Nallebjörn

Idag när jag köpte nallar till mina små flickor kom jag på att jag vill ha en jätte stor nalle, en som man måste bära under armen. Så sött. Hoppas att jag får det av någon som känner sig manad ; )

Myspys med tjejkväll i helgen, tycker vi.

Nu ska jag sova. Har inte sovit många timmar under den här veckan, men nu är det dags. För nu ska jag bli bra i hals och näsa!



Sleep well.
image142


Så himla sköönt, vilken lättnad. Att inbillning kan ställa till med så mycket..

Vad ska vi göra?

Nya planer för studenten.
Jaha, och det innebär?

Det känns som att de nya planerna aldrig kommer att ta slut.
Det kommer att ta lång tid innan vi är överrens.
Så sitter vi där dagen innan, åter igen och frågar oss:
- Vad ska vi göra?


image141



All info som behövs:

Inga nya planer : )

Grin-scen

Idag fick jag en liten sovmorgon, åkte in till skolan till 11.00 ungefär. Där inne satt Malin och jag och försökte redigera filmen, men datorn krånglade som bara den, så det blev inte mycket gjort.. Istället fick vi vänta på att Ante skulle komma, så vi fick filma lite. Han kom tillslut, och vi började filma en grin-scen. Den passade utmärkt till mig som har så svårt att hålla mig för skratt. Det gjorde den faktiskt : ) För när jag skrattade lät det som att jag grinade, p e r f e k t ! Mer grin-scener till mig : )

Det skulle bli en filmkväll med Paulina, Erik och Therese ikväll. Ostbågar skulle vi ha också. Men istället ska jag skjutsa Josse till Sala, för hon ska på brännvinsbrännboll. Jag tycker att det är dåligt att inte Högbergs har mer fester för studenterna.. Det enda vi får är liksom en skiva. I och för sig så var skivan den roligaste jag har varit med om, tror jag ; )
Hur som helst är det bättre att agera spara än slösa, och vad gör man inte för Tutti ; )
Ska hem och jobba sen, och baka scones, så får jag en myskväll ändå + lite nyttigare vilket innebär mindre ångest. Tummen upp.

Bye bye, kör försiktigt


Säg hej

Jag fick en chock när jag såg statistiken idag. Det är kul att så många läser, men vilka är alla egentligen?  Vet bara om några få, så säg hej du som läser vettja : )

Jag är nyss hemkommen från gumman min. Vi satt och sorterade gamla brev från när vi skrev brev till varandra. Riktigt kul att läsa. : )  Hann inte med så många, men det roligaste att se var vårat kontrakt på "Vänner och fiender"-klubben. Minns den som om det var igår. Lite läskigt att tiden går så fort.. För fort ibland.
Vi kollade även på Jakten på en mördare - lögnen. Inte så bra film. I och för sig så blev vi störda lite då och då, och tappade koncentrationen rätt mycket, men ändå..

Nu har jag tänkt att sova, mina små vänner..

Imorgon åker jag bil in runt 12.00 till skolan, så lite sovmorgon får jag. Ska försöka filma klart våran braiga film!

Gossinatti.

Förresten, kom ihåg att säg hej : )

image140

Bra idé Elin

image139

En väldigt händelselös och tråkig dag.

Jag vaknade av att jag drömt att jag fick ett hjälpa till på en byggfirma, och skulle tjäna 10 000 :- för 8 timmar. Jag skulle då få ett av de finare jobben eftersom jag var tjej. Jag såg då allt jag skulle köpa framför mig. Men eftersom det var en dröm så vaknade jag och fick genast hängläpp.  
Hängläppen förvärrades när jag kollade ut genom fönstret och såg att det var ruskväder idag igen.. Vad ska man då göra när man inte måste plugga?  
Då blixtrade det genast till i hjärnan och jag kom på att nu när det verkligen inte finns någonting att göra och när det är sånt fult väder ute, så ska jag ta fram min gitarr och plinga lite på den. Måste först och främst stämma den.
Åå vad jag har saknat känslan av att spela gitarr.

Jag ska bli duktig att spela igen nu i sommar, nu när jag har tid till allt och lite mer!

Stoppa mig juni

Lilla ego.
Lilla ego har rymt.


Den här känslan jag har är inte min, den smakar som du.

Snälla du förlåt mig, jag glömde vem jag var.
Snälla sluta lyssna, glöm allt jag sa. Jag mår bra.
Du måste lämna mig ifred.


image138

Skönhetssömn är bra

Sometimes you can't make it on your own.
Sometimes you can make it better on your own.



image137
Trion ♥             (Ja, vi har självlysande färger på oss)


Dags att sova nu. Skönhetssömnen väntar.
Godnatt, vi ses imorgon!

Varning


Tänk vad den här årstiden kan göra.
Eller, kan man skylla på årstiden?


Imorgon är vi lediga. Skönt skönt. Man kan ju i och för sig säga att vi är lediga tills vi springer ut, men vi är fortfarande lite bundna till skolan.
Jag ska sova länge imorgon! Så ska jag göra scones till frukost, mums. Nu blev jag hungrig redan nu. Måste vänta tills imorgon innan jag öppnar munnen för något ätbart.. 

Visst visste jag att man kan få ont i magen av att äta för många sockerfria Extra drops, men sån här magknip trodde jag inte att man kunde få, haha. Men de var ju så goda ju.. : (

Extra Drops caramel mint - rekommenderas, men ej i stor mängd 



 


Fri som en fågel

Nu har jag skickat in geografin till Daniel.
DET INNEBÄR ATT JAG ÄR FRI SOM EN FÅGEL FRÅN SKOLAN NU!
Ingenting, absolut ingenting har jag kvar, yeees.

Bortsett från filmen.. men den är bara rolig att göra. : )




image133
Stryk ett streck över denna flicka, så föreställer det mig från och med nu och minst 1 år framåt.
Wiho.

Svart hår på toalettringen

Hej.
Idag har klassen varit i Uppsala. Först gick vi till Nordiska Afrikanska Intutionen där det var väldigt segt. Jag som är värdelös på att hålla mig pigg på föreläsningar höll på somna flera gånger om.
Efter att ha varit i afrika gick vi och åt kina mat. Efter bara någon tugga började jag må illa, och kunde tillslut inte ens kolla på maten. Fyy fasen vad jag kommer ihåg bowlingen, haha. Jag åt mig iallafall mätt på frukt, grönsaker och glass. : )
Efter maten rullade vi vidare till Röda korset, där Lisa hittade svarta hårstrån på toalettringen. Då är frågan: Kom håret från den afrikanska mannen som var där inne innan Lisa, eller var det Lisa själv som lurvat av sig? ; ) På Röda korset var det lite roligare än på NAI. Där fick vi bullar som var goda. Sen fick vi lyssna på en tjej som pratade så snabbt att hon själv inte hann med..

Ikväll ska jag jobba, näst sista tisdagen på banken : ) såå skönt  



Ja, vad ska man säga om filmen från skivan? HAHA, det räcker. =p röj. dock såg det värre ut än vad det var.
I promise.

Nu längtar jag till nästa fredag. Herregud vad det kommer smälla då ; )

Det finns en sak som jag är duktig på.

Jag har kommit på en sak som jag är duktig på.
Jag är väldigt, väldigt duktig på att skjuta upp saker.
Usch, så duktig jag är på det!


Nej, sov gott allihopa. En ny dag väntar imorgon, med nya krafter och tag.




Vinst med 3-1


Dagens:

image128 Det har varit ruskväder idag, från morgon till kväll. Jag gillar inte rusk. Vädret som var igår var mycket bättre. Mer sol åt folket!


image129Jag har inte riktigt gjort klart geografin, och klockan börjar närma sig läggdags. Betygen sätts i övermorgon, trots att vi fått fel information om att det skulle sättas på torsdag. L.å.g.t.


image127 Jag har vunnit en lyxmiddag!  Yeey : )


Nu ska jag sätta mig ner med geografin och en kopp te, för att förebygga min hals. Imorgon ska klassen till Uppsala. Vi ska gå till några instituter och äta kinabuffé. Jag som är så förtjust i kinamat efter "bowlingen" med tierpstjejerna, haha. Det ska nog gå i ändå ska ni se, får paxa frukten först annars! Mumma.


image130

Sometimes you can't make it on your own.

I know that we don't talk
I'm sick of it all
Can - you - hear - me - when - I -Sing,
you're the reason I sing
You're the reason why the opera is in me



BORING DAY.
RAINY DAY.

Ofattbart!

Idag har det varit väldigt fint väder ute. Har varit ute hela dagen, och det märks på hudens färg - Röd.
Eric, jag och Robin har spelat kubb och bondtennis så man blev helt slut. Kändes som man hade blivit överkörd av ett tåg eller något. Då passade det alldeles utmärkt att ta en tupplur i hamocken efter maten : ) Jag gjorde även en fin vurpa idag när jag skulle ge igen på att ha blivit nerstänkt med iskallt vatten. Så imorgon kommer jag inte kunna sitta ner.. hmpf.       värdelös jag är  : p

Nu ikväll har jag gått runt Våla flera gånger om med Josse, haha. Det är skönt att gå ut och gå. Allt i hela kroppen mår bra av det. Att bara gå runt och prata om allt mellan himmel och jord, det är så himla skönt. Och speciellt med en person som är så pass lika en själv. ♥

Nu måste jag göra klart organisation & ledarskap och geografin.
Elin, det är sista pluggkvällen på minst ett år :D
Ofattbart.


image126

Baylis coffé

Som det märktes blev det party igår, men inte ett hejdundrandes party - utan mer lite lagom party. Det var lite lagom kul alltså.

Josse och jag missade första bussen eftersom vi trodde att bussen gick ett helt annat klockslag än vad den gjorde. Då passade vi på att knäppa kort på Jimmy Janssons bil, som stod bredvid busstation. Sen gick vi tillbaka hem till Josse och fick drinkar av Peter. Det tackade man ju inte nej till! Baylis coffé var den godaste : )

I ett försök på nästa buss lyckades vi komma ombord. Där inne mötte vi Tärnsjöborna, som alltid är lika trevliga. : ) Sandra och jag satt mest & pratade om Eric hela resan, vilket jag inte har ångest över ; ) haha.

Inne i stan skiljdes vi åt, och Josse och jag gick in på Se7en. Där inne var det White Night, och de flesta gick omkring vitklädda och lös hela kvällen. Inte så mycket drag där inne, tyvärr. Jag har än en gång kommit på att Se7en spelar rutten musik! Kul liksom att de kör samma runda varje gång.  
Bumbibjörnarna, kul att dansa till liksom..?
Jag håller fortfarande fast vid att Lotus har bättre musik och bättre människor!

Efter en helkväll på krogen var det skönt att sätta sig på bussen hem. Där mötte vi alla Vålabor som skulle hem av samma orsak: s o v a   &   ä t a   m a t   : p


Här kommer lite bilder från igår. Blev tyvärr inte så många denna gång.

image117
Vi sitter och smuttar på en drink, under en mysig yllefilt : )


image121
Jag gillar inte Jimmy Jansson, men ett kort var vi tvungna att ta.


image118
På bussen träffade vi på de trevliga Tärnsjöborna.


image122
Väl inne på Se7en - och fråga mig inte vad jag gör.


image119
Lisa kom också efter ett tag..


image120
.. och spöket Sara med ; )


INNE PÅ KROGEN BLEV DET INGA KORT, PGA KAMERAN I JOSSES VÄSKA



image123
Sara hade ömma fötter efter kvällen


image124
Josse & Pontus vid busstationen, nöjda med kvällen skulle jag tro ; )


image125
En lite suddig bild på hungriga Vålaborna. 


Idag har jag legat ute i solen i bikini hela förmiddagen. Såå skönt. Det är ju bäst att passa på nu när det ska bli regn i några dagar framöver.

Pappa håller även på cabbar av poolen. Äntigen! Än så länge är det bara 7 grader i vattnet, så det blir inte direkt nå bada av för mig innan värmen sätts på.

Snart kommer Robin hit, och vi hoppas att vi får låna Erics lägenhet, så att vi kan kolla på film och äta fruktsallad : ) Fruktsallad var det.  Jag har bestämt mig att veckan framöver ska vara en nyttig vecka. Inget godis, ingen alkohol, inga chips, inga ostbågar, ingen glass etc.
Bara frukt, grönsaker och bra mat.


Smaart

Jag sitter här hos Josse. Vi misslade nyss bussen till Uppsala. Smaarthuvud.
Nu får vi vänta en timme, men vad gör det ; ) vi har iallafall knäppt kort på Jimmy Janssons bil, det ni!

Varmt är det.

Yees, number 2 is waiting, haha.

Bra att Peter är bartender ibland säger hon bredvid just nu, och jag håller bara med :D

PARTY PARTY

You had my heart, and we'll never be world apart
Maybe in magazines, but you'll still be my star






Toppen studentskiva

Studentskivan igår var kanon! Riktigt super!

Det började med att skolan slutade, och jag gick hem till Malin. Hon stod i duschen, så hon hörde inte mig när jag plingade på. Så där stod jag i över en kvart och bara väntade som ett fån. Tillslut öppnade hon, och vi började göra iordning oss. Efter ett litet tag kom också Lisa.

Ungefär 10 meddelande av Rolin på en halv timme med innehållet: "Kommer ni snart eller?" gjorde att vi tillslut packade ihop för oss och begav oss till Tegelbruket, där Rolin, Jesper, Adam och Henke var. Vi körde bla
Jag har aldrig, då man fick reda på både det ena och det andra : p haha. Förfesten var riktigt rolig, måste göras om flera gånger med det gänget.
Efter en lite för kort stund var det dags att gå till tåget. Väl på tåget blev det allsång och tokerier.

När vi kom in till Uppsala var det dags att ställa sig i kön till Seven. Lång tid tog det, men in kom vi. Där inne åt vi mat och våran klass delade ut Klassens till alla. Jag blev utvald till Klassens drunk-star, hmm, kul då :p Efter maten började draget, eller drag var det från första början. Högbergsskolan är ju tydligen den värsta skolan att ha skiva med, sa ordningsvakterna.

Kvällen flög iväg och kul hade jag hela tiden med massa fyllesnack och dans.
Träffade på alla möjliga som man inte träffat på länge, och de som man träffar varje dag. Riktigt skoj var det.
Lätt en tiopoängare! Någon som håller med? : )



Bjuder på lite bilder från kvällen. Enjoy!

image95
Malin & Jag laddar upp för kvällen


image86
Malin posar


image105
Jag posar


image108
Lisa, klassens fäbojänta


image88
Fina tjejer, Malin och Anna



Lite kärlek till de bästa klasskompisarna

image89
Jesper & Jag


image107
Kärlek trots bitch-varning :p


image106
Jag & Henke


image90
Rolin & Jag



image91
Jag & busarna


image93
Jag & Adam (dock tillhör han inte klassen)


image97
Lisa och Jag i väntan på tåget



Tåget kom, och det blev mycket allsång : )

image98
Killarna sjunger för (med) fulla munnar : )


image99
Haha, här med.


image94
En stackars dam som fick stå ut med oss hela vägen in till Uppsala


image104
Jag med på ett litet hörn




Väl inne på Se7en fortsatte kalaset

image100
Bergan, Rolin & Jag har ett litet kramkalas


image96
Jag & Gurgen och en lipsill brevid


image101
Bergan och jag


image102
Klasstjejerna Ida och Sara, och jag visar upp våra band (jag misslyckas)



Som sagt, bilder säger mer än 1000 ord. Inte sant? : )
EN KANON KVÄLL som man kommer leva länge på. Synd att den är över.


Idag mår jag mest bra. Lite seg i kroppen bara. Imorse hade jag en väldigt svidande huvudvärk, men efter Ipren gick det över.
Robin och jag har legat ute på gräsmattan och solat och ätit glass och godis. Såå mysigt och gott : )
När jag kom hem så gick jag över till Josse, och vi har lekt hela kvällen.

Imorgon blir det en lång plugg dag. Måste måste måste bli klar med geografin.

Jag känner mig handikappad utan min mobil : (

Night. ♥


I morgon smäller det

Imorgon smäller det!  :  )
Jag är laddad till tusen. Om det inte hade varit för vädret hade jag varit laddad till miljoner!
Samtidigt ska jag inte förvänta mig för mycket, då det är lätt att allt blir kallabalik och kaos.

Jag sitter och håller på med slutspurten av pluggeriet nu. Jag är nästan klar med 2 av 3. Den tredje tar jag efter att jag kommit hem från jobbet. Jobbigt att jobba ikväll. Riktigt jobbigt. Men jag klarar det! Just nu känns det som att jag klarar allt  : )

Jag har varit in till Uppsala med Paulina idag. Det blev en klänning och ett halsband som fick följa med mig hem. Varje gång någon annan ska in och hitta något så är det oftast jag som hittar, för Paulina kom hem tomhänt trots att det var hon som skulle slösa pengarna : p

Högbergsskolans studentskiva
Tisdagen den 22 maj
Se7en


BE THERE

Kladdkaka

Hej hopp alla glada.

Jag hade tydligen missat en rolig kväll igår, men det känns nu att det var värt att stanna hemma ändå. Nu har jag iallafall gjort klart en uppsats, så det är ett steg framåt!

Idag var jag med Josse hela dagen. Vi bakade en kladdkaka som var väldigt god i början, men väldigt äcklig mot slutet  : ) Vi har liksom lätt för oss att äta oss illamående på kladdkakor, trots att vi bara tar någon bit.. hmpf.

Så här såg Josses tröja ut efter att ha bakat färdigt

image83

Så här blev resultatet innan den åkte in i ugnen

image84

: )

Vi har även kollat på Förortsungar, som handlade om förortsungar helt enkelt. Filmen har tydligen vunnit massa priser, men jag tycker inte att den var så speciellt märkvärdig. Jag tycker att de mest sjöng sig igenom filmen, och ljudet hängde inte med så det blev sämre pga det. Slutet var lycklig, så det var ju bra iallafall . : )

Imorgon blir det skola, tyvärr. Har starkt funderat på att stanna hemma, men jag måste ju få hem mina ekonomiböcker så att jag kan göra klart den 2:a av 3 uppsatser. Jag kommer vara världens lyckligaste när alla är klara  : )  kan ju hoppas iallafall! 

Sleep well.

Bit ihop Elin

Jag har nu lyckats säga nej till krogen.
Jag har nu lyckats säga nej till Karlholm.
Jag har nu lyckats tro på att jag kommer plugga ikväll.
Jag har nu insett hur mycket jag inte kommer sakna skolan. Speciellt när den är så här jobbig!

Men
Jag vill på krogen.
Jag vill till Karlholm.
Jag vill inte plugga.


Jag får glädja mig åt att solen skiner igen, och att jag nu blivit piggare av kaffet och den lilla tuppluren med Jeppe.
Så nu ska jag riktigt ge järnet och plugga så mycket jag bara orkar ikväll!
Jag måste tänka på att det ändå är den sista helgen jag behöver sitta här och slita mig i håret, riva mig i ansiktet och bara skrika inombords om att jag  i n t e   o r k a r!
Bit ihop och kom igen.

Ha det så kul på krogen ikväll tjejer.
Ha det så kul i Karlholm festprissar.
Ha det så kul Elin Lennartsson, en lördagkväll med internationella ekonomin, internationella relationerna och geografin !

Förresten tycker jag inte synd om mig själv, utan jag är bara avundsjuk på dem som redan är färdiga i skolan.
Jag tar igen det på tisdag, och resten av alla dagar här framöver : )    !   
Det var faktiskt en tröst  : )

Motivation 0

Jag har verkligen motivation noll till att plugga nu : /
De där 3 svåra uppsatserna som ska vara klara på tisdag får mig att inte kunna sova om nätterna. De får mig att må illa, på riktigt.

HJÄLP MIG ATT BLI DUKTIG

Jag vill ju hitta på något kul ikväll, men hur ska det gå när jag gör det omöjligt för mig själv?

Ensam i huset sitter jag här, helt opepp på allt.
Jag skyller på ruskvädret utanför.

image82

Shopping

Nu har jag precis kommit hem från Uppsala.
Nu har jag även köpt klart allt till studenten och skivan : ) Känns jätte bra!

Det här köpte jag:

- Skor till studenten
- 3 par leggings
- En klänning till skivan
- Sidenband
- Underkläder
- För mycket smycken,
precis som josse också gjorde : )
- Smink
- Nagellack


Så nu vågar jag inte kolla hur mycket pengar jag har kvar på kortet  : (
Jag längtar verkligen tills man får sin stora lön ! Det finns ju sjukt mycket fint i affärerna nu !

Neej, nu ska jag plugga lite. Sen ska jag ringa Palle och höra om när vi ska dra iväg till gymmet & bastun !

Klantskallen själv

Godnatt allihopa.
Hoppas ni har haft en bra dag!
Det har iallafall jag haft. Har fått varit med favotjejen!

Imorgon ska jag in till stan och shoppa loss med Josse.
Ska även träna och basta på kvällen, sköönt.

Jag tänkte plugga nu, men så såg jag att jag har mina böcker i skolan!
Faan. Hur ska jag då hinna klart tills på tisdag? : /
Får ringa och kolla med Penny imorgon, påminn mig!



image81

Spontan

Igår blev det en spontankväll på krogen.

Jag fick höra av Paulina att hon inte kunde gå ut igår, och jag kände att det inte gjorde så mycket, eftersom jag blev opepp på krogen. Efter ett litet tag började jag prata med Malin på Msn, och vi kom fram till att det skulle va kul att gå på krogen, eller hitta på något annat kul. Så efter att jag frågat mamma om hon kunde skjutsa mig till bussen, så slutade det med: "Aaah, vi måste åka NU om vi ska hinna med bussen."
Så jag och mamma flög in i bilen, jag bytte även om där, och så körde vi mot Månkarbo för att hinna med bussen.. Efter en bussjakt och många svordomar slutade det med att mamma fick skjutsa mig enda fram till Malin ändå : )
Väl hos Malin gjorde vi oss iordning, och stressade även där tills vi skulle med tåget in till Uppsala. Men fram kom vi, och då gick vi hem till Nattas syster. Efter ca 1 timmes visit gick vi slutligen till Se7en och dansade loss.
Kul kväll blev det, trots att man fått i sig ovanligt lite med dricka, men det gick ändå! ; )
Natten avslutades med ett mål på MAX, smarrigt!
Idag mår jag hur bra som helst, så fler sådana här kvällar vill jag ha!

Lite kort från igår..

image77
Malin & Natta

image76
Milla & Jag

image78
Ehh, jag leder marschen

image79
Malin & Jag, smiiile

image80
Gruppkort

Om en halvtimme ska jag tillbaka till Uppsala. Ska möta upp Josse. Hon behöver verkligen all stöd man kan få nu, tycker så oerhört synd om dig gumman!
Ikväll ska vi däremot ha mysigt. Vi ska hyra film, äta gott, prata och bara ha en efterlängtad Josse-och-Elin-kväll : )

Have a nice day ♥

H&M nytt, jag vill ha

Onsdag idag = Ledig dag.

Jag vaknade runt halv 11, då Josse ringde. Det var bra att hon ringde, för annars hade jag nog fortfarande sovit. Är så himla trött nu för tiden!

Eric och Piia har nyss varit här. Jag bjöd på fika, så satt vi och pratade lite i solen. Efter 5 minuter försvann solen, och det började regna. Kul.
Nu lyser solen åter igen, och jag ska ta en långpromenad med Jeppus.

Jag har hittat hur mycket fina kläder som helst i nya H&M katalogen. Det var ett par skor, 3 linnen, 1 cardigan, 2 shorts, 1 highwaterbyxor & 2 bikinis. Jag vill ha, jag vill ha. Får se om jag gör en beställning eller om jag väntar ett tag.. Men jag vill ha nu, och jag är inte den som är den, som har tålamod att vänta. . Jag har inte heller tillräckligt med pengar just nu, eftersom det är så mycket mer än kläder som behövs nu i maj.
Ska in till Uppsala med Paulina på fredag, så om man har tur så hittar man något av det jag vill ha i butiken. Det jag tycker är dumt med H&M butiken i Uppsala, är att det är en sån himla oordning där så det händer inte ofta att man hittar något, tyvärr.

    

Jag har bestämt mig nu hur det blir med jobbet. Jag tar jobbet på Munters.. Chefen ringde idag, och han sa att jag helt får bestämma hur länge jag vill jobba och när jag vill börja. Jag får även välja om jag vill ha några veckors ledigt i sommar, så det låter toppen! Nu är det bara att klura ut om jag vill ha ledigt, och vilka veckor jag isåfall vill ha ledigt. Någon/några veckor skulle iallafall vara skönt att vara ledig i sommar. Då kan jag b la åka och bo med Josse ett tag : )

Ikväll ska jag antingen till Paulina & Erik och kolla på film och äta ostbågar, mys.
Eller så ska jag & Paulina ut på krogen. Det blir helt upp till henne att bestämma, jag hänger bara på!
Vad föredrar du, myskväll eller krogenkväll?


...

Believe in yourself and you'll fly, high


Jag tror på det . .

Sweet dreams

Pain in my ass

Du är min bäste vän, och jag ställer alltid upp för dig. Dag ut, dag in, i vått och torrt.
Jag skulle göra vad som helst för att du skulle slippa det här.
Livet är orättvist, men man lär sig och mognar så mycket på att sånt här händer, tyvärr.
Tänk efter lite, och stå upp med båda fötterna på jorden så kommer du klara det här,
gumman min!


(Alltså sådana typer är verkligen Pain in my ass...)


image65
Love you


Design

Det är kul att ändra lite på den här designen, men fortfarande är jag inte hundra på hur man gör..
Någon som vill komma med tips om hur man lägger in bilder från sin dator där uppe? *kollar upp, längst upp på rutan*

Annars får ni stå ut med att hjärnan blir knäpp av att kolla på alla prickar som rör sig!
Eller rör de sig inte? ; )
image64

Världens fest

Även idag passar Rihana - Under my umbrella in. Det har verkligen smällt i taket för att det regnat så mycket.
Herr Oskar har även kommit och hälsat på. Mullerimulleribock. Pappa blir som vanligt helt galen när Herr Oskar kommer och hälsar på, skriker åt mig & säger att jag måste stänga av datorn så fort det hörs ett litet muller. d r y g.  
Idag gjorde jag/vi mitt/vårat sista prov i skolan! Det känns skönt, men ändå konstigt och sorgligt. Wierd..
Imorgon är det sista dagen i skolan för den här veckan. Det var egentligen idag, men jag känner att jag måste gå på vår enda lektion som vi har imorgon. Vi måste även göra klart projektarbetsredigeringen.

Vi har fortsatt med vårat filmande på Rörlig Bild idag.
Jag ska inte avslöja allt för mycket om vad filmen handlar om, men jag lovar att den kommer bli superbra när den är klar. Kul som fan är det att hålla på iallafall ! Trots att jag är världens sämsta skådespeare, kan inte hålla mig för för skratt för fem öre  : D 

Om en vecka och en dag är det studentskivan som gäller! Den ser jag fram emot väldigt mycket, men samtidigt inte för mycket. Då brukar allt bara gå snett. Jag ska vara sådär lagom, så att allt bara blir roligt, och att man kommer ihåg nästan allt dagen efter  : )

Skivan kommer bli Världens fest

image63


Now I'm to tierd to care.

Floppeurovision

Vilken flopp Eurovisionen var! Trodde faktiskt inte att det skulle gå så fel som det gjorde.
Nu går hela tävlingen ut på vilka som har flest grannländer, vilket öststaterna vinner på.
... nej, det här var nog sista året som jag kollade på det där.

Jag vet inte vad som händer.
Jag vet inte vad det är med mig.
Jag vet inte om jag orkar.
Jag vet inte om jag vill.


Jag är rädd.
Jag är vilsen.
Jag är mållös.


Jag hatar skolan, men jag vill inte lämna den.
Inte än.
Den är min trygghet.


Jag citerar Finlands bidrag:
"Leave me alone, I wanna go home.
I don't wanna see you so leave me alone, 'cause I feel like dying."


LATER

Carpe Diem

Hej.

Jag har precis kommit hem från en frysen, varm och rolig loppis på Hof. Jag var där och hjälpte till, stod vid korv-och kaffeståndet, eller vad ska man säga - spelade mest fotboll med Josse, Andreas och Matilda. : p
Jag har lovat att jag ska komma och hälsa på Josse ofta, nu när jag slipper jobba helger. Så ska vi gå ut i Göteborg och gå på Liseberg. : ) Mysigt.

Igår var vi som sagt och kollade på kattungar. Ingen av de där kattungarna vill mamma & jag ha iallafall.. De var svanslösa & jätte söta (iofs unika), men det kändes helt enkelt inte rädd i hjärtat, speciellt inte när mamman var sådär skygg. Gumman och gubben som ägde katterna var iallafall de mest pratglada och svårast-att-komma-iväg-från jag mött någonsin! Vi skulle bara kolla på kattungarna, vilket tog kanske 10 min. Resten av de 2 timmar vi var där bestod av att tanten visade alla hennes blommor och all porslin hon hade målat, och var de hade köpt sin byrå och bla bla bla.. Mamma och jag kollade bara på varann och flina/suckade. Omöjligt att komma därifrån! Tillslut var vi tvungna att vara lite hårda mot dem, och säga att vi inte ville plocka blommor i deras trädgård. . 

Vi har ett arbete om Döda Poeters Sällskap, som ska vara inlämnat på måndag. Jag kollade på filmen för 2:a gången, igår. Det finns faktiskt mycket att lära i den!  Carpe Diem - fånga dagen, är ett motto som jag skulle vilja börja följa. Så att man inte slutar leva, utan att känna att man har levat!
Frågan är bara hur jag ska göra det och var jag ska börja?

image62


Under my umbrella

Min ålder borde vara 23.9 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse.
Oh, jag känner mig vuxen! Mer vuxen än jag någonsin trodde att jag kunde bli  : ) 
- www.vuxenpoang.com

Ett vuxenpoäng idag är iallafall att jag fått ännu ett jobb. Har tre stycken nu att välja mellan. Nästan hellre att jag fick bara ett jobb, så skulle man slippa problemen med att välja, för så här populär trodde jag inte att jag var ; ) Nää, jag är jätteglad att jag har fått jobb överhuvudtaget !


Jag har beställt minishorts idag. De här på bilden, fast vita. Fräscht med vita kort, korta shorts till bruna sommar ben.
Jag längtar till sommaren!  Trots att jag troligtvis kommer jobba hela sommaren, men det finns sommarkvällar också, och helger. Sen blir det ju utomlands i september! Soool.


Apropå sol - det verkligen vräker ner regn utanför fönstret nu.. Usch. Jag som trodde att jag skulle kunna komma hem och sola efter skolan, men där hade Elin fel.

Då passar det bra med att spela Rihana - Under my Umbrella.

When the sun shines
We'll shine together
Now that it's raining more than ever.
Know that we still have each other


image60

Avokado - because you worth it

Idag stod det att det skulle bli regn, men här i Våla är det *inte ett moln så långt ögat kan nå*, så jag har legat ute och njutit i lite mer än 1 timme nu. Såå skönt!
Nu har jag däremot inte tid att slappa länge, för nu ska jag ta en promenad med vovven, och sen hem och skriva projektarbets-utvärderingen.
Lite senare idag ska Josse komma hit och hjälpa mig med matten. Har ett sista, betydande prov i matte C på fredag, som jag måste klara.
Ännu senare kommer Jesper hit, och vi ska plugga företagsekonomi. Detta betyder att det kommer bli ett sent godnatt i kväll, och jag  kommer då inte få mina antal timmars sömn som jag måste få, för att fungera normalt dagen efter.. tss.  

Jag har blivit beroende av avokado. Äter minst en per dag. Jag har hört att avokado är bra för huden och håret, så det är väl bara positivt att jag har detta beoende?   :  )




"Avokadon är rik på vitaminer och andra nyttiga ämnen. Fruktköttet innehåller bl.a:

  • A-vitamin och betakarotener.
  • B-vitaminer. image59
  • E-vitamin.
  • Lecitin.
  • Enkelomättade oljor. "

Ät mer avokado!



Ha en bra dag allihopa!


Say my name, biaatch.

Your name -

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You like to drink.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X : You never let people tell you what to do.
Y : Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z : Always ready.


E: Damn good kisser.
L: Everyone loves you.
I: You are great in bed
N: You like to drink.

Där ser man!
Vet dock inte om jag kan hålla med om N:et efter helgens bravader. . . men resten stämmer bra, haha ;  )

Good night and sleep well

Fransk manikyr

Puh, nu orkar jag inte busa med Jeppe mer. Jag har sprungit runt och jagat honom ett bra tag nu. Han tycker det är kul, och jag tycker det är kul för att han tycker det är kul.  : )  Han har blivit så vild nu sen hans bästa vän Olle (katten) gick bort så det är bäst att man leker med honom!  I helgen däremot, ska jag och mamma åka och kolla på kattungar! Så det blir nog en liten misse i detta hus inom inte allt för lång framtid  : ) 

Jag har lagt ännu ett stressobjekt bakom mig idag. Jag ringde och tackade   nej   till   jobbet   i   Karlholm.  
Orsak: Det kommer krocka med det andra som jag fått, som jag även där kanske kommer tacka nej till, eftersom jag kan få ett tredje jobb som pågår under en mycket länge tid.  
Därför får jag en lång sovmorgon imorgon, som jag känner att jag verkligen behöver. Trots den här 3 dagars helgen så är jag trött som aldrig förr. Dessutom tror jag att jag börjar bli förkyld. Har jätte ont i halsen och känner mig tung i huvudet. Jag hinner & orkar inte bli sjuk nu !

Sitter och gör fransk manikyr och bara väntar på att få gå och jobba. Jag jobbar dubbelt idag, och skjuter därför gärna på det lite extra.. Efter att jag kommer hem igen så ska jag försöka göra klart Döda poeters sällskap-uppgiften. Jag vill hellre ha klart en uppgift istället för att ha gjort lite många


  Några bilder som blev tagna på eftermiddagen. Enjoy! 

 image54 
En lurivg Just a moment "Jeppe"


image56
Linslusen själv


image55
En ganska torterad kompanjor, som man helt vill undvika


image57
Ett mindre bra kort på Fanny. Tänkte bara visa Saras favoritdjur - kaninen som gillar Öl. ; )

Banan milkshake

Att mixade bananer och mjölk kan vara så gott  !image51



Recept på goda, enkla milkshakar önskas





Mardrömmar

Nu var vi här igen. Det blev krogen i lördags, och lilla jag klarade det inte.
Nu sitter jag här, 2:a dagen bakis. Tack gode gud att vi är lediga från skolan idag.

Jag har drömt mardrömmar hela natten. Den ena drömmen var så hemsk och kändes så verklig att jag vaknade upp och var ledsen. Det har inte hänt på länge.

"Jag befann mig i en lada, och pappa och jag var på flykt från någonting. Då ser jag mamma komma från ingenstans och dödar pappa. Jag blir förtvivlad och springer hem och gömmer mig - blir jagad av mamma hela vägen hem. Väl inne i köket smyger jag på mamma bakifrån, knäar henne i ryggen, sliter i hennes hår, biter i hennes nacke tills hon ramlar ner på golvet. När hon ligger där så ställer jag mig på henne och hoppar och stampar på hennes huvud och rygg tills hon inte skriker mer. Samtidigt som jag halvt har dödat henne gör jag samma sak på våran nyss avlivna katt, Olle. Han skriker, och ögonen ber verkligen om hjälp. Tillslut kommer mormor (men i mammas skepnad) och knuffar bort mig, och jag ångrar genast vad jag har gjort. Jag inser då verkligheten att jag skadat mamma och Olle så pass mycket att de aldrig kommer överleva och börjar gråta."

Därefter vaknade jag och trodde att drömmen var sann.. Känslan av att jag hoppar på mammas sköra huvud sitter fortfarande i mig och jag mår dåligt över att jag drömt något liknande.   :  (

En annan dröm jag drömde i natt var att jag, Josse och Paulina skulle gå på disco, ni vet sådana där discon man gick på i 4:an-6:an. Problemet var att jag gick dit osminkad i mjukisbyxor, tränings T-shirt och gympaskor. Alla andra var finklädda och sminkade. Dessutom kunde inte jag dansa, så jag stod där som ett freak och bara trampade omkring..

Jag drömde även en dröm om att våran gamla klass åkte skidor i Alperna. Jag ramlade hela tiden och blev ensam kvar eftersom alla andra åkte förbi mig som proffs. Jag kommer inte ihåg så mycket av den drömmen, men jag vet att jag blev så arg att jag hela tiden ramlade och aldrig kom upp.


Är jag på väg att sjunka mot botten?


Om det inte vore för Jeppe så skulle jag sitta med pyamas hela dagen och bara mysa, men han måste ut och kissa så jag får offra mig för min lilla vovve. Jag måste även ta ut pengar så att jag blir kvitt med Eric och pappa.


Jag bjuder på lite bilder från lördagen, som tillslut blev bara min och Saras kväll.
Vi hade ruskigt kul så länge vi hade kul, så att säga.


image41
Jag plattar min kaluffs, matchande med strumpar va?


image45
Hon som alltid är redo!


image42
Jag passar på & pussa lite på mini-råttan


image38
Vi diggar på bussen in


image40
Fråga mig inte vad vi gör ; )


image46
Lite pusskalas


image47
Min käre klasskompis Gurgen


image35
Kort av www.untfredag.se


image48
Den här bilden får mig att må såå illa..


image44
Saras span, ungefär 100 bilder på honom men ingen blev bättre än såhär.


image49
Shake that body like a belly dancer   ?



Sista bilden skulle kunna vara helt svart, för det är så jag kommer ihåg resten av kvällen . . .


Jag måste ta det lugnt ett tag nu och reparera min veka kropp..

Robin är bäst.
Han är verkligen den som ställer upp 24 timmar om dygnet.
My love.

Tack Sara
för att du finns.
My love.


Eld ger mig en kick

Jag sitter här i ett tomt hus, mitt ute i ingenstans, endast med en stor, lurvig katt bredvid mig. Katten har en fästing på huvudet, så jag undviker att vara i närheten av han, men han ska envisas om att putta och knuffa på en ändå. : (

Nu har jag blivit proffs på att elda! Jag tycker om att elda, men jag är rädd för eld. Jag har alltid varit rädd för eld. Mina bröder skrämde jämt mig när jag var liten, men nu får jag  liksom en liten kick av det ; )

Ikväll blir det krogen med älsklingarna Josse och Sara.   Andreas kommer även att följa med, så vi får klä ut honom till tjej så att vi kan ha tjejkväll ikväll ändå : )

Nej, nu ska jag vara duktig och plugga ett tag framöver, och INTE göra något annat..

 


Inside they might feel sad and wrong

Återigen är det fredag.
Dagarna går så fort nu så man hinner inte med. Det var fredag igår känns det som..
Helgen ser ganska oplanerad ut. Det kommer bli en lång helg eftersom vi är lediga på måndag.
Josse kommer äntligen hem från Cypern ikväll, så henne kommer det iallafall bli ett långt samtal med. Kanske det blir så att vi går ut imorgon också, skulle vara skoj. Jag är så otroligt festsugen nu för tiden! Är så kul att dansa och träffa nytt och gammalt folk. Jag skulle vilja att Sara följer med också, men jag förstår om hon inte hinner.. Jag hinner egentligen inte heller, men inte kommer jag plugga imorgon kväll ändå, så.
Jag ska iallafall leka med Robin ikväll, och pappa ska troligen komma och lägga golv i lägenheten också. Om det inte blir krogen imorgon, så blir det en lugn helg med Robin. Jag måste plugga en massa också, idag är det menat. Måste sudda bort några saker som ska vara klarar i helgen iallafall. Skulle vara sköönt.

Vi har sålt 8 av 100 eftersläpps-biljetter till studentskivan i våran klass, vilket är dåligt. Men det verkar som att alla har kommit igång nu, så nu gäller det att vi ligger i! Våran skiva ska bli bäst. Och vi ska sälja alla 100! Så det är bara att höra av er om ni vill ha biljetter, så firrar jag det!

Dagens favoritlåt:

The Strokes - You only live once

"Oooooh
Some people think they're always right
Others are quiet and uptight
Others they seem so very nice nice nice nice nice oh oh
Inside they might feel sad and wrong..."

Sitter och kollar på gamla kort.
Jag delar med mig av några på mig & mina vänner:


image31
Haha, vet inte när det här är, på Lisa och mig

image29
Jag och Josse 2005

image30
Josse och Jag 2005

image32
Malin, Jag & Josse 2005

image33
Jag, Paulina & Josefine, 2005

image34 
Paulina, Sara & Jag 2005

image28
Josse och jag 2006


17 dagar kvar

Idag ska jag försöka ta nya tag, för idag måste jag verkligen ligga i!

Vi har kommit fram till att vi har tuuusen saker att göra innan vi slutar.
högst 17 skoldagar kvar.

- Organisation & ledarskap, alla kapitel.
- Internationella relationer, uppsats.
- Rörlig bild, film.
- Geografi, uppsats.
- Svenska, opponering.
- Projektarbete.
- Rörlig bild, egen utveckling.
- Internationell ekonomi, uppsats.
- Svenska, prov.

m.m.
( kommer komma ännu mer nästa vecka. = / )

Jag kom nyss hem från skolan och arbetsintervjun. Jag tror det gick bra, det kändes bra! Han sa att jag låg väldigt bra till, men så kanske han säger till alla? Jag hoppas iallafall på det bästa, men förväntar mig det värsta.

Mamma frågade mig om vad jag önskar mig när jag tar studenten.. Oh, jag vet inte.. Vad ska man önska sig? Det enda jag vill just nu är att ha en redig fest med alla släktningar. Vi är ju trots allt 3 st som tar studenten i år. Kussarna Albert och Malin, och så lilla jag : )

Imorgon ska projektarbetet vara klart, äntligen! Har bara lite att justera nu, sen är det färdigt!

Sätt på dig pluggögonen nu Elin, så kör vi ; )


Sämst på att göra det jag ska göra

Okej, jag har varit sämst idag när det gäller att hålla vad jag lovar.
Jag har ungefär inte gjort någonting av det jag skulle ha gjort.

Men, jag har tagit bort spindelnätet och det skiner upp hela min dag & kväll ändå!

Hoppas det skiner upp natten också, för jag vill drömma något fint inatt.

Gossinatti ♥

image27
Ska han få sova med mig i natt eller inte?

Bombnedslag

Idag är den dagen som jag verkligen måste plugga för att inte få en-sån-där-panikångestattack-kväll-som-gör-att-jag-inte-kan-sova-och-blir-sur-och-grinig-på-mig-själv-och-alla-runt-omkring-mig. .
Så det är bäst att jag ligger i, för snart är det kväll och då måste jag jobba dubbelt, och gå ut & gå med Paulina.

Till den här korta veckan har jag:
- organisation & ledarskap (omöjliga frågor)
- projektarbete
- opposition

Jag skulle även behöva städa mitt bombnedslag till rum.
Varje kväll när jag sitter och pratar i telefon på sängen ser jag ett spindelnät i taket som jag har sagt till mig själv att: "Det där tar jag bort imorgon." Så har jag nu hållt på i över 2 månader, så jag tycker att det är dags att städa undan ännu ett stressmoment idag.
Först och främst måste jag plocka bort alla kläder som jag har liggandes på stolen. Jag har kommit på att jag tvättar sönder mina kläder. Jag tvättar alldeles för ofta. Men det finns inget bättre än nytvättade kläder! Tyvärr har nästan alla mina jeans tagit stryk av det, så nu är det antingen dags att coola ner på tvättningen, eller köpa nya jeans! Det andra låter bra mycket roligare, tycker jag. Jag har ju faktiskt fått min lön idag. : )



PERSONLIGT:
Vad heter du: Elin Lennartsson
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: Johan
Vart bor du: Östervåla
Hur lång är du: 165
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Blond på sommaren, & lite mellanting på vintern

KLÄDER:
Vad använder du just nu för jacka: Min bruna mysiga
Vad använder du just nu för skor: Olika, beroende på väder
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu: Allt för många
Hur mycket köper du kläder för i månaden: Lite lagom ; )
Vad har du för jeansstorlek: 26/27
Vad har du för skostorlek: 37
Vad har du för tröjstorlek: XS-S

SENASTE PERSON SOM..
du pratade med: Mamma
du gick på bio med: Paulina & Malin
du gick på stan med: Lotten
du kramade: Jeppe
du pussade: Robin
du hade sex med: Bör det nämnas?
som såg dig gråta: Robin
skällde på dig: En ren gissning... Mamma

HAR DU NÅGONSIN..
sagt: jag älskar dig? och menat det: Ja
bråkat med ditt husdjur: Ja, och jag får lika dåligt samvete efter varje gång :(
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Faktiskt!

STUFF:
Är du ensam nu: Nej
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Låtar som gör att man omöjligt kan somna
Vill du gifta dig: Inte nu, men sen.
Vill du ha barn: Ibland undrar jag varför barn finns överhuvudtaget, men klart jag vill ha barn inom en framtid!

EXTRA STUFF:
Tar du droger: Nope
Vad är du mest rädd för: Fästingar och getingar
Vilka kläder sover du i: Trosor & Bh, bara trosor eller en stor T-shirt
Vart vill du gifta dig: I en kyrka, eller utomlands någonstans
Varit kär: Ja
Kör du bil: Ja
Har du ett jobb: Ja
Gillar du att ha folk omkring dig: Det beror på vilka personerna i fråga är. Men helt allmänt så: Ja
Är du ett hälsofreak: Enligt vissa är jag det, men på helgerna är jag det inte ;)
Har du någon tatuering: Nej

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU..
gråtit: Tror inte det
skrattat: Haha, minst sagt
köpt någonting: Ja
varit sjuk: Nix
sjungit: Självklart
träffat någon ny: Ja
saknat någon: Jaa
kramat någon: Ja
pussat någon: Ja

VILKEN..
tidning läser du: det skulle vara UNT då, eller IForm som kommer 1 g/mån
buss åker du oftast: 833 mot Tierp och den ljuva skolan!
frisyr har du: Jadu.. trollruffs som leker sitt eget liv
dag fyller du år: tisdagen den 10 april


image26

Dagen efter

Som sagt, gårdagen var hur kul som helst.
Och jag har nästan haft lika roligt idag när jag tänker tillbaka, haha.

Idag beställde Robin och jag pizza, och eftersom jag aldrig brukar orka med en vuxenpizza, så tog jag en barnpizza - och det kan man verkligen kalla barn-pizza! Har nog aldrig sett en sån liten pizza i en pizzakartong någon gång. Även där blev det ett gott skratt när jag öppnade kartongen och var vrålhungrig och fick syn på den där miniklumpen : )

image25
Liksom... 50 kr för den där fjutten?! 

Mamma har även råkat tvätta mitt körkort och Visakort i tvättmaskinen. Tack mamma!
Så nu är det bara att beställa nytt Visakort igen, men med körkortet vet jag inte hur det blir..

Usch, rätt så väldigt trött är jag just nu. Ska man gå och lägga sig redan nu, eller ska man ta tag i böckerna som ligger och drar åt sig damm? Är ju trots allt ledig imorgon med..

"Maj maj måne" - Har ni lurat någon idag?

Valborg

En sån rolig valborg som jag hade igår har jag inte haft sen jag var riktigt liten!
Och det är bra, för sista april brukar alltid sluta dåligt, men inte i år!

Dagen började med att jag, Jullan och Malin åkte bussen in till Uppsala. Väl inne mötte vi upp Sara, Lotten och Ida, och vi gick till Hum C. Där var det mycket folk,  men inga vi kände igen, så vi gick vidare till stadsparken och satte oss ner bland kända folk. Tiden gick, och det blev allt kallare. Efter ett antal timmar bestämde vi oss att cykla hem till Lotten. Så jag, Lotten och Ida trampade iväg hem till värmen. Innan vi kom hem till henne så ringde det ett samtal till mig som sa att jag blivit erbjuden jobb. Jag har eventuellt tackat ja, och ska dit på torsdag och visa upp mig. Jag som trodde att jag skulle vara utan jobb i sommar, men har nu troligtvis 3 st att välja mellan! Braa.
Nåväl.. Hemma hos Lotten fikade vi lite, och sprang en tid och jagade en liten mus som katten släpat in. Haha, att man kan vara så rädd för ett sådant litet djur. Sedan blev klockan förfest, så vi korkade upp och begav oss till Lollo. Eftersom vi blev tvungna att sitta utomhus så satte Sara och jag på oss alldeles för stora dunjackor, så vi liknade två hip-hopare / bombare, haha. "Karon" och Gayeene måste trott att vi var störda när de kom, men de förstod snart att vi bara var vi. : )
Förfesten var riktigt rolig . - vi grillade, drack, busade och skrattade. Precis som det ska vara. 
När vi stod och väntade på bussen kom Saras beundrare fram och vi bara drev med honom, stackarn. Han var 39 år, ensamstående, men hade barn. Och han blev tokförälskad i Sara! Haha..
Väl framme gick vi in till Lotus och dansade och hade det kul heela kvällen.

Bussresan hem till Östervåla var nog ändå den roligaste på hela kvällen. Har inte skrattat så mycket på hur länge som helst! Haha, det går inte att beskriva - det måste upplevas ; )

- Pander försökte elda upp mig och Sara.
- Jag är numera kallad sockerråttan pga min bror.
- Sara var knäppast på hela bussen, och fick skavsår av sina porrskor : )  
- Robinsson Micke dregglar.
- Robin puttar ner Sara i hennes kiss.
- Sara säger: "Vad gör jag här?" och Här har du mig!"
- En okänd harbobo fick gå hem från Våla, pga oss.


Det här måste vi göra om tjejer! Ett stort ♥- till Er .



Jag delar med mig av några bilder ifrån igår.
(Sämre och sämre bilder ju senare på kvällen)

image16
Malin & Sara i stadsparken

image18
Jag, Sara & Malin

image17
Jag & Sara med våra bombarjackor

image19
Jag i bombarjacka

image20
Karon och Gayeene

image21

Jag, Karon och Lotten väntar på bussen

image24
Sara & hennes beundrare, Jag & Karon

image23
Brända Robinsson-Micke är lite trött på bussen


Tack för mig,
glad och trött tjej!

RSS 2.0