Receptions-chill idag

Hei.
Då var man tillbaka i kära Oslo igen då. Kom tillbaka igår, och har haft som något slags jetlag sen dess. Har mått illa, varit äckligt trött och allmänt seg. I morse fick jag inte ens i mig nå frukost, och det är inte likt mig. Men nu under dagen har det sakta men säkert börjat gå tillbaka till det normala igen, och får hoppas att det håller sig!

Just nu sitter jag på jobbet. Sitter i reception idag på ISS Facility Service och har nästan all tid i världen på att skriva detta inlägg. Jag diggar receptionsjobb! Det finns nog inget slappare jobb med bra betalt, men det finns risk för att det blir lite långtråkigt i längden. Här är däremot alla üpertrevliga, och det är lite mer trafik än vad det har varit tidigare, så här trivs jag bra. Har fått en sopgubbe (kille) -vän som springer ut & in här hela tiden, som tror att han är svensk bara för att han har varit i Uppsala 2 ggr : ) norrmän norrmän..

Annars har jag haft en väldigt bra tid hemma i Sverige. Har inte alls varit lika stressigt och lika många "måsten" som det har varit förr. Skönt att komma hem och bara ta det lugnt. Men jag hann ju med den obligatoriska utgången på lördagen också, vilket var kul! Kul att träffa goa girls & gamla vänner. Dock saknade jag min bussyster!

En timme kvar nu, sen far jag hem till Josse så får vi se vad vi finner på för skoj idag!

At home

Hej hej, hemskt mycket hej!
Då var man hemma i Sverige igen då. Nu var det nästan exakt 3 månader sedan jag var här sist. Känns som evigheter, men konstigt nog känns det redan som att jag har varit ifrån Oslo i all evighet också. Konstigt det där. Att man kan ha två helt olika liv... och jag gillar dem båda på två helt olika sätt!

Dagarna (igår & idag) har hittils iallafall varit bra här hemma. Och idag i Gävle fick jag plötsligt en riktig push till framtiden! Ska satsa, satsa och satsa!

Orkar inte skriva så mycket mer, för nu ska jag gå & lägga mig med den här pysen:


Me love

Åka från vår till vinter, det går ju inte

Vad är det jag hör, är det snöstorm hemma i Sverige?! :/ Jag som har legat ute i bikiniöverdel och solat idag. Lika sugen på att åka hem nu Elin? Ja, faktiskt. Ska bli underbart skönt, men lite tråkigt med vädret där då. Får hoppas att det blir bättre.
Kom precis hem från Aker Brygga då Lotta, jag & Josse har suttit och druckit lite Irish. Mumma. Nu är vi bara hemma och ska äta lite, sen kl 19.oo ska vi med Isaac & co och bowla. Så hörrni där hemma, vi ses imorgon! : )  


Happy up here

Hej måndag!
Hoppas allt är bra med er. Här är det kanon. Bara en jobbardag till, sen sätter jag mig på tåget mot Östervåla ♥ En liten mini-semester. Vädret håller fortfarande i sig här i Oslo, det är vår! Därför ska jag & Josse gå ner till stan nu för att äta & ta en kaffe.

Don't look so sad to me, save it for a rainy day!  


Jag = Hungrig

Byggmester Bob

Vi var ut igår, så idag är man lite trött i ögonen. Under tiden jag vilar dem lite kan ni få njuta av en liten film när jag är Byggare Bob i Tvedstrand, "Backstage", haha. Jag älskar mitt jobb!


Coolingen Bobban!


Vi kom hem välbehållna och jag berättar mer imorgon


Baby I can see your halo

Trots att de håller på spelas sönder den på radion så får den mig fortfarande att rysa..
Dags att gå på intervju ut i det fina vädret!


Halo - Beyonce

Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'

Mysig dag

Då var det torsdag, and what a lovely day.
Vi blev färdiga på jobbet tidigt, så jag kom hem vid 15. Satt ute i solen med Josse och åt när jag kom hem, och följde med henne på t-banan när hon skulle till jobbet. Tänkte att jag skulle gå en liten runda på Kalle Johan och köpa den där fina tröjan som jag har gått och tänkt på de senaste dagarna. Sagt och gjort, nu är den min! Var meningen att jag skulle gå hem efter köpet, men istället mötte jag upp Glenn som har fått jobb på ett bygge mitt i centrum. (Är så glad för hans skull!!) Gick och köpte kaffe, gick till XXL och hälsade på Lotta. Hur kommer det sig att en sportbutik inte har springhörlurar!? Fick gå runt i halva stan för att hitta ett par rimliga. Efter värkande fötter och några timmars strosande satte vi oss ner och åt glass tills vi höll på somna. : ) Kul att träffa honom igen iallafall, min lilla norrbagge. När jag kom hem var jag tvungen att prova hörlurarna, så jag sprang faktiskt till solariet på Carl Berner, som sög! Fick inge färg alls. Men hörlurarna var bra!
Aja, nog babblat. Imorgon är det en intervju som gäller, och så har Josse och jag ledigt från jobb no1, och ska jobba med jobb no2 (alltså som maskot) istället. Så imorgon och på lördag är det Byggare Bob & Mumin som gäller! Ska bli kos.  




   


Positiv energi

Skepp och hoj, här vare skoj!
Har som sagt varit underbart väder ute idag och som alla andra har jag varit på topphumör. Alla sprider verkligen sin energi runt omkring sig så fort våren kommer. Såhär glada borde alla vara, alltid! På jobbet gick det mer än bra. Hade pause ute i solen nästan halva dagen. På lunchen var det bara Tom och jag som åt där, så vi satt på balkongen i lä, råkade blunda till lite och vaknade helt plötsligt av att Tom pickade till mig i sidan. Båda hade somnat, och sovit i en halvtimme, haha. Oops. Tur att ingen såg oss. Vi är som två småsyskon som jävlas och busar hela tiden :P Men det är det som gör vardagarna lite mer spännande bland de där gammelstruttarna som vi jobbar med!

Som sagt, jag var på väldigt bra humör idag, men så fort jag kom hem och såg att en person verkligen bara skiter i vad jag säger så blev jag på sämre humör. Men, han fick inte förstöra min kväll. Därför gjorde jag i ordning en stor god sallad, tog en rejäl springtur och sprang bort irritationen så nu är jag tillbaka på ruta ett igen! Motion ger verkligen positiv energi. Det borde flera bitterhögar pröva på ; ) Idag är det förresten 1 vecka kvar tills jag kommer hem och det ser jag verkligen fram emot!




 

Strålande!

Lika fint väder ute idag, så här inne tänker jag inte sitta! : )


Mysdag

Åå, idag har det varit underbart väder! Våren står rätt bak hörnet nu : )  Verkar som att det ska bli fint väder hela veckan, så nu borde all snö smälta. Det har inte varit så här mycket snö i Oslo på 50 år sades det på radion. Men nu är den snart helt borta!
Annars idag har det varit min & Josses dag. Hon har ju jobbat dubbelt i snart 3 veckor nu, så jag har mest bara sett henne bredvid mig i sängen på morgonen och kvällen eftersom vi knappt har setts mer än när vi sover. Men idag var hon ledig efter kl 16.oo, så då tog vi en runda på stan & gick tillslut på spontan bio. Vi tog den första tillgängliga bion, så det blev Patrik 1,5. Helt OK film, lite smårolig sådär. Roligast var att se alla killar i salongen som började vrida på sig, skruvade lite extra på läskflaskan & började gräva ovanligt mycket i godispåsen då de mysiga bög-scenerna kom fram, haha.
Nu ska jag se klart på Paradise Hotel och sen kryper jag till kojs!
Natta ♥


Enyas & min fot i somras

That was then, but then is true

Hela helgen har vi haft Norges vinnarlåt för Melodifestivalen, Farytale - Alexander Rybak, på hjärnan. Den är bra! Lyssna själva.



Det är riktigt stor skillnad på Sverige och Norges låtar när det gäller Melodifestivalen. Alla Sveriges låtar låter likadant, samma genger = slager. Har man hört en så har man hört alla. När man har hört de fler än 2 ggr så har man tröttnat och nästan spyr på dem. Så ser jag det iallafall. När det väl kommer till Norge så är ingen låt lik den andra. Det är udda, bra musik. Lite yngre och poppigare. Riktiga låtar! Inte så här "vi ska rädda världen"-tema. Det är flera som är riktigt grymma faktiskt. Alltså en av de få ämnena Norge kan vara stolta över ; )

Vitt så långt en Svenskjävel kan se

Endelig måndag!
Eller? Jo, den här måndagen har faktiskt gått väldigt bra. Var sjukt trött imorse då jag har sovit max 2 timmar i natt, men direkt när jag väl började jobba gick det greit. Jag fick vara lite "chef" idag och fick allt ansvar, vilket kändes lite väl tidigt efter bara 2 veckor! Men det gick bra det. Kommer nämligen jobba med en kille som heter Tom, som också har jobbat där lika kort tid som mig, men som aldrig har gjort det arbetet som vi får göra den här veckan. Befinner oss i en skitfin loftlägenhet (har aldrig sett en så fin & fräch förr) där ALLT är vitmålat. Tak, väggar och golv. Och kan ni gissa vad möblerna är för färg? Vita såklart.. Iallafall så har familjen som bor där nyligen köpt en ny öppen spis, som såklart hade puffat ut rök över hela lägenheten, så det är sot överallt. Det tar vi nu bort och snacka om att man blir snöblind! Haha, Tom som aldrig har hållt i en torktrasa förut passade väldigt bra bakom moppen! Svenskjävel var det ordet jag hörde mest under dagen :p Nej men det har varit en rolig dag och såhär kommer det väl fortsätta hela veckan. Imorgon får jag sovmorgon. Blir upphämtad här halv nio!

Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska göra idag. Vill egentligen ta en powernap, men jag vet att jag kommer bli segare än en zombie om jag råkar sova för länge, som jag alltid gör. Egentligen vill jag träna, men mina träningshörlurar till Ipoden har gått sönder, och jag kan inte träna utan musik. Egentligen vill jag ut och shoppa, men jag måste hålla i mina pengar nu tills jag kommer tillbaka från Sverige. Har ju lite saker att ordna där! Det får väl helt enkelt bli en promenad lite senare ikväll då. Kanske går förbi Marcus för att se hur det går med hans rivmärken =/

Oslo är litet

Hej hopp, gummi... propp.
Jag har sagt det förr, och säger det igen: Då var helgen slut och den har varit super!

I lördags sov Josse och jag enda fram till kl 12 och hade alltså fått sova ut ordentligt. Efter frukosten gick vi ner på stan en sväng, mötte upp Sara och gick till ett jätte mysigt café, Ett Glas. Där åt jag världens godaste skagensallad. Sen var det bara att bege sig hemmåt för att fixa iordning sig lite. Blev bjudna till Jenny & Stina på förfest. Gick dit, träffade en person jag aldrig kunde tänka vara där. Gick vidare till Blå med Marcus & Marius. Den första jag ser vid garderoben var också en person som jag aldrig kunde tänka mig vara där. Herregud, börjar Oslo bli litet? Gick hemmåt, startade ett bråk med både slag & blod. Vilka idioter det finns! Ja ni, kvällen var mest konstig, men ändå riktigt kul!
Idag är jag en klubbad säl, men har suttit ute i solen med bara linne & glajjor, och ätit glass och godis. Nu hoppas jag verkligen att den riktiga våren är här!

Go Sweden

Fredag fredag fredag! Det är fredag :D Veckan har gått så sjukt fort. Känns som det liksom var måndag igår.
Ikväll blir det nog lite mys framför en film eller två. Ska köpa hem massa gott! Har varit så himla duktig både den här och förra veckan på att inte äta massa godis osv i veckan, så nu känns det ju som att det blir ännu godare när man väl får äta det. Fredagar är våra gotteridagar. Och kanske lördagar och söndagar med, haha. Men värst (eller bäst?) är ändå fredagen så man riktigt kan njuta av helgens början!

Satt och kollade runt lite här och var och helt plötsligt upptäckte jag att en gammal gymnasiekompis var här i Oslo över helgen, så han kanske ska följa med ut imorgon! Haha, känner han knappt, men här gäller det chansa & vara öppen! : ) Det som är så kul med Oslo är att om man träffar på och börjar prata med en svensk så blir man vänner på 2 sek. Det känns som man har så mycket gemensamt! Och lika så om man träffar någon som man har sett eller känner hemifrån sin hemstad/by som man kanske aldrig har sagt ett ord till, så blir man plötsligt bästa vänner. Som t ex John som kommer från samma lilla håla som mig, som jag typ aldrig har pratat med hemma. När han flyttade hit och vi plötsligt träffade honom på Joker så blev det ju som att vi blev bästa vänner. Helt plöstligt känner man varandra jätte bra! 


Suck

Bland det värsta jag vet är när folk inte kan samarbeta och vara tacksam för att man försöker hjälpa till.

Jag är kär

Jag är överlycklig. Jag har blivit kär. Jag har hittat min drömprins! Och äntligen vet jag vad han heter. Rasen alltså!

Igår när jag & min Josefine stod och väntade på t-banan påväg hem från OsloCity så kom den en kille med precis den lilla hunden som jag har letat efter. Jag har seriöst gått igenom hela hundregistret, från a-ö, för att komma på vad rasen kan heta, utan resultat. Gav nästan upp hoppet och tänkte att det måste ha varit en blandras då, och därmed omöjligt att få tag i. Men icke sa nicke! Ibland lönar det sig att skämma ut sig lite för att få reda på var min blivande lilla bebis finns : ) Tack Josse ♥ Nu steg min livsgnistra, och jag har någonting stort att se fram emot!



Alltså, jag smälter...

Sömntuta

Åh vad jag är trött! Jag skulle ta en powernap efter pannkakorna, men råkade sova 1½ timme och vaknade för 2 timmar sen när Lotta kom hem, stängde ögonen igen...

... och vaknade nu! Så nu är jag sjukt trött & seg istället. Man ska inte sova längre än 10-30 min, annars blir effekten bara den motsatta än vad man har räknat med och de har jag bevisat nu, igen. Nu tvingar jag mig själv att ladda upp Ipoden så ska jag ta en promenad för att vakna till, därefter kan jag gå hem och sova igen om jag vill. Om jag kan rättare sagt. 

Annars har dagen idag varit mycket bra. Det har varit en riktig vårdag, så under varje paus (det har blivit några styckna) satt vi ute uppe på taket och solade. Men det har varit mycket slit idag igen också (därför jag är så trött!), men nu är det värsta över. Har träningsvärk sen igår, vilket delvis kan bero på att Lotta och jag gick till Töyenbadet igår och simmade i 1 timme. Det var skönt! Men simmning måste väl vara den absolut tråkigaste sporten in the hole world? 
Nåja, på med hörlurarna så går vi!    



Smygpapparazi när Josse & jag sover som bäst!

En slitsam men bra dag

Idag har jag inte bara svarta snorkråkor i näsan  av allt sot, idag har jag sett ut som en riktig sotare i både ansikte, hår & händer. "Här, ta lite Jif och en trasa att torka dig i ansiktet med. Du är helt svart!" Men istället för at spruta ner mig med skurmedel sa jag att jag skulle sätta mig tätt intill de fina damerna med pälsjackor på T-banan hem och luta mig mot dem lite extra mycket. Då blev Henrik stolt över mig, haha. Det ska ju faktiskt synnas att man har jobbat, eller låter jag för manlig ut då? Jag känner mig i och för sig inte så himla kvinnlig i mina arbetskläder :p

Hur som helst har det gått väldigt bra att jobba idag. Effektiv dag. Satt knappt stilla en sekund, förutom på lunchen då, där jag för övrigt åt världens godaste räksallad! Och imorgon ska vi tillbaka till samma ställe. Det är till en 3-våningsvilla som har brunnit ned helt till grunden, förutom på översta våningen där såklart ägaren ska bo. (Dummer?!) Så vi springer upp och ned för stegar (huset är uppbyggt på byggställningar), går över ostabila plankor som tippar lite då & då (har haft många nära-döden-upplevelser idag), och där kämpar vi med att lyfta ned tusentals skittunga flyttkartonger. Böcker väger otroligt mycket och min rygg har gjort sitt idag känner jag. De sista kartongerna vi skulle bära ned orkade jag verkligen inte, även fast de var lättare än de vi hade burit innan. Jag var, och är, helt slut! Men jag gillar fysiska jobb. Mår så mycket bättre av det än att sitta stilla på en stol & svara i telefon eller knappra på en dator hela dagarna. Och nu behöver man ju inte ha lika mycket ångest om man inte hinner/orkar gå iväg till gymmet : )  ...men en liten springtur på löpbandet ska jag försöka orka med idag, så kan jag verkligen gå och lägga mig med gått samvete!


Syns det att jag har tvättat händerna 4 ggr nu?

Sunglasses

Okej, jag hann inte alls vara så effektiv som jag hade planerat att vara nu innan klockan blev 16. Marcus kom förbi med Kaktuz (en vovve som Marcus är hundvakt åt) så det blev lite skitsnack och en promenad istället. Har inte träffat Marcus på länge nu så det var kul att se han, även hunden! Är så himla sugen på hund nu så ni förstår inte. Dock vill jag inte ha en pitbull/boxer som Kaktuz, för ni vet att jag gillar tussar : ) Har sett en skitsöt liten lurvig, brun sak, som ser precis ut som en nallebjörn. Men kan inte komma på vad det kan vara för ras.. Lite större & mycket lurvigare än en chihuahua, precis lagom storlek och världens mysigaste att ha i sängen!

Förresten, från det ena till det andra, så ska jag slänga iväg en beställning på några av dessa coola solbrillor. Vilka?


En jobbfri jobbardag

Jahapp, då har man "jobbat" ut den här måndagen också då. Gick väldigt snabbt måste jag säga, KAN bero på att kl. bara är 11.oo och att jag kom hem för 1 timme sedan! Jag fick åka med Ola & Lisa idag, ut till en nybyggd villa där vi skulle städa bort byggstöv, men när vi kom dit visade det sig att ena rummet inte var färdigbyggt än, så vi kunde helt enket inte börja städa där utan ska göra det nästa vecka när rummet är klart. Vi ringde projektledaren som i sin tur bad om ursäkt för att han inte tagit reda på det tidigare och sa åt oss att ta en tidig måndag istället. Inte helt fel! Så nu sitter jag här hemma i myskläder och ser pengarna rulla in i 5 timmar till : ) Så istället för att jobba borta tänkte jag jobba lite hemma genom att tvätta, baka bröd, göra upp en budget & ge fåglarna mat (ja, det stod fågelmat på köksbänken av någon anledning så varför inte skämma bort dem lite när jag själv känner mig ganska bortskämd, hihi) En liten gymrunda kanske jag också hinner med innan kl. blir 16.oo då jag egentligen ska sluta jobba. That's my day!

"Jag står här med Winnerbäcks granne, vad ska jag göra!?"

Hoho. En sån dag. Har inte fått ut mycket av den, men det är väl sånt man får acceptera ibland! Kvällen igår var iallafall riktigt lyckad och Stravinsky var ett kul ställe! Dock blev jag lite väl glad i att skicka många kontiga sms till folk, så om någon av er har fått något ni inte förstår, don't care about it ; )  


Min savant & jag


På förfesten


Vår nya vän Emma

Wow

Nu ikväll när jag stod och sminkade mig upptäckte jag en sak..
Jag har börjat fått ålderstecken - jag har ärvt mina ögonlock av pappa. Det högra ögonlocket hänger ner mer över ögat än vad det vänstra gör. Hjälp! (Pappa, ta det med en nypa salt!) Förresten saknar jag er! Nu ska vi vidare och dansa in i dimman : ) Ha de! ♥



Ser ni skillnaden?

Saturday morning, and who's gonna play with me?

God morgon sunshines!
Sitter och äter lite gröt och lyssnar på NRK Mp3-radio för att komma igång. Måste ha musik på morgonen för att vakna till ordentligt. Och enligt mig är NRK Mp3 den absolut bästa radiokanalen! Något som borde finnas i Sverige..
Aja, hur som helst ska jag iväg till gymmet nu så fort den 4:e tvättrundan är klar. Tänk, 4 maskiner har vi tvättat och högen är fortfarande upp till taket! Märker ingen skillnad förutom att det hänger kläder i hela lägneheten. Vilket enormt innehåll i garderoben vi kommer få!
I kväll står Josse och jag på gästlistan till Stravinsky, och det ska bli kul att prova på det stället. Får se om vi får med oss några andra, annars blir det nog en buskväll för oss där. Vi brukar ha som roligast när vi går ensamma konstigt nog, haha snacka om osociala! Men på något konstigt vis är det bara då vi lyckas hålla ihop. Men vågar man köpa vin till ikväll tro? Jag mår alltid som bäst på kvällen av vin, men som döden dagen efter. Men förra gången när vi firade Lottas födelsedag så blev det alltför mycket vin hela kvällen, men mådde som Gud dagen efter. Vi får välla se..


Dags för Fitness Xpress!
 


We used to be friends

Jag känner mig som ett barn på julafton nu när jag sitter och hör tvättmaskinen jobba där uppe! Tänk att så lite krävs för att man ska bli så glad. Jag har även lovat bort ett boende här i lägenheten till killarna som levererade tvättmaskinen. De tyckte att lägenheten var så fin och ville flytta in direkt :p Nej men allvarligt trodde jag aldrig att den här dagen skulle komma, då vi kan tvätta våra egna kläder i våran egna lägenhet, lovely.

Men hallå.. Nu har jag faktiskt tröttnat på att vara själv hemma. Josse kommer inte hem förrän kl 21.oo, hela 2 timmar kvar. Ska jag gå ner till Grönland till Mia? Eller ska jag bara gå till Joker och prata lite? Man blir ju scitzo av att vara själv nuförtiden. Ja, lite mat & prat på Joker låter bra. Kanske ska köpa nytt sköljmedel också! Jippi!



A long time ago, We used to be friends but I haven't thought of you lately at all. Come on now honey, Bring it on bring it on yeah. Just remember me when we used to be friends.


Hemmafru

Ey, det är fredag och snacka om att jag har helgkänsla! Det är precis som när man var mindre och gick i skolan, och att: Ja det är fredag, och jag är ledig en hel helg! Nu för tiden har det mera varit: Jaha, nu är det fredag och imorgon är det jobb, så nja, det känns mer som torsdag.. Men nu så! Jag älskar heltid, 8-16 jobb. 

Och vet ni vad jag ska göra denna fredag? Jag ska tvätta! :D Och jag är ärligt helt överlycklig över det! Har ju inte haft tvättmaskin på över 3 månader, så vi har fått springa runt halva stan för att tvätta hos vänner, men det har ju inte hänt så ofta eftersom det tar sådan tid. Man går liksom inte dit, och hem emellan, utan man stannar ju såklart där undertiden maskinen tvättar, så det tar ju alltid minst 3 timmar innan man kommer hem igen. Och sånt finns det inte alltid ork eller tid till, men nu, idag ska vi få våran egna nya tvättmaskin hemlevererad & installerad och det ska bli så himla skönt! (Har en tvätthög som når upp till taket.) Så idag ska jag ägna hela min lediga tid åt att tvätta och städa, och det känns inte det minsta tråkigt. Får se senare ikväll om jag hänger på Mia, en härlig tjej jag jobbar med, ut, eller om jag helt enkelt stannar hemma och väntar tills imorgon.. Time will tell. Är ju faktiskt ganska trött efter den här veckan så lite chill skulle inte skada. Powernapen som Mia och jag tog på jobbet hemma i en kunds säng hjälpte inte så mycket, hehe. Men vi var ju tvungna att prova, det var ju en hästens!

Kvar återstår bara 2 jobb

Då har man ett heltidsjobb & ett deltidsjobb. Började kännas lite för mycket med 3 jobb där ett tag, men nu är det över! Igår slutade jag alltså på Viasat, och det var en riktig befrielse! Skönast var att det allra sista samtalet jag hade var från en sur kund som tyckte att jag skulle senda han en ny mottakare på en gång, annars miste vi han som kund! Oh nej, vad jag brydde mig ; ) hähä. Dock var det inte lika kul att säga hejdå till mina underbara kollegor, men vadå, vi ses ju igen! Vi bor för sjutton i samma stad! Man vet aldrig vad som väntar bakom nästa hörn.
Det bästa med det nya jobbet, förutom att det är väldigt fritt, är ju att man alltid får betalt för 8 timmar, oavsett hur tidigt man får sluta. Jag har inte kommit hem efter kl 14 någon dag den här veckan, men får oavsett betalt fram till 16! Sen om man jobbar längre än till 16 får man självklart OB. Jag gillart. Nu måste jag bli duktig på att spara pengar, det har jag verkligen varit värdelös på. Och jag har ju lovat mig själv att jag inte tänker flytta härifrån förrän mitt sparkonto är proppat. Något sånt iallafall.. Men jag har så mycket som jag vill köpa så jag vet inte hur jag ska lägga upp det här.

Nej, nu får russin & Kvällsro-te avsluta denna onsdag. Godnatt!



Slutet av min 14 h jobbardag

Gaaah, vad jag är trött! Och sista timmen på Viasat går sjukt segt! Jag längtar bort. Men gud vad jag kommer sakna människorna här. Tur att man inte är som de flesta andra svenskar och ska flytta härifrån. ♣ Goddie.

Ny vecka & nytt jobb

Waschera? : )

Då har ännu en helg gått förbi, och ännu en måndag är här. Och jag har fått nytt jobb! Mycket som händer på kort tid här. Så idag och imorgon jobbar jag dubbelt, mellan o7.3o-21.o5, ! yey !, på både ISS & Viasat. Men idag fick jag sluta lite tidigare på det nya jobbet för att hinna hem emellan, snällt, och egentligen ännu tidigare eftersom vi blev klara på det stället vi var på mycket tidigare än räknat.
Vad har jag då fått för jobb? Jo, jag & Josse (såklart!) har börjat som skadesanerare. Får åka ut till olika ställen där det har brunnit, varit inbrott, vattenläcka osv, så får vi ta hand om grejerna som blivit skadade. Det är i och för sig väldigt blandat vad man gör om dagarna, men som idag t ex fick jag följa med till en lägenhet där allt har brunnit upp. Stackarn som bodde där hade ingen försikkring eller någonting, förstod inte norska och hade mist allt han ägde i branden. Kvar var bara svarta kol-väggar & halva teckningar av hans små barn.. Det vi fick göra då var att slå sönder alla förstörda möbler och slänga allt småskräp som var kvar. Imorgon däremot ska vi bort till Kongsvinger, ligger ca 1 timme härifrån, och finputsa efter en husrenovering där en rik pilot bor. Så ingen dag är den andra lik. Verkar iallafall vara ett spännande jobb med trevliga människor & med väldigt mycket egen-vilja. Jag tycker bättre om ett jobb där man får vara med och bestämma än att det ska sitta en "hög" person som ser ner på en och pekar på allt vad man ska göra, hur, när och var. Här är det verkligen ingen press, utan bara allt blir klart får man ta vilken tid på sig som man vill. Dock smakar det brand i munnen just nu och jag har svarta snorkråkor, haha!

Nej, nu är det dags att åka vidare till nästa jobb! "Välkommen till Viasat, du pratar med Elin..."  Näst sista dagen jag säger det : ))


Kid Cudi - Day and night

RSS 2.0