Jag är minnsann ingen latmask!

Oj vad jag är opepp på att träna just nu. Cirkelträningen börjar om tjugo minuter och jag känner att jag orkar bara inte. Men jag tänker tvinga mig själv då jag knappt har lyft ett finger idag. I'm lazy. Så nu går jag och sätter på mig träningskläderna och sätter upp håret i en toffs, så kööööör jag.



Pepp, pepp


Tack!

Jag har sagt det förr, och jag säger det igen:

elin ♥ mamma


Jobb på G

Nästa: Sundsvall och Rorri Racerbil.

I will be back tomorrow :)


Rorri Racerbil & Store Chris


Tack vare Montazami

Jag kanske har kommit på vad jag vill utbilda mig till nu! Det bara klickade till! Ska kolla lite utbildningar nu på en gång :)

My dream is to fly...

over the rainbow, so high..

Nej, det stämmer ju inte. Min dröm är att få köpa min egna lägenhet! Har suttit och kollar på mäklar-sidor nu och jag blir heeeelt sjuk av det. Jag vill, jag vill, jag vill! Det finns inget som jag vill så mycket just nu. Ge mig ett jobb i veckorna, eller varför inte bara ge mig en miljon-trisslott?




En måndags-kick

Åh, vad härligt det är med soliga höstdagar. Att det är det på en måndag gör det inte värre heller. Har haft en riktig bra start på denna vecka. Vaknade i skaplig tid, åt en god frukost, gick en solig promenad med Jeppus och sen gick jag till gymmet och körde kondition & styrka i 1 timme. Nu tänkte jag ta en dusch, ha i inpackning i håret och kleta på en ansiktsmask medan inpackningen verkar. Imorgon åker jag till Sundsvall och ska jobba som Store Chris i Rorry Racerbil, så idag behöver jag en ta-hand-om-dig-dag :)



Why spend energy on idiots, when you can spend it on real men?

Från att vara glad, till att bli irriterad och arg.
Från att vara irriterad och arg, till att bli lika glad som en solstråle igen!

Av ett leende kan allt vända på en hundradels sekund! :)



Manu Chao - Bongo Bong


Blood in blood out

Söndag.
Kom hem från Uppsala ganska tidigt idag. Blev inte så sent inatt. Sov väl runt 05.00 då mina ben svek mig helt.  Har inbyggd stegräknare på mobilen, och jag har gått i genomsnitt 10 000 steg var 3:e timme på jobbet. Man ska gå 10 000 per dag (på 24 timmar), så om ni vill genomgå en bantingskur är det bara att börja jobba som jag ;) Har gått ner några kilo på de här veckorna kan jag säga..   

Har iallafall haft en kul jobbarhelg, igen! Gått på några blåsningar från knäppa kollegor, hört en massa fylleprat, diggat till bra musik och blivit nerduschad av diskplocks-chefen. Precis som det ska vara!  

I lördags innan jobbet åkte jag till Linda, där det var lite folk som var partysugna. Började att köra dem till Willys i den hoppande bilen. "Var är gasen? Oj, där var inte backen! Jag ser inget!" EN sak är säker, en Polo ska jag aldrig köpa, haha. Sen när vi kom tillbaka såg vi att jag hade kört med handbromsen i hela vägen. Så bra var den! (och jag). Efter lite snacksinköp så satt vi oss och spelade spel med vin till. Väldigt trevligt, men jag blev tvungen att cykla ner till jobbet ganska snart. Nästa lördag är jag ledig så då får det bli en längre kväll som slutar med utgång! Klappat och klart. Sen kommer jag nog inte vara ledig förrän den 7 november..

Dags att gå ännu fler steg, den här gången med Jeppus!



I feel happy in my hoodie on a friday

Nej, nu har jag lyssnat på Winnerbäck alldeles för mycket. Börjar långsamt känna mig down och det vill jag verkligen inte göra nu! Hans nya låtar tar tid att lära känna, men favoriten just nu har iallafall blivit Järnvägsspår.

Nu har jag bytt till min favoritlista på Youtube, och humöret går upp på en gång. Det är fredag och jag ser verkligen fram emot att få jobba på mitt roliga jobb! Har faktiskt saknat kollegorna (och musiken!!) under den här veckan. Jag börjar inte förrän kl 22.oo, men jag åker nog inte lite tidigare och tar en kaffe och chillar lite med Alex innan jag börjar :)  

Och imorgon, efter att ha fått sovit ca 2-3 timmar så ska jag upp och vara RM till Svamp-Bob Fyrkant. Vi kommer att hålla till på Draget i Uppsala, så om ni vill hälsa på Svamp-Bob och kanske få en kram eller en ballong, kom dit :) Sen är det dags för Kalas igen på kvällen. Full rulle i helgen alltså, and no sleep.



Bliss n eso - Happy in my hoodie


Det skulle finnas fler spargrisar

Sitter och kollar på Lyxfällan nu och jag förstår inte hur vissa människor tänker och hur de behandlar sin ekonmi.

Jag tror det beror en hel del, till och med mestadels, på uppväxten, och jag ska vara glad över den uppväxt jag har haft när det gäller pengar. Mina föräldrar, speciellt pappa, har varit stenhård med att man inte ska göra av med mer pengar än vad man har. Inte låna pengar för att köpa eller göra någontng, utan då får man vänta eller spara tills man kan köpa det själv. Och på så vis har jag blivit duktig på att hantera pengar motför många andra jag känner. När jag får en skuld, det kan handla om ynka 20 kr, så får jag alltid en klump i magen & blir stressad när jag tänker på att jag måste betala tillbaka det förr eller senare. Tänk nu de här Lyxfälla-paret som har skulder på 500 000:-, har en sammanlagd inkomst på 20 000:-/månaden och har sitt andra barn på G. Snacka om en tickande bomb i magen! 




Byta operatör eller byta telefon?

Hmm.. det här är ett mysterium.

Jag har alltid haft telia-kontantkort till min mobil, men har nu bytt till tele2. Samtidigt som jag bytte till tele2 köpte jag även en ny mobil, som inte är låst till någon operatör.

Varje gång jag pratar i telefon, i lite längre samtal, så bryts det. Typ som att det blir dålig teckning - man hör mindre vad den andra personen säger i andra änden, och tillslut så bryts det helt.

Min fråga är nu:
- Är det telefonen det är fel på eller är det självaste tele2?

Ett sällsynt exemplar

Nu har jag den i handen! Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen. Låtarna brukar alltid behöva spelas några gånger innan de tillslut blir helt unika favoriter allihop.




Förresten, har ni tänkt på en sak? Det skulle bli heeelt fel om Winnerbäck släppte en skiva på våren. Hösten är liksom hans årstid..


Glöm gårdagen, lev idag, be för imorgon

Hallow.

I natt var det en speciell natt. Mitt i allt, när jag nästan höll på somna, började jag tänka på att man tar för mycket för givet. Det händer så mycket otäckt nu, när man minst anar det. Ett exempel är 18-åriga Natalie som avled i en traktorolycka förra veckan. När jag av någon anledning kom in på hennes blogg i förrgår, så såg jag vem det var. Det var söta Natalie! Jag kände inte henne, men jag vet vem hon var då hon gick på Högbergsskolan, precis som jag. Jag kommer ihåg att jag alltid tyckte att hon var så söt och fin, och det tyckte mina bästa killkompisar också. Livet är så orättvist, och jag kan inte ens föreställa mig hur ont det måste göra för familj & vänner. Då är det extra viktigt att man finns där för varandra. Men vad gör man och vad säger man egentligen? Ingenting hjälper och man vet att det går inte att spola tillbaka tiden hur mycket man än önskar..  

Hur som helst när jag skulle sova i natt, så började jag tänka på allt det där. Hur man verkligen tar allt för givet, men att i nästa sekund kan en man älskar vara borta - för alltid. Då råkade min lilla vovve ligga på mina fötter och snarka. Så jag väckte honom, lockade upp han till min kudde, låg och kramade och pussade på han enda tills både han och jag somnade. Nu vet han att jag älskar honom och att han är min bästa kompis som aldrig sviker. :) Det var så mysigt och jag är så glad över att jag är frisk och kry och att alla mina nära & kära mår bra.

Glöm gårdagen, lev idag, be för imorgon


Time to work out



Att ha en stjöstjärna som bästa vän

Har precis sett på Idol och ätit fruktsallad. Och nu sitter jag och läser om... tadaaaa.. Svamp-Bob Fyrkant!

På lördag ska jag vara Road Manager, och alltså gå bredvid Svam-Bob, inte innuti. (Tack gode Gud för det, då jag annars inte ens hade hunnit duscha förrän jag ska vidare att jobba på krogen..) Därför måste jag vara lite påläst och vara beredd på att svara på barnens frågor som de har, då Svamp-Bob själv har väääldigt ont i halsen och inte kan prata. :) Nu vet jag b.la att han bor i en ananas på havets botten, arbetar som grillkock på resturangen Krångliga Krabban, hans största hobby är att fiska maneter, han har en snigel, Gary, som husdjur och Svamp-Bobs motto är "Jag är redo! Jag är redo! Jag är redo!". Hans bästa kompis heter Patrick Stjärna som är arbetslös, då han är för inkompitent för att kunna behålla ett jobb.  

Okej, det här borde jag klara..

  


Nu måste bara snoret försvinna

Godmorgon alla fina.
It's a rainy day och det var verkligen omöjligt för mig att komma upp imorse. Kom upp så sent som kl 13 trots att jag inte gick och la mig allför sent i går. Mamma verkade vara ganska trött hon med när hon först kom och väckte mig, sen efter 5 min låg hon & Jeppus och snarkade bredvid mig, haha.

Äntligen har jag tagit ur tummen ur arslet och fixat tid för att hämta ut mitt gym-kort. Här ska tränas! Hösten är ju här och då gäller det att få rutiner på sådant. Det bästa är att gymmet har öppet från morgon till kväll, varje dag, så nu när jag är sysslolös på dagarna kan jag gå dit redan när jag vaknar. Förut har det bara varit öppet från 16-22 och då brukar det vara proppat med folk, och då har det lätt blivit att man tappat motivationen. Men det kan jag inte skylla på nu alltså.. Gymmet har blivit så himla fräscht nu också, det finns verkligen allt man behöver + lite till, för fjuttiga 600:- per halvår.


Sockerråttan är på G

Idag har det varit en riktig gotte-dag. Det suger att vara förkyld! Det är ju måndag idag, vilket egentligen innebär träning, men eftersom jag är förkyld så fick jag hoppa över det, och när jag inte får tillräckligt med sysselsättning om dagarna så blir jag alltid så sockersugen! Och idag har alltså varit en sådan dag. Mamma fyller ju år, så det har blivit många bullar och kakor nu på kvällen, och efter att jag ätit mig mätt på sötsaker så blev jag ju självklart saltsugen. Så nu har jag en popcornskål i mitt knä.. Men jag klandrar mig inte. Man måste få ha sina tjockis-dagar ibland!



Födelsedags_kalas_

Idag är det mammas födelsedag! Så nu sjunger vi:
Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år!
Ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva ut i hundrade år!
Hurra hurra hurra!!
 

Yeees.
Helgen är över, och nu börjar den lugna vardagen. Jag är för lat för att söka mer jobb nu när jag har fullt upp i helgerna. Är liksom helt slut på måndagen.. Helgen som kommer, kommer jag även jobba som Svambob Fyrkant + på krogen så det kommer inte bli mycket sömn då inte. Jag som är så rädd för att jag bli svimfärdig i huvudet igen, som jag ofta blir när jag inte sover ordentligt. Sen känns det bara onödigt med Svampbob när jag blivit erbjuden pengar av mamma för att inte jobba. Så jag tjänar liksom ingenting på det.. Men men, när det är brist på folk och när man har tackat ja till ett uppdrag så får man stå sitt kast. Och krogen verkar vara omöjligt att få ledigt ifrån nu när det är löningshelg..

Jaja, jag hade iallafall jättekul i helgen! Man kommer in i det mer och mer, och lär känna mer och mer roligt folk. Det blev efterfest med grabbarna efter jobbet i lördags, så kl 09.00 var jag redo att lägga mig i sängen för att sova. Vadå vända på dygnet?



Linda & Jag i fredags


Nu är jag taggad

Då var äntligen den lediga veckan över, och nu håller jag på laddar till en helg med jobb nätterna igenom. Ganska tvärtemot de vanligt arbetande folket, men jag har faktiskt sett fram emot att få jobba. Är sugen på lite dunka dunka mjuuusik nu och alla trevliga människor! Hoppas på att få träffa lite partyglada människor ute på dansgolvet också : )

C u @ Kalas 2 night




Ursäkta röran, jag bygger om.

Nu kommer bloggen att se konstig ut ett tag framöver. Jag håller på fixar och trixar med designen. Och nu är det Idol.

It's pink baby

Här ska det bli ordning på träningen!
Var inne i stan idag, och fick sportbh:n så snällt av mamma (♥), så då var jag ju tvungen att ösa på lite mer med linne & vattenflaska! Slimmade träningsbrallor köpte jag förra veckan och de är verkligen mina favoriter! Träning ska vara roligt, och roligare blir det med snygga träningskläder!


Svininfluensa

"Är du snorig så har du inte svininfluensan iallafall.."
- sagt nyligen av Pappa

Men jag är krasslig, hängig och har ont i halsen i tillägg, så det kanske är en halv svininfluensa iallafall? Blää, orkar inte bli dålig nu. Jag har inte tid med det.. Stannar hemma och vilar idag så att jag inte blir värre till helgen, för då ska det jobbas! Både fredag & lördag. Och imorgon kommer jag dö runt kl 13.40 någon gång. Varför tänker jag inte tala om, men det har med smärta & svimattacker att göra iallafall.. BE FÖR MIG!!!





Bed Head

ELIN, LEVER DU?!
Ja, det är knappt det.. Är så sjukt trött och sliten efter helgen, men oj oj så kul det har varit!

Började med att jag började jobba redan kl 16.30 i fredags. Allt var lika kaos då som det var i torsdags. Det var premiär och i princip ingenting var färdigt. Kl 21.00 skulle portarna slås upp: Kl 21.15 kom polisen och sa åt oss att nödutgångarna inte var OK. Då var det bara att röja undan, och de partyglada folket släpptes väl in runt 21.30. Ganska bra ändå om man visste hur det såg ut innan! Stresset började ganska raskt, alla nissar var nya och ingen visste egentligen hur det gick till. Men vi klarade det väldigt bra för att vara första gången! Trevligt att träffa vänner ute på dansgolvet och höra mycket fyllesnack i mina egna nyktra öron :) Kollegorna var även toppen! Har nog aldrig haft ett sånt kul, men samtidigt så slitsamt jobb någongång! Det är klart värt allt slit.

Vid kl 06 var jag väl i Salabacke. Totalt död.

Vaknade på lördag eftermiddag av att dusch, frukost och cykling ner till Kalas igen stod på schemat. Alex var redan där. Stackarn hade jobbat på Mc Donalds innan, och hade bara fått sova 2½ timme emellan. 2½ timme på 2 dygn.. På'n igen ba! Man var ju inte ensam om att ha ont i kroppen iallafall! Kändes som att man hade legat i en torktummlare hela natten.. Men nu var det iallafall lite lugnare tempo och jag stod mest och skar citron & lime till alla törstiga tequila-racare :) Skönt det till mina sönderskurna fingrar! Hur som helst så öppnades dörrarna vid 21 som de skulle, och folket började strömma in. Nu var alla nissar lite mer avslappnade, och alla visste vad de skulle göra, så vi hann till och med vara uppe på dansgolvet lite :) I'M IN MIAMI BIATCH!

Natten slutade (morgonen började) med att alla såg ut som Quasimodo i kroppsformen, haha.  Allt som rörde sig var kul och vi satt säkert ner i en timme innan vi orkade röra oss hemåt.. 

Neeej, längtar nästan till nästa helg faktiskt! Nu blev liksom allt så lugnt och tråkigt.. Synd att man har drabbats av tröttsjukan eller nåt bara.. Tårarna rinner i ögonen för att jag är så trött. Gympan ikväll får bli min enda aktivitet idag..


Premiär för Kalas

Hoho. Då var dagen D här. Premiäröppningen av Kalas i Uppsala. Alltså även premiärstart för mitt arbete! Var där igår på möte, och det här kan ju verkligen sluta hur som helst. Sjukt mycket att hålla reda på! Men med hjälp av alla goa arbetskollegor så kommer det nog gå fint tillslut! Framför allt kommer det bli kul!

Är faktiskt lite, eller ganska mycket, nervös. Mest nervös är jag för de hala golven! De var ju försjutton så blanka de kan bli.. Men men, stil är inte lika med säkerhet har jag hört :) Äh, det kommer bli så jäääkla kul det här! Är så sjukt taggad! Ska bli så kul att träffa många som man inte har sett på 2 år, och även andra som kommer vara där! Men kommer nog vara så stressad under kvällen, så ni får ha överseende med det. Kommer att jobba 16-04 idag. Åsa (& Pimmen förstås!) var iallafall den stora ängeln för helgen som ordnade att jag fick låna hennes cykel så jag kan cykla hem om nätterna. Annars hade jag nog blivit tvungen att hyra en rullstol eller nåt, VARNING FÖR DÖDA BEN.

Nej, det här ser vi fram emot! Att få vara med och öppna en nystartad klubb får man nog inte vara med om så många gånger i sitt liv. 

C YA @ Kalas, Vaksalagatan 10-12, Uppsala !!




En mening man ska ha i bakhuvudet

I know I can,
be what I wanna be -
If I work hard at it
I be where I wanna be.


Nas - I can


Lives and live time

Då har helgen passerat, vilken har varit toppen!
Det började med att jag fick jobb! Så på fredag börjar jag jobba på Kalas, den nyöppnade krogen i Uppsala. Moget namn för övrigt, nu när de ska satsa på lite äldre diggare.. hmm. Aja, nu när det kommer att vara min arbetsplats typ alla helger framöver så tänker jag hjälpa till ordentligt att få ordning på det där :) Så folkens, nu vet ni var jag kommer finnas på fredag & lördagarna, långt in på natten.. Och om ni är under 20, kom inte dit ;) haha.

Efter lilla mötet om jobbet så åkte jag direkt till Hanna och min blivande lägenhet. Där var tjejerna samlade och det slutade med att jag mötte upp Åsa utanför BJ (där vi inte kom in) så då gick vi till Platina istället, och dansade loss. RIktigt kul att träffa henne! Vi skulle precis gå in på max och dra en liten måltid när klockan började närma sig 04, då jag fick min svim-attack som jag har fått rätt många gånger nu på sista tiden :s usch, väldigt obehagligt.. Fick iallafall hoppa över maten och sätta mig ner så gick det över tillslut. Vaknade dagen efter och sov från och till till kl 18, då jag var "tvungen" att följa med till Willys och handla grönsaker, chips & dipp. Avslutade den meningslösa dagen med tv-tittande med Hanna, Rikard & Sara, myspys.

Och nu sitter jag i mitt nyrenoverade rum som doftar doftljus och är allmänt trevligt, och väntar på att klockan ska bli 19 så att jag får gå på träning! Skönt att komma igång igen. Måndagar & onsdagar är bokade än så länge.   




Ett litet smakprov på mitt rum, som jag målat och fixat på egen hand.


Förresten..

Förresten, finn ett fel! (eller rätt, eller vad man nu ska kalla det..)




Såklart, I'm not a blondie längre! :)

Då kör vi

Dåså, mina kära vänner.
Då var det dags att få känna på lite helg. Först och främst fika med någon Jesper, sen vidare till min blivande lägenhet där Hanna & co befinner sig. Sedan blir det utgång och jag kommer att få träffa Åsa! Wiie. Jag är så glad över att Uppsala är en av Sveriges bästa studentstad, och att på så vis vänner som man aldrig hade anat att de skulle flytta i närheten av en, verkligen flyttar till samma stad. Nice. Ännu bättre kommer det bli när jag flyttar in till stan, exakt 26 dagar kvar! (Men Hanna, jag kommer nog smygflytta in lite då & då)

Ha en fin helg allesammen!


Lite gamla bilder från när Åsa bodde hos oss i Osloo:


Jag, Josse & Åsa

Lotta, Jag & Åsa


I'm on my way

Idag har det varit en väldigt bra dag! Ni ser, livet går verkligen som i en bergochdalbana. Men oftast har man det väldigt bra, bara det att man verkar uppmärksamma det dåliga mer. Typiskt människor. Jag tror det ligger på 90/10 för mig, men ibland tar de där 10 % dåliga över de 90% braiga, och så får man bara acceptera att det blir ibland. Det kunde lika gärna ha varit 20/80 eller 50/50 så jag är såå nöjd med min tillvaro om jag bara tänker efter! Man ska vara glad över att man har blivit tilldelat ett så fint människoliv. ♥ Man bestämmer bara själv hur och vad man vill göra med det.

Jaja, hur som helst.. Mamma och jag har tillbringat hela dagen i Uppsala där vi har strosat runt på IKEA, där vi också gick vilse gång på gång, så vi tillslut fick en karta av kundtjänst. :p Åt jordens mäktigaste kladdkaka så båda vi fick kväljningar och det slutade med att kvittot var trippeldubbelt så långt än vad vi hade räknat med från början. Tänk själv när man blir mamma och har en dotter som lägger i en grej efter den andra, och tanken man tänker när de hamnar där är: Äh, det är ju ändå så billigt! Tack iallafall mamma, för alla saker! Guld värt.

Efter vims-trippen inne på IKEA svängde vi in på Stadium, där jag BARA skulle TITTA efter en jacka. Påsen jag kom ut med innehöll både jacka, träningsbyxor och en fräsch mössa. Fiiint! 

När vi var på väg hem i bilen så ringde mobilen, och jag blev bjuden på fika imorgon av en okänd Jesper kl 16.oo. Så imorgon blir det mitt livs första blinddate! I och för sig handlar själva daten om jobb på Kalas, men det lät mer som en date :)

Dessutom ser jag nu att jag ska få ferie-pengar från Oslo nu på måndag, så jippi, nu kan jag flytta den 1 oktober!
Salabacke, here I come!

Så ja, som ni hör har dagen varit tip-top och helgen kommer bli ännu bättre känner jag på mig!




Ta dagen som om den vore den sista

Åå, herregud vad jag måste ha ett jobb så att jag kan flytta snart! Från 1 oktober ska jag ju flytta in hos Hanna, men det kommer bli omöjligt om jag inte får jobb. Maskotjobbet räcker inte till.

Att bo hemma:
 
Dag 1. går jätte bra här.
Dag 2. är helt tvärtom.

... och så orkar jag och vill jag inte ha det. Många gånger känner jag mig som ett störningsmoment här hemma. Men om jag nu stör så mycket, varför inte bara låta mig vara? Låt mig få sitta på mitt rum som om jag inte fanns. Att gå och gnata & tjata gör ingen glad. Man ska vara rädd om dem människor man har runt omkring sig. Snart finns inga där. 

Alla är olika, tänker olika, ser olika ut och har olika prioriteter här i livet.

Jag har liksom levt i ett sådant liv i snart 2 år där irritationer & gnäll på småsaker inte existerar. Man accepterar istället att saker och ting kan gå snett, och ingen människa gör fel med frivillighet. Om man gör ett misstag, så är det ett misstag, som aldrig kan bli ogjort. Då hjälper det inte att klanka ner på varandra och få det att låta som att den andra är en dum idiot. Tvärtom!
 
Jag har kommit så långt att acceptera andra människors behov, tycken och personligheter. Om jag inte tycker likadant som en annan, så är det väl självklart att jag inte tycker illa om personen för det! Jag börjar inte predika om att "sådär kan du inte tycka, varför gör du så? är du dum eller, det kommer aldrig att fungera. ha ha tror du på det själv eller, nej sådär lätt är det inte" Genom att det finns olika personligheter, och olika ideér så har vi fått denna värld att fungera så pass bra som den gör, om man bortser från det dåliga - vilket jag tror beror på att vi inte kan acceptera andras åsikter.

Och det där med att man aldrig ska hoppas på för mycket. Att aldrig ha den där känslan om hopp, det stör mig väldigt mycket. Positivitet är den inställningen som ska ligga som en bubbla runt hjärnan, hjärtat och enda nere i tårna. Att tänka att allt är möjligt får en att börja leva i ingenting-är-omöjligt-världen. Då går allt så mycket bättre, man mår så mycket bättre och det kommer dubbelt så många möjligheter som man aldrig någonsin har fått.  


Puh, nästan så att jag trycker på Delite-knappen nu, men det är nog bra att få publicerat. Det kanske kan få vissa att tänka, tänka, tänka...


Hur som helst, från det ena till det andra.. Det här med finanskrisen i stackars Sverige. Jobb verkar vara svårare än någonsin att få.

Så, jag överväger om jag ska åka tillbaka till Norge igen för att jobba lite. Inte att flytta dit, men bara vara där kanske 2 veckor för att få ihop lite cash. Boende är ju redan spikat, hos min älsklings Josefis. Saknar henne så mycket! Hon är verkligen en ingenting-är-omöjligt tjej och den bästa vännen jag någonsin har haft :)

RSS 2.0