! Känner väl inte så jätte stort sug att åka och jobba nu. Vill hellre lägga mig i någon mysig park (som det finns gott om här) eller uppe på takterassen. Det är verkligen sommarvärme ute och klockan är bara barnet. Just därför känns det lite tugnt att jobba till kl. 19.00, då när solen börjar tänka på refrängen, men det är bara att hoppas att vädret håller i sig tills på onsdag - då är jag ledig :D

Time to go.

image1722image1723

Jag är lite rädd och ynkig

Hej!
Tänkte bara säga att jag kom hem ordentligt. Fick stå ett tag på tåget från Södertälje till Flen eftersom tåget var fullproppat och jag (& många andra) hade ospecificerade platser, vilket sög idag! Men men, jag är glad att jag slapp stå hela vägen iallafall. Så fort jag fick en sittplats somnade jag som en stock, och det är jätte skönt att de där 8 timmarna går så fort när man sover.
 
Det är lite tomt här nu. Josse kommer inte tillbaka förrän imorgon, och det här är första gången jag är i den här lägenheten alldeles själv. Har nästan blivit rädd för att vara själv nu för tiden. Har ju knappt varit det någongång på de här 4, snart 5 månaderna jag bott i Oslo. Om det är bra eller dåligt, det vet jag faktiskt inte. Jag tycker mest att det just nu är obehagligt.. Lika bra att sova då! Börjar jobba kl 11 imorgon, så tänkte gå upp någon timme tidigare för att hinna med att tvätta och ta en lååång frukost.

Natti natti.


Ovanför molnen

Tack för en kalas kväll igår tjejer!
Hade kanonkul hela kvällen. Började ju inte så bra med mitt jäkla magont, men det gick som tur var över! Vi åkte in till Uppsala och shakade loss på BJ. Fick även jätte fina presenter ♥ Love you girls!

Har lite bråttom nu. Ska slänga mig in i duschen nu, sen ska jag köra tillbaks till Uppsala : ) Vi hörs nog imorgon när jag kommit hem till Oslo igen.

Ha det bäst.

image1721image1720image1718image1719

You my elevator

Ikväll är det party som står på schemat!


Florida Ft. Timbaland - Elevator

Attackerad på morgonkvisten

Godmorgon sunshines!
Hade tänkt att sova tills jag vaknade av mig själv idag, men rätt som det var blev jag attackerad av ett par vassa klor och massa myggtänder. Då var det Emil som hade vaknat och han tyckte väl att det var dags för mig att gå upp också. Därefter hoppade Jeppus upp och då förvandlades min säng till en klätterställning/boxningsrink som vanligt när de två är i farten. Då är det bara att glömma att ens tänka tanken att kunna somna om. Sagt och gjort, nu har jag varit uppe ett tag och ska snart åka iväg till systemet (premiär!!) och göra slingor på Pimpen.

Först och främst kommer bror & Jenny m. ungar hit ett tag! Ska även gå ut i solen & få lite fräknar : )

image1715image1716

Äntligen hemma

Mum, I'm home!

Känns så himla skönt att vara hemma. Blir nästan skönare & skönare för varje gång jag kommer hem på något vis. Samtidigt som jag trivs så himla bra i Oslo, så trivs jag himla bra här. Därför är det bra att åka hem då och då, så att man slipper välja liksom : ) Vädret gör nog mycket att man trivs också. Har suttit ute i bara bh idag. (jeans också då förstås) Kändes som sommar! Längtar tills man kan dra upp poolsskyddet och hoppa i vattnet!

Tågresan gick iallafall bra. Var sjukt trött hela vägen, så sov säkert 6 av 7 timmar. Väldans skönt måste jag säga. Är bara lite konstig i huvudet nu efteråt, men ska ta en promenad med Jullan nu, sen ska vi gå och vibba! Här hemma har jag iallafall rutiner på att man får inte tjocka godis så som Josse och jag har gjort på sista tiden. Jag känner även ett måste och känner mig mer peppad på att träna, så det här kommer inte bli en slapp helg har jag bestämt mig.

image1713
Alanya - 07

Levande död

Godmorgon...
Tar tillbaka det där om att jag inte skulle komma in i någon djup sömn eftersom jag bara fick sova 2 timmar. Jag var död (!) när mobillarmet ringde! haha. Skämtar inte om jag säger att jag aldrig har varit så trött i hela mitt liv.
Hur som helst är jag uppe nu. Sprang raka vägen in i duschen så att jag skulle vakna till. Är bara till att tänka att jag snart får sova igen på tåget.
 
Adios, vi ses hemma i Sverige!

Alla behöver inte sin skönhetssömn

Nej, vad säger ni?
Ska man sova en stund nu kanske? Ska upp om 2½ timme igen, så då hinner man inte komma in i en så djup sömn iallafall. Har packat klart & så nu, så nu vill jag bara sätta mig på tåget och åka iväg. Jag har då alltid haft dåligt tålamod!

Godnatt ett tag då.

Jag vill inte sova, Kyssjohanna

Nu är det såhär att jag inte vill gå och lägga mig idag.
Eftersom jag ska åka tåg i 8 timmar imorgon så skulle jag gärna vilja vara lite trött medan jag åker, så kommer tågresan gå så mycket snabbare! Att fälla ihop ögonen i Oslo, och fälla upp dem igen i Stockholm vore ju helt underbart skönt. Därför håller jag mig vaken med alla möjliga ting nu. Börjar dock känna mig lite trött. Har ju jobbat hela dagen idag + att Josse och jag var ute och gick i över 1 timme efteråt. Har något ont i fötterna eftersom man står hela dagen på jobbet också. Den enda gången man sitter ner är när man spiser lunch.

Hälsade på en sväng på Töyen (vårat gamla "hem") när vi var ute och promenerade. Då hittade jag det här bland posten:
 
Från min alldeles egna syster, Sara! ♥
Himla fint!

Ps. Det kommer bli bus i helgen!

Tummen upp

Då var biljetterna hem till Svealand bokade igen. Fick ett impulsryck att åka hem över helgen, and that´s the way it is : )
Tummen upp säger vi till det! Kommer bli askul!

image1704

Krabbilurer är gott

Hello.
Måndag idag, och dagen har gått sjukt snabbt! Fick jobba ute hela dagen vilket var skönt i det fina vädret. Skönt att få lite färg i ansiktet medan man jobbar. När det är fint väder trivs jag väldigt bra på jobbet.

Annars så måste jag säga att lördagen blev väldigt lyckad. Jag, Josse, Linnea, andra Linnea, Emil, Glenn, Lotta, Malin & Emma var här. Det började med att vi åt tacos, sen fortsatte det med fest (både här, på takterassen & hos grannarna) och avslutades med utgång på Yatzy. Äntligen kan jag komma in utan problem ; ) (känns som att man har fyllt 18 på nytt typ, haha)

Fick ett jätte fint halsband i äkta silver av Glenn, och kinderägg & after eight av Linneorna. Lotta skulle tydligen komma hit imorgon och överlämna ett paket. Även ta med sig ett par extra bruna linser eftersom mina gick sönder i helgen.. 

image1705


Nu ska vi äta Krabbilurer och kolla på Prison Break! Börjar jobba kl. 11 imorgon!

Inlåst i min egna lägenhet

Hej hej.
Då sitter jag här, inlåst i min egna lägenhet.

Skulle precis gå iväg till Vinmonopolet och köpa mer vin, eftersom någon flaska gick åt igår. Precis när jag skulle gå ut genom dörren märker jag att den är låst och jag har ingen nyckel för att ta mig ut! Så här sitter jag nu, inlåst, och ser klockan rinna iväg. Det blir alltså inget vin. Vi har heller ingen frukost hemma och Josse kommer inte hem med nyckeln förrän 16.30. Jag är alltså hungrig som en gris! Synd att det är för högt att hoppa från balkongen.

Hade iallafall en rolig kväll igår. Det var meningen att Glenn bara skulle komma hit för att kolla på film med mig & Josse, men så slutade det inte. Det började med att jag, Josse, Glenn & Henrik åt en romantisk middag bestående av vårat diet-plock som inte alla uppskattade, haha. Men vi flickor gillade det iallafall! Att killar alltid ska vara så negativa till nyttigheter?! Till maten drack vi vin, och eftersom det aldrig brukar sluta att vi bara stannar hemma och tar det lugnt efter det, så slutade det med att vi sprang upp till våra tyska grannar som vi såg hade fest från takterassen. Det gäller att ställa sig in hos herrskapet vet ni! : ) Efter ett tag gick vi ner till oss igen och hade lite dans-moves för oss själva. Riktigt kul!

image1699
image1700image1701

Nu är det bara att ta tag i tacosen till ikväll (när jag väl kommer ut vill säga). Då kommer det lite folk hit som ska kalasa för mig. Hoppas på en rolig fest!


Då var det den (o)lyckade pannkakstårtan

image1698

Hip Hip Hurra

God morgon.
Får börja med att tacka för alla söta sms jag fick under natten/morgonen! Har växt lite medan jag sov, så nu börjar de gråa hårstrårna och rynkorna titta fram, nästan ; ) (den dagen, den sorgen?) Känns iallafall lite konstigt att inte vara i närheten av familjen på min födelsedag. Det är nog första gången tror jag. & Josse min lilla tuss stod halva dagen igår och stekte pannkakor, så ikväll när vi kommer hem från jobbet blir det kalas med pannkakstårta & paket! Det ska jag komma ihåg när jag sitter där i gungstolen vid 80 bast: Att när jag fyllde 20 år satt jag i en ny lägenhet i Norges huvudstad, Oslo. Jobbade från 11-19 och åt pannkakstårta på kvällen : )
Kan faktiskt inte bli så mycket bättre!

Nu ska jag proppa i mig lite frukost och senn fara iväg till jobbet.

Ni är bäst!

image1697

Min hjärna får plats för mer än vad man kan tro

Gokväll!
Sitter här i soffan alldeles nyduschad och fräsch. Är så himla mysigt i våran längehet så jag har bara lust att skrika! : ) Är ganska trött i kroppen efter allt jobbande. Kommer ju ha jobbat 9 dagar i sträck tills att jag får ledigt, så det är bara att hålla ut 2 dagar till. Det går dock bättre och bättre, man lär sig mer och mer om alla plantor, växter, buskar, träd, gifter, jord, kalk, torv - you name it! Hjärnan borde vara full snart.

Har varit på Storo och shoppat lite idag. Skulle endast köpa en kabel så att man kan koppla ihop TV:n med datorn, men kom hem med en mysig tröja, ett par shots och underkläder. Man kan inte låta bli när det är %-rabatt ju! Nu måste jag verkligen börja hålla i mina pengar. Har ju trots allt ett mål med den här "Norge-resan".

Dags för PB!

image1695

Glad att snart fylla & detta är min önskelista

image1691Godmorgon alla glada!
Hade gärna sovit lite till, men någon inne i det undermedvetna drar mig upp och säger: - Jobba på nu, så får du en ledig helg om 4 dagar! Det ska bli så skönt, och skoj!

I morgon fyller jag ju tydligen system-åldern. Att jag skriver tydligen är för att jag inte alls tänkt på att det är så snart! Har inte tyckt att det ska bli något speciellt förrän nu när jag flyttat hit till Norge. Här kommer man omöjligt in på något 20-ställe på krogen om man inte fyllt 20. Även om man känner någon, fyller om typ 2 dagar eller om man är väldigt städad. Det går inte! Anledningen är att här i Norge är det lag på att folk under 20 år inte får dricka starksprit. Öl, cider & vin får man dricka & köpa om man är över 18. Sprit över 22 % får endast 20+ dricka & köpa. Därför serveras inte starksprit på 18+ställen, vilket det gör på 20+ställen. Hänger ni med?  

Det jag ville komma till var min ganska impulsiva önskelista:

◊ Flygresa till & från Oslo
◊ Laptop
◊ Armani White
◊ Våffeljärn
◊ Vattenkokare
◊ Tatto
◊ Fina påslakan
◊ Money, money, money

Ja, det var nog allt jag kom på just nu!

Nu ska vi fara till jobbet, see you!

Godisråttor är vad vi är

Gokväll!
Idag har dagen gått väldigt snabbt. Har jobbat fram till 19.00 och sedan har Lottapotta varit och hälsat på. Hon flyttar in här om ca 1 månad! Ska bli kul. Vi tre kan bli riktigt vilda ihop ska ni veta ; )

Josse och jag har precis varit och handlat. Idag skulle vi bara köpa tvål och frukt, men även idag kom vi hem med 2 överfulla kassar. Igår skulle vi bara köpa krossade tomater, men kom hem med ett kvitto på över 400 spänn. Vi kan verkligen inte handla ihop. Eller, Josse kan inte handla! Hon plockar i alla möjliga saker, jämt! Vi bestämde även igår att vi skulle sluta äta godis och sånt på vardagar, men hur svårt är det inte att hålla sig när alla godishyllor är precis vid kassan? Nej, skärpning tjejer!

Nu ska vi iallafall ta en liten promenad, sen blir det sovdags och jobb imorgon!

Puss & godnatt

image1693
Lotta & Jag

Jag skulle inte vilja heta Janne

Hellu.
Idag har jag/vi jobbat hela dagen. Började 11 och slutade 19. Har varit en lång dag, men ganska lekfull. Josse och jag har kört runt varanda med dekktrallarna och jobbat tillsammans med att sätta ihop blommor, grupper, korgar m.m hela dagen. Det började även en ny idag på jobbet. Vi har hela tiden gått och trott att det är en svensk kille, eller gubbe, som ska börja, eftersom namnet var Janne. Det visade sig idag att Janne tydligen var en norsk ung tjej. Haha, stackarn.

Annars har vi nästan nyss ätit våran romantiska middag som vi alltid gör efter jobbet. Idag blev det kycklingwok med bulgur. Nu blir det lite Tv-tittande, och sedan bums i säng!

Mamma önskar fler bilder av lägenheten, så varsågod, här kommer några fler:
(tänk på att vi bara har bott här i 3 dagar & är lite oordning än)

image1679
image1680image1681
Vardagsrum/kök

image1682image1684image1690
Hallen från olika håll

 
Våra rum, långt ifrån klara

  
Tvättstugan, toalett & toalett - långt ifrån städat & klart

Hip hip hurra!

Grattis min lilla gulleplutt!
Bus-Jeppus fyller 9 år idag, men han är fortfarande en lite valp i mina ögon. Bäst för mamma & pappa att de har givit dig massa grisöron & torkat levergodis nu när inte jag är hemma!

   
Miss and love you!


Lite frusen, lite hungrig och vill ha ett varmt bad

Urs, vilket grått och trist väder det är idag! Kom hem från jobbet för ett litet tag sedan, gick jätte bra hela dagen, men innan jag kom in i bilen var jag genomblöt. Kall och frusen som jag är nu önskar jag att vi hade ett bubbelbad här. Kanske ska ta en sväng förbi badhuset för att bubbla lite? Nää, too lazy. Jag gör iordning lite varm mat istället och hoppar in i duschen efteråt.

Min kropp är inte inställd på helgsjobb känner jag. Har hela tiden gått och trott att det är måndag. Känns verkligen inte som att det är söndag! Alltså är det en hel vecka kvar tills jag får en ledig dag.. Jag är inte van att jobba så här mycket, men måste faktiskt erkänna att det är ganska så roligt. Eller, det är iallafall inte jobbigt att åka till jobbet som det alltid har varit förr.

image1673
I mitt fönster ser det varmt & mysigt ut om kvällen.

Plånboken gillar söndagsjobb

God morgon!
Det är inte lätt att sova på en lördagsnatt. Många som ska hålla på ringa och skicka meddelanden. Varför ska det alltid vara så när man själv inte är ute? Bara när man måste sova som folk ska höra av sig. Aja, har fått lite välbehövlig sömn iallafall, så nu är jag redo att dra till jobbet. Ska bara jobba från 12-16 idag, så det kommer gå galant. Är ju trots allt dubbel lön på söndagar!

image1670
image1671
Våran takterass som kommer bli väl använd i sommar!

Nu ska jag äta frukost & gå in och kolla om Josse ligger bakis i sitt rum. (Hoppas kan man ju alltid göra, hähä)
Ha en fin dag!

Som fisken i vattnet

Sådär ja. Då har jag slagit mig till ro. Har haft fullt upp i några dagar nu. Jobb, jobb, jobb, flytt, flytt, flytt, shopping, shopping, shopping. Är i och för sig väldigt mycket kvar tills att man får riktigt lugn och ro, men jag klagar inte för en sekund. Har i princip bott på Ikea nu och längtar väl inte sådär jätte mycket på att få åka dit igen. Det blir jobbigt i längden, jag lovar! Trivs iallafall hur som helst hur bra som helst här i lägenheten. Är så himla fint och fräscht. Nytt överallt. Har haft en sån himla tur att vi har fått tag i den här lyan. De är liksom värda runt 2-3 miljoner och är som sagt alldeles nybyggda. Hyran är ju inte den värsta heller, så vi har helt enkelt bara haft tur! Börjar även bli för bortskämd av han vi hyr av tror jag. Ska tex få hit en städerska som städar här på måndag. Åker till Ikea, pekar på vad vi vill ha och vips är det betalt och inne i lägenheten. Marius är bra!

Jag var nyss med Josse till bussen, gick ut utan jacka eftersom det har varit vår idag, känner den friska vårluften, och sen helt plötsligt börjar det hagla. Förstår mig inte på vädret ibland. Så just i det ögonblicket kan jag lova att jag ångrade att jag inte hade någon jacka på mig. Hur är vädret i Sverige? Är så himla isolerad av yttre världen här. Jag läser aldrig några tidningar eller någonting, så jag vet inte vad som händer. (Kanske inte är så intresserad heller?) Det enda jag är intresserad av är vad som händer med ER : )

Ska hur som helst krypa ner i sängen snart och sussa lite. Jobbar ju imorgon, men det är faktiskt inget jag klagar över. Skönt att ha en lugn helg för en gångsskull! Nästa helg är jag ledig, och då ska jag ha födelsekalas och inflyttningsfest i en och samma smäll! Får dock ta det mycket lugnare än vad vi har gjort på Tøyen. Här vågar man ju knappt tappa en brödsmula!

image1667
Det var gott med sushi!

Det var inte ett långt uppehåll

Nu fungerar Internet!
Återkommer om ett litet tag igen. Har varit och beställt sushi och ska dricka lite vin, för att fira hur underbara våra liv är just nu : )

Håll lugnet

Ursäkta röran (lugnet), vi bygger om!

Jag kommer att vara lite upptagen de här dagarna förstår ni. Vi har heller inte riktigt fått igång Internet än, så håll ut! Nya lyan är iallafall wonderbar : )

image1666

/ Elin


Dags att flytta

Då har nästan hela torsdagen gått. Första dagen på jobbet, och det var väl helt okej. Allt är bättre än kontorsjobb med gamlingar måste jag säga. Finns till och med några ungdomar, och så har jag ju Josse också : ) Har fått schema för 3 veckor framåt, och jag kommer att jobba varannan helg. Känns lite jobbigt, men samtidigt är det inte så många timmar + goa' pengar!

Har precis slängt i oss en underbar sallad och ska nu packa alla våra grejer och flytta från Magnusgate, vidare till Sandakerveien! Så härligt att få ett eget rum, men kommer nog ändå krypa ner hos Josse de första dagarna ; )

Här är ett litet smakprov på våran splitter nya lägenhet:
image1663
image1665

Sälen -08

Hej!
Nu har vi kommit tillbaka från Sälen. Har varit hur kul som helst! Ville inte riktigt åka tillbaka redan idag eftersom 3 dagar kändes alldeles för kort, iallafall i skidväg. Orkade nämligen bara åka en dag. Samtidigt var det nog den enda dagen som var kanon att åka på också eftersom vädret var strålande! Knallblå himmel, strålande sol och rosor på kinderna : ) Hängde med ett härligt Göteborgsgäng, gick på after ski, åkte skidor, körde in i en snödriva med bilen - höll på volta, körde fast, festade, dansade på baren, bastade, hade en mysig vin- och ostkväll mm. Verkligen en kanonsemester som vi måste göra om! (om man bortser från bilturen)

Imorgon börjar vi jobba,
så nu är det dags att gå och sussa. Har väl blivit lite för lite sömn de här dagarna så nu kommer man slockan fort! Ikväll är det nog även den sista kvällen vi sover här på Töyen. Imorgon får vi nycklarna till lägenheten :D Skrev på kontrakt precis innan vi åkte till Sälen. Jag längtar!

Några bilder från Sälen:
(fler kommer)
image1655
   
image1660

P.s
MOLITVA säger allt!

RSS 2.0