Kompis det går bra nu

Nu har vi flyttat :D
och allt glider verkligen på precis som jag vill nu! ♥

Dagens färg; rosa


På gränsen till för mycket

Nu är det mycket att stå i. Stressar igenom dagarna. Fysiskt är det kanske inte så fullt upp förutom jobb & visningar, men just i tankarna är det verkligen kaos. Har verkligen inte koll på någonting just nu. Men om 2 veckor ska allt förhoppningsvis vara lugnt igen. Vill verkligen att allt ska gå bra! Och vill kunna sova ordentligt igen. Josse och jag ligger typ sömnlösa om nätterna pga tusen tankar rullande i huvudet. På gränsen till lite för mycket just nu, och därför kommer inte bloggen i första prioritet. Time to slapp'av.


En riktig vändar-dag

Precis när allting började kännas hopplöst... Ja, då vänder det!

Idag har det verkligen varit en vändar-dag. Började med att vi vaknade arbetslösa. Grått väder. Allt kändes omöjligt. Att vara arbetslös i Oslo känns som en omöjlighet, men finanskrisen har faktiskt kommit hit med. Men efter att ha varit vaken & arbetslös i någon timme så var vi inte arbetslösa längre! Både Josse & jag fick jobb på samma ställe från och med imorgon. Dessutom har vi fått erbjudande om att flytta in hos några tjejkompisar, och de är så härliga med en supermysig & stor lägenhet. En 7:a! Billigare än vad vi har nu, och mycket bättre rum! Kommer trivas superbra där. Så bara vi får in nya ägare till denna lägenhet så flyttar vi : ) Kommer nog bli den bästa sommaren ever.



Så nu är jag glad igen!

Livsviktigt.se

Idag har jag gjort något som jag tycker att alla borde göra. Jag har anmält mig till Donationsrådet. En förutsättning till ett lyckligt liv är att veta att man kan fortsätta rädda liv efter sitt eget. Gör det du också!


Nu kan jag sova riktigt riktigt gott.

Gratulerer med dagen elpejlin

Grattis till mig själv som fyller 21 år idag : )
& Tack så mycket för alla fina gratulationer!


Fick fluffiga panncakes med massor av frukt & bär av min lilla fis till frukost!

Fullspäckade dagar

Oj, så dålig jag har varit på att uppdatera bloggen på sista tiden. Har liksom inte haft tid eller tillräckligt med motivation. Den har ju verkligen blivit glesare här än tidigare, men det har ju sina skäl..

Har iallafall mest jobbat som maskot på sista tiden. Börjar bli bortskämda nu när vi får hotell nästan minst en gång i veckan! (den här veckan 2 ggr) Var långt ut mot kusten förra helgen, i Haugesund, och jobbade som Kung Fu Panda, vilket är en mardröms-dräkt att gå i. Väger säkert 50 kg, och får gå med böjd rygg hela tiden och det klarar inte mina axlar av. Har fortfarande ont =/ Skulle behöva ha en rejäl massage faktiskt. Ska kolla upp priser osv och ta tag i det så fort som möjligt. På sista tiden, efter att jag jobbade på lagret, så har det blivit mycket mycket värre än förut.
I söndags var även jag & Josse ute på branch-söndag. Alla som jobbar inom hotell & restaurant går alltid ut på söndagar, och Grand-hotell ska vara det bästa stället att gå ut på, så dit gick vi (även om vi inte jobbar inom branchen). Shit, va kul det var! Där har vi minnsann missat något. Och på lördag har vi lånat Yatzi, ett uteställe här i Oslo, för att ha en stor förfest på nedervåningen för mig som fyller år imorgon :D Ska bli askul.


I tisdags åkte vi till Stranda Fjell, som är en skidort 8 timmar härifrån, upp mot kusten. Det var så himla fint där uppe! Skyhöga berg överallt, med dalar och klart vatten. Är väldigt tacksam över att ha det här jobbet så att man får se så mycket av detta fina land!
Vi hade lite panik ett tag innan vi åkte, för det fattades en person till uppdraget. Så vi släpade med Marcus : ) Var lite oroliga hur han skulle klara det, i och med att vi hade Gnottene-show och allt. Men det gick fint! Det var en upplevelse för sig att se han utklädd till en lila Gnott, haha. Synd att det inte blev några bilder ifrån arrangemanget, men vi höll iallafall till på ett skidsenter, mitt i backen, på en snö-scen. Något halt att gå med dräkterna bara! Men fick åka lite släde & liftar så det var riktigt kul : )



 

Det var väl det som har hänt på sista tiden, på ett ungefär. Och nu är det påskferie så ingen jobbar! Bara njuuuter av att vara ledig, och njuuuter av att det är fint väder!

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA ♥

Jag har gjort en bra gärning

Good morning, Morgen, God morgon.
Då sitter jag i reception på ISS igen & slappar efter några hektiska dagar. Fick kvällsjobb på lager i onsdags & igår + att jag jobbade i en annan reception på dagen igår (= jobb mellan kl 9-23). Klarade det som en dans på rosor, förutom att min axel är helt paj efter allt packande på lagret. Om det är så att jag får fortsätta där så måste jag nästan be om deltid, för jag (eller rättare sagt axeln!!) klarar inte av 8 timmar i sträck.. Annars trivdes jag väldigt bra där, då det var unga människor och de lite äldre var helt knasiga : ) Jag agerade även kamratstödjare igår då det började en ny på lagret som verkligen var den fulaste killen jag någonsin har sett (haha, oj vad dum men ärlig jag är nu), som ingen pratade med. Då tog jag initiativet och blev vän med honom, och det visade sig att det var en väldigt väldigt go person. Man är så dum som dömmer folk från utsidan! Lär er det folkens!

Som sagt, jag ska jobba här i receptionen till kl. 16.oo, sen ska jag direkt iväg och hämta Kung Fu Panda (som vi sa att vi aldrig mera skulle gå i..), köra hem honom till oss, hämta Josse och därefter ska vi köra till Haugesund för att sova på hotell i natt, och gå upp och jobba imorgon. Det är mycket jobb nu, men tur att det är väldigt varierande jobb! Inget är det andra likt.


Här ska vi sova i natt


Han ska vi vara imorgon


...och så här trötta kommer vi vara imorgonkväll.

RSS 2.0