I'm a Big big girl in a big big world

Hoj hoj.
Då var det en sjukstuga här igen. Min förkyldning går aldrig över! Har haft den i 2 veckor nu, och den verkar ju inte bli bättre heller, snarare tvärtom.

Imorgon åker Josse och jag förhoppningsvis (om vi piggnar till) till Stavanger och jobbar som Mumin. Får en övernattning på hotell, men kommer bli ganska långt att åka. Men det blir mer ett nöje än en börda, för när vi två sätter igång så kan ingenting bli tråkigt, tro mig! : ) Det är så sjukt.. så fort jag åker ifrån henne, eller om hon åker ifrån mig, så saknar vi varandra direkt efter 10 min! Som idag t.ex.. jag var bara några minuter härifrån med t-banan, men ändå kändes det som en halv jordsmedian & jag bara längtade efter att få komma hem till henne, trots att jag ändå hade det bra där jag var. Och hon likaså, ringer och säger att jag måste komma hem snart så att hon blir hel igen, typ. Har aldrig känt så för någon förut, inte ens för en pojkvän! Oj,det här lät ju kanske lite väl... men vadå, det är ju sant! Vi kanske skulle ta tag i det där med giftomålet ändå? ; ) Det finns ju adoptivbarn, hehe.

Aja, nog om lesbiano a.k.a bästavän-snack. Jag håller just nu på och bränner massa skivor tills imorgon ifall radion i bilen blir kjedlig.. Och förresten, det är nästan vår här nu!  

Och förresten x2, kommer ni ihåg den här gamla godingen?


Big Big Girl - Emilia

Den 24 februari

Hei!
Idag är det tisdagen den 24 februari. Och vad är det för speciellt med denna dag då tro?
Jo..

- Det är 2 månader sen det var julafton.
- Det är 10 mån till nästa julafton.
- Det är 19 år & 10 mån kvar tills att jag får fira julafton när jag är 40! :s hjälp..
- Det är fettisdagen! ( buhu, här finns inga semlor :'( )
- För exakt 1 år sedan så hade jag & mina vänner precis blivit friska igen ifrån pesten, puh, det var en hemsk vecka! Samma tidpunkt det här året är jag tokförkyld. Årets sjuk-vecka?
- Sist, men inte minst, det är Lottas födelsedag idag och den ska firas ikväll. Grattis gumms! ♥


Lotta & jag för ca 1 år sen

Vi ses i drömmarnas land

Helgen har varit topp!
I fredags var vi som sagt på bio, Benjamin Button. Sevärd film enligt mig, men kanske lite seg vissa stunder. Med knäna fullproppade med godis & popcorn fick vi platserna bredvid Oslos stortjutare, vilket gjorde att man tappade fokuset på själva känslan i filmen lite. Sorgliga filmer ska man inte se på bio då de inte blir sorgliga längre när halva salongen sitter och snyftar..
 
I lördags var det jobb mellan kl. 10-16 och jag fick en kund som sa att han älskade mig och att om han någon gång skulle få barn så skulle alla dom heta Elin allihop, även om det blev 3 pojkar, hehe. Det första han gjorde när jag sa vad jag hette var att börja sjunga "Drömmen om Elin" och berättade om hur hans syster, som också heter Elin, var den mest vackra kvinnan i världen, efter Sveriges kronprinsessa Madelene. Han avslutade samtalet med: "Vi ses i natt Elin, i drömmarnas land!" Haha, karln var född -63!
På kvällen var det bursdagsparty hos Christian som fyllde 24. Massa trevligt folk och bra stämning, så det blev en lyckad kväll. Kvällen fortsatte in på natten och istället för att följa med de andra hem satt jag kvar i taxin och fortsatte till ett annat ställe, kom hem 11 imorse, har sovit någon timme nu och ligger för tillfället bänkad i soffan med Lotta för lite SATC och är grymt glad över att jag börjar kl. 16.00 imorgon!



Hjemme alene

Då var man hjemme alene, ensam hemma, tills kl. blir 17.00. Så vad passar inte bättre än att krypa ner under täcket och se på Ensam hemma, och kanske slummrar till någon minut. Det är fredag! Avkoppling. Eller, jag jobbar ju imorgon med så det kan räknas som att det är torsdag för mig då. Men lördagar brukar vara ganska lugna, och eftersom det nästan inte var några som ringde in idag så lär det ju inte bli flera imorgon. Har räknat med att kanske gå hem imorgon om man blir tillfrågad. Så, ja, kanske kan räkna denna dag som fredag ändå!

Ikväll blir det bio på Colosseum, vi ska se Benjamin Button. Har hört mycket gott om den så ikväll är det jag som får avgöra om jag hört rätt eller inte. Har aldrig gått på just Colosseum, men den ska ha världens största THX-sal.  


Colosseum

Now I got a different view, and it's you



The Strokes - Automatic Stop

Välkommen hem till oss



Det var utsidan det, insidan får vi ta en annan gång : )

Be mine

Alltså, jag får nästan tårar i ögonen när jag ser dessa små krabater! Så himla söööta!
Så fort jag får mer stabilitet i mitt liv så vet jag vad jag ska lägga ut några tusenlappar på : )

 

Idag tog jag steget

Är det möjligt att ha sån träningsvärk som jag har idag eller? Jisses. Kan inte gå i trappor, kan inte böja mig ner och kan inte ens sitta när jag kissar. Fick byta byxor imorse för att jag inte kunde gå i mina taighta Fornarina, och det verkar bara bli värre och värre! Vanligtvis brukar jag tycka att det är skönt att få träningsvärk då man vet att man har ansträngt sig ordentligt, men den här gången så är det inte nådigt! Allt pga utfallen med stång igår. Ser nog ut som att jag fått en påle i röven när jag går ; )

Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har sagt upp mig! Och jag gjorde helt rätt. Jag orkar verkligen inte med att ta emot så mycket skit varje dag, att ha en så stor press och att inte ha någon egen vilja. Det är inte värt att ha den ångesten och ont-i-magen-känslan varje dag man ska gå till jobbet. Stämingen och kollegorna har verkligen varit det som har legat på topp hela tiden, men stämningen har tyvärr skjunkit nu när pressen har ökat och alla har tappat motivationen. En efter en slutar, och under de närmaste 2-3 veckorna kommer mer än hälften av alla att ha slutat, så det finns inte en chans att jag skulle vara kvar. Det har liksom alltid varit kompisarna på jobbet som har gjort att man trivts väldigt bra där ändå, men nu när alla slutar finns det alltså ingenting som lockar mig att stanna kvar. Jag har ändå varit där ett halvår nu så jag känner mig väldigt nöjd över att ha varit där så pass länge ändå. Så den 3:e mars går jag ut från Viasats dörr med ett kilo lättare hjärta! Det firade jag med att köpa ett jättesött lipgloss idag från Isadora, med vårens färg - taffet pink, jätte fint. Vart är våren btw? Kontigt nog var det mer vår i Bodø, som ligger nästan längst upp i Norge, än vad det är här i Oslo. Men det börjar töa nu iallafall, så man får väl hålla tummarna!


 

Det finns gränser man aldrig kliver över

Jeg er ikke sint, jeg er bare veldig veldig skuffet
Jag är inte arg, jag är bara väldigt väldigt besviken


Yepp, vad ska man säga mer än det?
Tog ut mig ordentligt på gymmet idag, så nu känner jag mig inte arg längre, utan mest besviken och sviken. Men men, vad kan man göra? Valet är gjort, och det var ett steg över den gränsen man aldrig kliver över. Svikare.

Dags för en myskväll hemma hos Sara & Frida. Vänner betyder allt. Och då menar jag sanna vänner.
Puss ♥

En helg med all inclusive

Heia!
Då är helgen över, och det här har varit den absolut bästa helgen på länge! Så himla underbar. Första gången man inte ville komma hem efter ett jobb. När vi satte oss på planet kl 12.4o idag så hängde våra läppar som vissna maskrosor för att vi så gärna ville vara kvar..

Vi tog som sagt planet upp till Bodø i fredags direkt efter jobbet. Allt gick verkligen som på räls. Vi fick allt betalt, redan från start, hämtade Postman Pat på special gods, fick stå i VIP incheckningen, fick specialplatser på flyget och möttes av Bodøs bästa hotell när vi kom fram! Inget kunde bli bättre. All inclusive på hotellet - alltså frukostbuffé, lunch, middag/kvällsmat och spa. Och det utnyttjade vi såklart! Pricken över i't var att vi inte har gjort av med en enda krona på hela helgen.
På lördagen var det någon timmes jobb som gällde, och jag iklädd som Postman Pat måste ha varit den som fick flest kramar på alla hjärtans dag : ) så söta barn. I Bodø ville jag stanna längre!  Det enda (verkligen enda!) som var negativt (om man kan kalla det negativt) är att var man än vände sig så luktade det fisk. Staden/byen låg runt om hamnen & jag kan tänka mig att de flesta försörjer sig på just fisk där. Mysigt på sitt sätt. Synd att inte min kamera fick hänga med..

Nej, efter den här helgen har man verkligen samlat krafter till en ny arbetsvecka som börjar imorgon. Nu blir det SATC och kladdkaka, därefter en liten promenix innan läggdags. • Nattis •




Trevlig helg

Tänkte bara önska er en trevlig helg!
Själv tar man flyget till Bodø nu och kommer hem igen på söndag.
See ya!


Hoppas inte att det spelar någon roll att det ær fredag den 13:e idag...


 

Förresten,
En kram till er alla på alla-♥-dag imorgon!


I väntan på helgen

Vem ringde dig senast? Ett nr som jag inte vet vems det är.
Vad har du för bh på dig just nu? En svart med lite bling
Vad har du för trosor på dig just nu? Svarta
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det i från?
"Nei, hun dro og trene. men hvis det er din kylling så lager jeg spageti og kylling?" Från Glenn.
Vad brukar folk få för intryck dig? Fråga folket!
Har du kallat någon för slampa? Nej, inte på allvar iallafall.
Har du slått någon riktigt hårt? Om inte den gången då jag råkade slå Jeppus i huvudet med en stekpanna - trodde jag - räknas. Jag drömde nämligen, och slog han hårt i huvudet med handen när han så fint låg bredvid mig och snarkade. Stackars!
Använder du parfym? Yes. Men Armani White har ju slutat säljas :( *gråter floder*
Vilka slags killar faller du för?  Det är nog som Josse & jag har kommit fram till: Hon väljer bögar, & jag väljer gangsters, haha.
Vad kollar du på först hos en kille? Klädstilen, frisyren & händerna
Vill du ut och festa nu ? Ja varför inte? Men neeej, chill helg ska det bli!
Vad är klockan? 10.16
Vilken färg har din mobil? Svartgråblå
Vad ska du göra nu? Svara i telefonen så fort den ringer (sitter på jobbet)
Har du svårt att släppa andra dig tätt inpå? Det beror på hur man menar, men njae.
Är du social? Ja, men ibland är det skönt att vara ensamvarg.
Känner du att du orkar med en fråga till? Ja, det är ändå så lugnt på jobbet!
Vad tänker du när du vaknar? Det beror helt på hur mycket klockan är. Oftast är den alldeles för lite & då tänker jag mest: -Skämtarru?!
Kan du gå ut utan smink? Jadå, det funkar.

-------------------------------


Har du mer än 20 st sms i inkorgen?
Ja

Vad står det i ditt tredje?
Ring Tele2Svar "+4747230000" Antall nye meldinger: 2

...och vem var det ifrån?
Tele2 svar

Smsar ni ofta?
De sms:ar och jag gör som det står, hehe.

Vad står det i ditt 18:e sms?
Nej är det mycket? Vill inte, tror jag vänder i dörren :-( ses snart!

...och det var ifrån?
Sara W

Är han/hon farlig?
Oerhört ;-)

Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då?
Puh.. Min vänstra arm, Sobia Hyresvärd,  Andre, Said, Sara, Glenn, Marius, Ramiz, John, Andrea, Christian, Torbjørn, Marcus, Jonas mfl. 

Smsar du ofta?
Ganska ofta.

Hur många sms har du skickat?
Orkar inte räkna, men det är en hel hög.

Hur många mms?
Kan inte skicka mms från mitt norska nr, buhu.

Är du beroende?
Av mms? Nej.

Vem ringde du senast?
Lotta

Om du går in på dina bilder i mobilen, vad är det första du ser?
En bild på en krossad ruta från demostrationen på Karl Johan

Hur många bilder har du på mobilen?
Runt 50 kanske, kasst minne.

Vilken är din favoritbild?
När Dawang sitter fastklistrad i ett träd på Ön!

Nu ska du beskriva din mobil samt berätta vad det är för modell:
En skjutbar Samsung SGH-U600 med touchknappar, som kan vara väldigt irriterande ibland när man råkar toucha på fel knapp. Poff så är allt borta. + Att det är lätt att råka ringa folk utan att man vet om det. Men annars helt OK mobil. Har haft den ett helt år nu, och det är rekord för att vara mig!


So I going home, where the life goes on

Nu är hemresan bokad!

Hur skulle jag annars klara av denna dag?

Idag har jag verkligen känt att GUD SÅ SKÖNT ATT INTE BO ENSAM!

Josse har varit min pass-uppare hela dagen då jag har haft världens hodepine, usch. Men tack vare henne mår jag topp igen! Hon har varit och handlat, tryckt i mig huvudvärkstabletter, hällt i mig saft, bäddat ner mig här nere i soffan och nu står hon och lagar mat. Min lilla cookie ; )

Helgen har varit helt okej. Lite melodifestival (såg 5 min av slutet) hemma hos Johanna, gick vidare till Christian och därefter blev det utgång på The Villa. Ser fram emot nästa helg! Då ska Josse och jag till Bodø och vara Postman Pat. En chillhelg med gratis flyg, hotell och sist men inte minst, hotellfrukost! Lön för det offcourse c",)

Nej nu står maten på bordet. Kanske ska må dåligt lite oftare!


Hektiska dagar

Vet ni vad det är för en dag idag? Det är fredag! Helg, jihoo!

Fy vilka jobbiga sista dagar det har varit. Alla nokia-parabolboxar i hela Norge har flippat ur på en och samma gång, så det har varit ganska kaotiskt på jobbet om man säger så. Samtal efter samtal efter samtal efter.... Igår på förmiddagen fick vi beskjed om att det skulle lösa sig efter någon timme, men problemet var inte löst förrän idag runt 12 tiden, och ingen vet egentligen vad som hade hänt. Men sån tur var var de flesta kunderna väldigt förstående och var egentligen glada över att det gällde alla nokia-kunder in the hole Norway, och inte just den kundens box. Sen finns det ju självklart dem som ska masa & masa tills att man blir tvungen att lägga på luren i örat på dem. Skönt att veckan är över iallafall, och att jag är helt ledig i helgen!

Sitter nu och kollar på SATC och ska väl kila iväg och köpa mig någonting att äta. Magen börjar kurra. Är sugen på en riktig kyckligsallad med feta. Vi får se vad Joker har.. later.



Koser meg ikke

Hej Hei Hallå Hello Hola.
Hær sitter jag på jobbet och koser mig, eller inte. Snacka om att jag har trøttnat på detta nu. Bara tillfællet finns så ska jag sæga upp mig, det ni..

Ja, vad skjer idag då? Jobbar som sagt 5 min till, och det var væl tænkt att Jossis och jag skulle en svæng till Oslo City før att ev. køpa lite sandpapper till våra fina vattenpipemærken i parketten, och andra godsaker som ska køpas. Men nu ær det så att vi ær bjudna på Jokers personalfest istællet! Vi har verkligen kommit på den rætta sidan till våran lilla butik : ) Vi får se hur det blir med det, men de spontana grejerna ær alltid de roligaste! Jag vill.

Någon som har något roligt att berætta såhær på en onsdag kvæll?

Hej på dig John Blund

Ännu en helg har passerat.
I fredags blev det filmkväll hemma hos Frida, Sara & Sara, innehållande en maskin vittvätt såklart! : ) I lördags blev det jobb och fest på kvällen. Det blev en förfest här hos oss till en början, men sen gick vi upp ett etasje och fortsatte festa hos grannarna. Därefter blev det Sirkus, igen. Grymt ställe faktiskt. 3 våningar, alltid proppfullt med människor och bra musik. Vad mer kan man begära? Okej, liiite billigare i baren kanske, men vi brukar inte hänga där så mycket då vi brukar nöja oss med det vi dricker hemma.

Den här veckan kommer endast bestå av jobb. 12.3o-21.o5, dödspasset igen. Men på tisdag kommer lönen och då känns allt mycket lättare! Ska även ta tag i en grej som jag har tänkt länge på.,. återkommer med det.

Nu är det dags att kalla på John Blund, natti ♥


...se, jag har blivit korthårig!

RSS 2.0