Året som gått

Ja, då var det dags för en sammanfattning av år 2007.
(klicka på bilderna för att få dem större)

Januari
Året börjar med att skolan la en väldigt stor press på oss alla. Projektarbetet skulle vara halvgjort, men vi hade inte ens börjat. Press, stress och åter stress. En annan som tydligen också råkat ut för någon slags press/stress var min bror Eric, som inte alls mådde bra för tillfället. Tur som det var gick det över, för honom. Månaden avslutades med att Robin och jag skämde bort oss själva med att åka iväg till Thailand, Phuket. Min bästa resa någonsin.
   

Februari
I mitten av februari kom vi hem, bruna och fina, från Thailand. Livet kändes genast grått och trist. Det var ju så underbart i Thailand! Men nu var det dags för skola och slit igen. Resten av månaden tillägnades bara till prov och extrajobbet, som tog mycket kraft ur en.

Mars
Mars är den månaden som jag kommer ihåg minst av. Antagligen var det bara skolan som gällde, och jobbet. Krogen blev det också ganska mycket. Det var liksom ett sätt att komma bort från allt, ett sätt att ha roligt på. Och visst, roligt hade jag : ) Med mina vänner går det inte att ha annat än roligt!

   

April
Jag blev 19 år. Världens tråkigaste ålder. En mitt-i-mellan ålder. Men men, födelsedag som födelsedag anser jag! Det är ju alltid kul att bli lite uppvaktad : )  Hur som helst så fortsatte skolan att sätta krav på en och nu var det även dags för att börja söka sommarjobb. 

Maj
Yes, projektarbetet skulle vara klart, och vi hann konstigt nog. En stor del av pressen släppte. Dock fanns ändå den där konstiga känslan kvar inom mig. Hur skulle allt bli? Jag var som en förvirrad själ hela jag och jag är ledsen att det gick ut över fel person.
Men nu var det dags för alla stundentskivor att sätta igång. Tyvärr hade jag inte tid att gå på några fler än våran egna, som däremot blev hur bra som helst! Mina underbara klassisar gjorde denna kväll hellyckad!
   

Juni
STUDENTEN! Bland den roligaste dagen i mitt liv. Vi hade otroligt kul den dagen, och kvällen, trots att våran vagn stod ute på en åker i över en timme, så att allt folk hann försvinna ur lilla Tierp när vi kom fram. Men vi gjorde det bästa av situationen och hade det jäkligt mysigt där ute : ) Det kändes lite sorgligt att behöva lämna alla. Dock blev det mindre smärtsamt än vad jag trodde. Vissa av oss håller kontakten och så hoppas jag att det alltid kommer att vara!
   
Direkt efter skolan började jag även jobba på Munters i Tobo, där jag även fick lära känna söta Hanna, Charlotte & Evelina. Det blev även midsommarafton, vilken blev lite annorlunda. Blev singel & mer behöver ni inte veta tycker jag : )

Juli
Jobbade hela juli, men var ledig varje onsdag till endast en anledning: (Jag erkänner!) - Ön! Där var det stort galej varje tisdag, och som vanligt var det ruskigt kul där. På Ön har man nästan alltid ett säkert kort på att få kul. Fick min första rejäla ångest när jag vaknade dagen efter utan mobil, kamera & plånbok. Yey. Men tur som jag har kommer de alltid (?) till rätta!  
   
Det sista vi gjorde i juli var att åka upp med Yran-tåget till Östersund! Sommarens roligaste men mest slitna helg!
    

Augusti
Augusti började med att vi (jag) hallucinerade mig bort i Öregrund. Det är nog bara några få som förstår vitsen med det : ) Annars jobbade jag på som vanligt. Caschen dom gick in på bankkontot och jag var värdelös på att spara. Eller rättare sagt, jag var duktig på att slösa!
Cityfesten blev det även över en helg, sen vidare till Turkiet - Alanya! Helt ofattbart roligt. Beachparty, dansa på bardiskar,våran egna bartender Karlos, nattdopp, dimma, shopping, sol & bad. Där kändes det som att en vecka var alldeles för kort. Minst en till skulle sitta fint, men det tar vi igen nästa gång!
    
Direkt efter resan började jag även på mitt nya jobb - på GE Healthcare där jag fick en visstidsanställning på först 3 veckor, som sedan blev förlängt till 7.

September
September tillbringades mest på jobbet. Det var nog den månaden som jag gjorde av med minst pengar, och jag har faktiskt inget speciellt minne från den månaden mer än att träningen började igen, och vi var ut rätt mycket med jobbet & så.

Oktober
Jobbet återstod fortfarande & man hade börjat komma i form igen efter sommarens galenskaper. Dock var det inte slut än - Hanna, jag & Sara tog vårat pick & pack och drog till Göteborg över en helg. Där var det Lars Winnerbäck som var huvudpunkten. Vi gick nämligen på hans konsert som var magisk. Alla hans nya låtar satt som fastlimmade på minnet & stämningen var helt kanon. Därefter gjorde vi Gbg:s krogar osäkra, och låg även i sviten på hotellet. Lyxhelg!
    

November
Eftersom anställningen på GE tog slut lagom till November, fick jag ett nytt jobb. Den här gången på Kronofogden där jag fick lära känna söta Unni! Som ni kanske vet gjorde vi våra egentligen ganska trista-dagar, till helt rätt-roliga-dagar. Vi fick även alla julklappar köpta i tid, pga att vi jobbade mitt i stan. Praktiskt! Annars hände det inte så jätte mycket denna gråa månad. Men med vänner som guld flyter händelselösa månader på väldigt bra ändå!
    

December
En månad går fort. December gick ännu snabbare! Jobb, jobb & jobb. Vänner, vänner & vänner. Ungefär så såg december ut. Det blev julafton och idag är det nyårsafton, som kommer att firas med middag hos Sara och därefter fest på Hotell Linné, där b la Linda & Lina har 20-års fest! 


Jag märker nu efter att jag har skrivit ihop allt det här, att år 2007 har varit ett väldigt bra & händelserikt år!
Jag hoppas, och vet, att 2008 kommer att bli minst lika spännande!

GOTT NYTT ÅR!

Ta det som en vanlig festkväll

  image1298
Jaa, då var man hemma från ännu en dag i Uppsala. Denna gång skulle det bli shopping tills imorgon, men jag kan ju inte säga att det blev så lyckat. Hittade ingenting som jag egentligen ville ha! Eller, jag visste ju i och för sig inte vad jag ville ha heller så.. Har ju redan klänning & skor. Köpte iallafall några grejer som jag kan ha till, men får hoppas att Josse har något jag kan låna eftersom hon kommer med hela hennes livssamling i bilen imorgon : ) Miss you!
Annars har jag inga förväntningar alls inför morgondagen. Efter dagens sväng på stan gick Sara & jag mest runt och svor över varför det inte bara kan vara en vanlig fredag med utgång imorgon? Orka fixa allt så speciellt liksom. Folk planerar ju i månader just för morgondagen. Men men, lite mysigt är det ändå. Fixa sig, äta god mat med närmaste vännerna, dricka gott, prata om allt, lyssna på bra musik som alla bli peppade av, busa - för att senare gå vidare till nästa ställe & träffa nytt folk, titta på raketer, skåla och festa vidare hela natten.
Man kan ju alltid hoppas på att det kommer bli lite extra det här året. Är ju trots allt sista kvällen med bästa tjejerna innan Josse & jag drar. Så, bara jag är med er så blir allt bra. Ååå, herregud vad jag kommer längta hem till er!


Om man beställer en enkel kaffe ska det väl inte bara vara en liten skvätt i botten?

Kom nyss hem från Muppsala. Har varit på bio, på Leo. En väldigt sevärd film.
Jag brukar inte vara den som är blödig, men den här filmen gjorde mig det. Man ska vara rädd om dem man har, för man vet aldrig vad eller var någonting plötsligt kan hända.
Annars har det varit en väldig trevlig kväll med en person som alltid gör mig på glatt humör. Vi fikade på ett konstigt café och höll på dö av skratt när vi fick vårat kaffe. Ägaren måste trott att vi aldrig varit på ett café förut, vilket kändes som att det stämde just då faktiskt!
Jaja, nu babblar jag nästan i sömnen & måste gå och lägga mig nu.
Sov gott gullefjun!

image1297

Varför kan inte nyårsafton vara om ca 2 veckor istället?

Okej, nyss ville jag ha den överstökad redan, men nu vet jag ju att det inte går, och därför vill jag hinna beställa den här klänningen innan!
Jag tror jag aldrig har blivit så kär i en klänning förut, som i den här..

image1296
Jag vill ju se ut såhär på måndag!


Uppd. Nu har jag beställt den trots att jag inte kommer att få använda den på nyår xD Lika glad är jag för det!

Nu skiter jag i min ångest, det kommer ändå ingen vart

Morning sunshines.
De senaste dagarna & veckorna har jag haft ångest över att jag kommer flytta till Norge. Men nu har jag helt ändrat inställning. Det ska bli jäkligt skönt & vi kommer att få det så grymt skoj! Har bara hört positivt från alla jag pratat med, och så fort jag hör en som pratar norska får jag en sån glädjekick att det bara sprätter i mig : ) 

Så, det jag vill ha sagt är att jag skulle gärna vilja hoppa över den överskattade nyårsafton, bara slänga mig in i bilen med Josefine och köra hela vägen, oavbrutet, till Oslo.
Men lugn nu.. 5 dagar kvar!

image1295
Får jag ta med dig "smulan"?

Dagens klädsel är slappare än slappast

Sitter & spelar röj-flaggor via msn och har en väldigt lugn och skön fredagskväll. Springer in och kollar på Wallander med mamma & pappa ibland, och norpar chokladbitar. Magen börjar sakta men säkert bli bättre, trots att den har mått sämre idag än vad den gjorde igår. Den har börjat få tillbaka sin matlust iallafall, vilket är bra.
Jag började känna mig lite benig där ett tag ;P

För övrigt inviger jag min nya pjamas & mina luddiga sockor idag, hihi. Har inte orkat klätt på mig.
Visst ser de mysiga ut! ; )
image1294
image1292

Årets julgran & julhund

Wiie, jag fick tillbaka min kamera från garantilagningen idag!
Det betyder att ni kommer att få se fler nytagna bilder igen : )
Jag har faktiskt känt mig halv utan den.

image1291


Omvänd bulimi = Ätstörning?

image1263Jag har en känsla av att mamma försöker göda mig.
Hon kommer in med både det ena och det andra som jag aldrig annars brukar kunna säga nej till. Men idag går det bara inte. Inte ett enda litet knorr eller sug efter mat.
Det kanske förresten är bra att man blir sjuk såhär efter gottegrisjulen? Det jämnar liksom ut sig. Först äter man ungefär dubbelt-trippelt så mycket som man annars gör, sen "försvinner det ur kroppen" på ett milt sätt att säga det, och därefter äter man ingenting på ett tag.

Nej förresten, b a l a n s är det bästa tror jag, och hoppas väl på att komma i balans snart igen. Jag håller inte på med sånt här som har med banta att göra. Omvänd bulimi brukar jag i vanliga fall ha - jag äter & äter, men spyr aldrig upp det igen..

I'm gonna kill you, Vinterkräksjukan!

Hua.
Först trodde jag att det bara var en bakisattack sen juldagen, men det visade sig att det skulle hålla på hela natten - från ca 03.00 - 09.00. "Det räcker nu, jag orkar inge mer" var typ det enda jag fick fram, med gråten i halsen, till den stackaren som fick vara mitt moraliska stöd då han fick springa & köpa isglass & cola åt mig. Sweet.
Nej, man har haft bättre dagar om man säger så. Igår gick det inte ens att peta på mig utan att det gjorde ont i hela kroppen. 
Tur att den korta & intensiva vinterkräksjukan/influensan var kort & intensiv. Iallfall kort. Nästan halva släkten var med om samma sak, samma natt, så det kändes skönt att inte vara själv om den : ) Jag hade varit dödens död om det hade fortsatt.

Juldagen var iallafall riktigt toppen. Pratade konstant hela kvällen med gamla klassisar & skolkamrater i övrigt, och annat folk. Även lite dans med svåra steg blev det och konstiga kommentarer över hur folk känner mig.. *hum* 
För övrigt var det hellyckat!

image1261 image1260
Grön var mer en passande färg till mitt välmående

Nu är första månadshyran betald, och bara 1 vecka kvar tills vi åker med våran fullpackade tuff-tuffbil till Oslo xD

Skål

Nu är det dags att korka upp!

image1256

God jul!

Eftersom inte blogg.se vill samarbeta med mig för att jag ska kunna lägga upp en julbild, dagen till ära, får jag väl helt enkelt nöja mig med att säga:

GOD JUL
alla kära läsare : )

Bonde söker fru-rackaren

Denna lilla filmsnutt gjorde stor del av kvällen igår.


Runt 1.20 är höjdpunkten: 
"Det är roligt att åka runt i rackarbil, det är det. Det finns ett gäng på Gotland som brukar åka runt i rackare"

Hahaha. Lika roligt varje gång!

Ikväll är det jag som är den vinnande pensionären!

Idag är det dan före dopparedan. Helt otroligt att vi redan är där. Det var liksom ett halvår sedan det var sommar. Det som känns som igår!

Kvällen igår var väldigt trevlig, som alltid när jag är med de där damerna. Kom hem imorse & fick alltså sova ca 4timmar innan det var dags att gå upp igen. Jag är fortfarande mätt efter allt vi åt & drack. Det enda jag fick i mig till frukost tidigare idag var ett ägg. Jag som brukar vara ett sådant matvrak på morgonen : )

Ikväll har Robin och jag bestämt att vi ska ha en BingoLotto uppesittarkväll, och vi ska sitta bänkade som två pensionärer enda fram till klockan 00.05! :P Precis som förra året.
Jävlar om vi inte vinner.


Att välja mellan två alternativ

Jag valde mellan att stanna hemma ännu en kväll eller att ha en mysig vinkväll med tjejerna.
Ni hör ju själva vilket som låter mest lockande!

image1253
Min nya tomte är ganska söt

Just another... winter?

Kom på mig själv att jag kanske förstör julstämningen här hemma när jag nyss spelade Just another summer med Moneybrother. Sorry!

image1252

Stressiga juletider

Godmorgon (för ungefär 2 timmar sedan)
Idag väcktes man av dunkande musik, dammsugarläten och två föräldrar som stod i mitt rum & tyckte att jag skulle gå upp. Jag hade visst sovit i 13 timmar. Oj så skönt! Tror inte jag har sovit ut hemma på en fredag-lördag på evigheter!
Idag står det stress, fläng och städning på vårat schema här hemma. Allt ska tydligen vara klart idag, trots att det är 2 hela dagar kvar till själva aftonen. Jag fattar inte. Kan man inte bara ta den tid som det tar istället?
Nåja. Jag ska väl försöka göra någonting åt mitt rum iallafall. Och slå in den sista julklappen till Eric, som i princip är omöjlig att slå in. Det känns lite pissigt att han redan har den grejen jag köpt till honom. (Ovanligt) Men med ett flaschigt rim som "... med en hona du redan har, kan hon med hanen bilda ett par..." eller helt enkelt "...inte fan visste jag att du redan hade en sån här, men du får den ändå!!!"  (Kom inte på något som rimmade på här, mer än särpär) 
Ja, vi får se vad det blir.

image1250

Historian om varför jag köpte nya jeans. Ööh.

Här sitter jag med en gul gegga, som smakar Bamses barntandkräm, på, i & runt mina tänder. Tandläkaren ansåg att jag inte hade hål (jag tror dock att han ljuger & kommer komma fram med det i januari - då jag måste börja betala för allt som har med tandläkaren att göra). Istället fyllde han hela käften med flour, så nu får jag varken äta eller borsta tänderna mer idag. Yey. Men jag är glad, så himla glad över att jag slapp den där onda sprutan och den obehagliga ilande borrningen :D
Så glad att jag gick och köpte mig ett par jeans! Fast det gjorde jag visst innan jag gick till tandläkaren.. Oops.
Då kan jag säga att jag köpte jeansen för att jag & Lisa kom fram till att vi inte skulle gå ut idag. Duktiga som vi är. Att prioritera utgång eller välbehövliga jeans slutade alltså med att det blir en mysig, ekonomisk & hälsosam hemmakväll idag! Pappa är stolt över mig, det märks.

Äh, vem bryr sig om varför jag köpte ett par jeans?! Jag behövde ju dem! & jag trivs väldigt bra i dem. Därav spelar det ingen roll hur många gånger jag än har sagt till mig själv de senaste dagarna att jag inte får köpa ett enda klädesplagg förrän typ... februari?



Glöm inte bort att du värdelös, värdelööös

Det behövs inga punkter, inga kommatecken, inga prickar över a:n eller stora bokstäver. Jag förstår ändå vad mamma vill få fram i det 2:a sms:et någonsing, till mig.

"Hej elin du glömde matladan kom ihåg tandläkaren hejdå mamma"

Här kan du se det allra första.

Tillåt mig att skratta - HAHAHAHA! : )

Sorry mami!

Gamlingar kan dem

Jag sitter på bussen påväg hem nu, och just precis nyss var det en 80+are som pekade finger åt våran busschaufför. Det var kul :)

Tandläkarskräck

Usch, idag ska jag till tandläkaren.
Är det bara jag som blir mer & mer rädd för den eller? :S
Förr var det kul. Nu är det bara HORRIBLE!

image1243image1244

Ni borstar väl tänderna noga hoppas jag?

Ny adress

Varning Varning

Ny mailadress:
[email protected]

Gäller som msn, kontakt & hela fadderullan!

Känns lite sådär att söka jobb & dylikt med dunkaloss :P

Hand i hand

 image1249
Inte nästa torsdag, men nästa torsdag ändå. Då åker vi :O
Shit.
Och här sitter jag. Helt oplanerad och förvirrad som ett bortsprunget litet barn.
Jag trodde att det minst var ett halvår kvar. Det kändes iallafall som det.

Det finns som sagt en & det finns flera som jag vill ta med mig! Men samtidigt är lite distans alltid nyttigt. Det kommer bli kul. Jag ser det som en resa & en erfarenhet. Jag är bara lite rädd att någonting ska gå snett.
Men, jag har min älskling Josefine med mig, hand i hand : ) & med henne har jag nog aldrig haft en tråkig stund med!

Frysen kropp vill under täcket ligga

Åå vad fuskigt! Att ligga kvar i mörkret under duntäcket med denna lilla tuss vore som en dröm just nu.
Men nej, nej - ut i kylan & iväg till jobbet Elin!

image1248
image1247image1246
Tröttis : )

Ha en fin dag allihopa!
Dagen blir som man ställer in sig på, det vet ni va!

Det är svårt att önska på beställning

Min önskelista har blivit väldigt kort i år.

- Pengar
- Rostfri vattenkokare
- Underkläder


Jag kommer ihåg när jag var liten, ungefär i den åldern när jag slutade leka med dockor. Då kunde min önskelista bestå av 10 fulla A4 ark som såg ut ungefär så här:

- Kläder
- Pengar, hellre så många tior eller femmor som möjligt istället för sedlar
- Brevpapper, luktsudd, pennor, pennvässare
- En egen häst, en egen hund, en kanin
- Spice Girls nya cd-skiva, Backstreet Boys nya, Aquas nya skiva
- Hårsspännen, diadem, hårband, snoddar

- Pyamas, nattlinne, morgonrock
- Snälla föräldrar, snälla brorsor (!!)
- En resa till
Disney World
- En ny ryggsäck, en klocka, nya skor
- 2 kg GODIS

Ja, det fanns verkligen massvis man ville ha då. Trots det känns det som att man behöver mer nu, men hur svårt är det inte att komma på vad man behöver på beställning? Mitt i sommaren vet man massor med grejer man vill ha & behöver. Likaså vad andra behöver. Men när det väl är dags att önska sig något, och  när det väl är dags att köpa julklappar - då är det näst intill omöjligt..
Nä, tackar vet jag småbarn som vill ha allt!


image1242

Mineralsmink

image1219Nu har jag dragit tummen ur arslet och gått och köpt mig mineralsmink. Jag har hört så mycket bra om det, så därför tänker jag nu testa och se om jag märker någon skillnad.
Jag är som sagt mycket för så naturliga produkter som möjligt, så varför ska jag då undvika mineralsmink?
Istället för att täppa till porer, orsaka finnar & dylikt, som "vanligt" smink gör, ska mineralsmink läka huden & låta den andas. Det är som sagt inga oljor, färgämnen, parfymer & andra "dåliga" ämnen i detta! 
Lite dyrare såklart, men man får vad man betalar för!


& jag kan säga att jag är mer än nöjd med denna puder/fondation än så länge! Fem av fem stjärnor!


Åh, jag vill jobba med något sånt här! Jag brinner för naturläkemedel, naturkost - allt som har med naturliga grejer att göra! Help, help me to find my dreamwork : )

 

Är ni klara med julklapparna?

Hej allihopa.
Har precis kommit hem från jobbet. Dagarna flyter på så bra nu och det känns riktigt tråkigt att sluta på fredag. Inte för jobbets skull, utan mer för arbetskollegans skull. Kommer sakna våra sångstunder, massagestolspauser, träningspass, daddelätande, skrattattacker, bilturer & i princip allt vi gör om dagarna. Har haft en väldigt bra tid då vi skämt bort oss ganska rejält : ) Men det behövs när man har ett sådant ostimulerande jobb som vi har haft!

Idag är det förresten en vecka kvar till julafton! 7 dagar bara alltså. Så ni som inte fixat alla julklappar än, är det på tiden att skjuta allt annat åt sidan ett tag, och ta tag i klapparna istället! Det är dock grymt mycket folk ute i affärerna. Fullt överallt, vilket kan vara lite drygt för er som inte gillar att sätta armbågarna i dem ni måste komma förbi för att ta er fram.
Tänk vad lätt det hade varit om alla var lika snabba som mig på att fixa klart klapparna : ) Jag har varit klar i nästan 1 månad nu, så jag kan verkligen pusta ut för en gångs skull!

image1241 

Nej, nu ska jag ta och ringa ett samtal till Norge. Får se hur det går. Man förstår liksom bara hälften av vad de säger..

"Haj Eliin. Det här äe nåntingnånting fra nåntingnånting och jag vill nåntingnånting intervju med dei. Det vore fint om du ringe maj nåntingnåntingnåntingnånting. Ha det fint!"

Hmm. :S

Paus i bilen vid arkivet

Idag är det kallt ute. Det syns på röken ur skorsstenarna.
Men visst kan det vara ganska fint på industriområden ändå!

image1183
image1184

Nej, nu ska vi ta tag i våra lådor! Sista veckan nu.
Ett & två, ett & två.

Glöm & Dröm

Den här klockan vill jag ha!
image1237

Synd bara att det är en Rolex, kostar 4 miljoner & endast finns i ett exemplar här i Sverige.

Hej, mitt namn är Kutakito

En kul grej.
Vad är ditt japanska namn?

A - ka
B - tu
C - mi
D - te
E - ku
F - lu
G - ji
H - ri
I - ki
J - zu
K - me
L - ta
M - rin
N - to
O - fu
P - zi
Q - mo
R - no
S - keimage1236
T - shi
U - ari
V - chi
X - do
Y - ru
Z - na

Ida Marie - Oh my god



Oh my god
oh you think I´m in control
Oh my god
oh you think it´s all for fun

Confused efter den här helgen

Tittut.
Då har man varit med om ännu en helg. En grymt rolig förfest, special danser, en såkallad utgång, sömn, massa filmer, mysigt sällskap & för mycket av det goda, och jag får mer & mer ångest över att jag verkligen ska åka ifrån allt om alldeles för några dagar.. Är det verkligen det jag vill? Just nu känns det då inte så iallafall.

image1233image1234

Jag känner mig rädd. Jag behöver en trygghet. 
Men det är tryggheten jag har här hemma.

Confused.


20 days left

God morgon! Idag är jag väldigt taggad
Jag måste verkligen ta vara på tiden här hemma nu - med mina ♥ vänner ♥ & allt som hör mitt nuvarande liv till.
Ska hem till Linda & kika på hennes nya lägenhet, förfesta & gå ut och shaka some azz med mina flickor!
På de här 20 dagarna som är kvar tänker jag inte stanna hemma & tråka en sekund i onödan!

image1231

Året då man missade Lucia

Det är fortfarande Lucia, och jag har fortfarande inte sett någon Lucia.
Var håller de hus egentligen?

Nu hör jag förresten hur Lusse-Lelle sjungs på Tv. Känner inte för att gå dit och kolla, så kanske blir det här året då man missade Lucia? Kanske ska jag ta mina djur och överraska mamma & pappa med ett eget Lucia-tåg istället? Det är ju liksom snålt med överraskningar i det här huset nu för tiden.

image1230

You Wish..

Äh, jag går nog och kollar på Tvn istället..


Lucia

Idag är det Lucia! Det är kallt ute, men snön fattas. Annars hade det varit den ultimala Lucian. Har faktiskt lite julkänsla ändå. Vi gör det bästa för att bättra på det med glögg, lussebullar & pepparkakor. Har dock inte sett någon Lucia än.. Har ni?

image1229

Jag får helt enkelt klä ut mig själv så länge tills jag hittar en riktig Lucia.

Fulla hela veckan

Vi tjejer är fulla hela veckan:

Måndag - Onsdag är vi praktfulla.
Torsdag är vi förväntansfulla.
Fredag är vi beautyfulla
Lördag är vi skitfulla
och på
Söndag är vi förhoppningsvis ångerfulla

image1224

Build a wall

Build a wall
Build a fortress around my heart


image1217


Red hot Chili Peppers - Snow (Hey Oh)


Love this song

CongratZ'

Även grattis till den mest sjukaste killen jag känner,
som fyller 21 år idag!

image1216
Moaha, du kan inte gömma dig!

Det är sjukt.

Det är sjukt. 
Det är två veckor kvar till Julafton. Det är tre veckor kvar till Nyårsafton.
Bara det känns sjukt.
Men sjukast är att det är tre veckor och tre dagar kvar tills vi flyttar till Norge!
Jag kan inte fatta att det är så kort tid kvar. En vecka är liksom ingenting.

Det är blandade känslor i allt det här.
Samtidigt som det kommer bli så sjukt kul att åka iväg ifrån allting, jobba azzet av sig, leva livet, tjäna pengar, träffa nytt folk med världens mysigaste språk, festa, bo tillsammans med 4 härliga svenskar - varav 1 är min bästa vän, få uppleva nya saker ( ... listan kan göras lång ) så kommer jag sakna alla er gullungar som finns här hemma. Det är nog det enda negativa, tror jag. 
De positiva punkerna vinner alltså. Alltså åker jag. 
Lätt.

Det läskigaste är att jag inte har en aning om hur länge jag blir borta.
Det kan bli en vecka, om jag vantrivs.
En månad, ett halv år, ett år om jag trivs.
Jag har liksom bara varit hemifrån max 2 veckor i sträck under alla mina snart 20 år :P

Men en stor jäkla fest med alla jag känner innan jag åker, skulle ju inte direkt sitta helt fel.

image1214

Hårnytt

Apropå hårfärg.
Borde jag ändra min hårfärg till någon av de här?

   
    

En riktig skönhet i dem alla, eller hur!? ; )

image1211

En brun mardröm


image1199

Faktiskt sant. Inatt drömde jag att jag färgade håret brunt.
Inte för att det är en mardröm i sig, jag tycker brunt hår är fint och har tänkt många gånger att jag ska färga mitt hår brunt. Jag har alltid varit för feg för att göra det, men det känns bra nu efter den här drömmen. Jag blev så fruktansvärt missnöjd, ful, blek, skabbig - och det gick inte att färga tillbaka heller, för färgen kom tillbaka efter varje gång jag duschade.
I'm a proud blondie from now on : )

Heaven on Earth

Mmm.
Det luktar nygräddade lussebullar i hela huset.
Min kropp är nyduschad, varm & börjar värka av träningsvärk.
Jag har jordens bästa vänner & familj.
2 mysbollar till djur.
En upplevelse att se fram emot.

Det är söndag och slutet på ännu en vecka.
Det är söndag och snart en början på en ny vecka.
Vem vet vad som väntar.

Jag har ett duntäcke som väntar på att jag ska burra mig in i det
& vakna imorgonbitti med ett hjärta som fortsätter att slå.
En hjärna som fortsätter att tänka. En kropp som fortsätter att fungera.
Helt utan problem eller komplikationer.

Ja, jag klagar inte.

Ibland måste man tänka på de små sakerna som faktiskt gör en väldigt lycklig.

image1200

Huvudvärks- och illamåendefria dagar.

Hellu bebes.
Redan söndag, och jag har haft en toppenhelg.
I fredags var det kalas som stod på schemat. Lisa stod för förfesten och Sara & jag för sällskapet. Riktigt trevlig liten förfest med många shottar & glatt humör. Vidare till Uppsala och People där det blev i princip en gratiskväll. Gratis inträde, gratis garderob & gratis dricka. Kan inte bli så mycket bättre : ) Det som hade varit ett plus i kanten är att min kamera skulle ha fungerat. Ingen hade någon kamera. Det blir så mycket roligare dagen efter att se alla roliga bilder, men man kan ju inte få allt..

image1196
Fredagens bruttor

Resten av helgen har spenderats framför massa filmer, så nu är man utvilad trots att helgen inte blev vit.
Jag har nu även kommit på vad som är orsaken till varför jag jämt mår så dåligt efter krogen! Så här framöver hoppas vi på huvudvärks- och illamåendefria dagar.

Nu ska jag ta en sväng ner till gymmet, sen ska jag hem och baka lussekatter!
Ha en bra fortsatt söndag!

Onaka

Grönt te har vi alla hört att det är som en hälsokur för kroppen att dricka. 2 koppar om dagen ska bota både det ena och det andra. För er som äter yogurt / fil till frukost finns det nu en fil som innehåller grönt te.
Supergod och bra för magen! 

image1192
Vi äter Onaka som både frukost och mellanmål på jobbet, med havreringar i : )

Kent - Columbus

Skoja inte om att jag längtar tills jag själv får stå där framme.


Lussekatter & oordning

Vad ni var tråkiga på att gissa vad nedanstående bild föreställde. 2 ynka gissningar av alla som läser.. Fy! :P
Men men, det kanske inte var den svåraste bilden, eftersom den första som gissade - gissade även rätt. Glögg med mandlar såklart! Det tycker jag är det bästa med julen. Helst ska man mumsa i sig lussebullar också. Det är defentivit det bästa med julen. Lussebullar!

image1193

Idag är det torsdag så vitt jag vet. Håller inte reda på dagarna längre. Tiden bara går och går, utan att man egentligen hinner med. Det betyder alltså att det är fredag imorgon. Då blir det en kort arbetsdag, gym & bastu efteråt, bussen hem, bussen vidare till Lisa där det blir kalas kalas, och därefter utgång! En dag som jag ser mycket fram emot. Fisalisa har jag ju inte träffat på evigheter!

image1195

Gissa vad!

image1190 
What is it?

Logiskt

Det är så logiskt, alla fattar utom du.
Du har inte en aning, inte en aning
- att jag tänker på dig precis just nu.

En tunnel utan slut

Tar aldrig kartongerna med A-målen slut snart?

image1185
image1186

Shut up

Shut up and sleep with me, come on.

image1188

Handikappad utan min bästa vän

Tänk så handikappad man kan bli av att ha glömt mobilen på jobbet.
Så, om det är något viktigt ni vill så har jag även ett hemnr. : )

KENT är bokat

image1187

BOKAT OCH KLART! : )
Happy happy happy.

Julstämning

I lördags var det första december. Igår var det första advent. Och idag har Unni och jag varit och köpt våran chokladkalender! Det betyder alltså att vi får 3 bitar choklad så här på måndagsmorgonen! : ) Mums.
Julstämningen är högre här på vårat rum än någon annanstans! Julkulor, doftljus, julstjärnor och julmusik. För att inte tala om vårat härliga humör! : )

Julen är nära & det känns toppen att alla klappar är klara!

image1182
image1181
Mmm.. dadlar är vårat nya beroende.


Blogg är inget privatliv

Jag vet att jag suger på att uppdatera här numera, och det står jag för.. Men det känns inte som att jag vill berätta för hela världen vad som pågår i mitt liv just nu.
Jag har märkt att det är bättre att hålla sig mer åt ett så kallat privatliv.

För det behöver jag ju inte sluta skriva. Jag gillar ju trots allt att skriva av mig då & då. 
Ska bara börja tänka på vad jag skriver.

image1167
Love you girls!

Teknikens värld

Inte nog med att mina kamera har gått sönder, nu har även datorns ljud sjungit på sin sista refräng.
Trodde jag ja. Det visade sig bara att en sladd hade åkt ut.
Likaså när jag och Unni skulle sätta på radion igår på gymmet, så tog det bra lång tid innan vi märkte att inte sladden satt i : )
Ska man skylla på dagens teknik, eller låter inte det så trovärdigt..? 

image1155

Ska dock nämna att jag oftast är en jäkel på tekniska grejer : )

RSS 2.0