F*ttor

Nu när jag försöker lägga det i inlägget nedan bakom mig, då kommer nästa smäll. Mår psykiskt dåligt just nu, men jag ska inte ge upp. Ska inte åka hem, inte än.

Vi människor

Det är facinerande hur olika människor kan vara. Vissa är genomgoda, vissa är mänskliga och vissa är verkligen genomonda.  



Och just nu är jag så jääääävla förbannad över hur trångsedda vissa människor kan vara! Här gör man allt man kan för att det ska ordna sig ändå. Lägger ut pengar som man inte har, på annonser, för att hjälpa till. Får massa bra svar. Men vad får man tillbaka?! Bara skit kastad rätt i trynet! Så nu har jag bestämt mig för att inte vara den snälla Elin som lägger sig och ger upp, så nu får du fan skylla dig själv om du inte vill ha min hjälp.

Nej, jag måste byta ut vissa ur min umgängeskrets. Seriöst. Alltför många tror att jag är en dörrmatta man bara kan trampa på och torka av sig allt skit på. Just nu vill jag stanna här i Oslo hos mina fina vänner for ever. Eller bara gråta ur min ilska i mammas famn som när man var liten.. Hatar detta. Men nu har jag bestämt mig att detta får bli slutet.

Nu vill jag bli stor, på riktigt

Nu har jag kommit in i ett stadie när jag bara vill plugga och lära mig en massa saker. Att bli någonting!
I lördags när jag & Boo låg och spelade Need 4 speed, så ploppade det plötsligt upp i mitt huvud vad jag vill utbilda mig till. Bara poff, från ingenstans. Jag vill bli hundförare till narkotikahundar i tullen. Har inte haft en tanke på det förrän nu. Men vet att jag skulle tycka det var skitkul, intressant och spännande. Jag älskar hundar och tycker att det är intressant med droger (tolka  det  inte  fel  nu). Så idag har jag mailar lite olika utbildningar och hoppas på ett bra svar.

Sen kom jag på att jag skulle vilja kunna någonting som man kan jobba lite extra/svart med. Då kom jag på den ultimata idéen att göra en intensivutbildning som frisör. Det finns en på 2 månader (mycket intensiv) och en på 3 månader (intensiv) i Sthlm. Vore ju kanon. Så nu har jag beställt hem lite kataloger och så, så får vi se var detta leder.

Jag känner att jag är på G nu :)






Jag som labbråtta

Hej hopp.
Sitter "hemma" vid tvn och dricker kaffe. Ska snart iväg igen och dricka ännu mer kaffe & lämna några tröjor som ska bli en lättnad att bli av med..

Jag verkar iallafall ha fått ett riktigt spännande jobb! Jag var där och pratade lite idag, och jag ska tydligen vara en riktig laboratorieassistent. Alltså ska jag sterilisera provrör & ha koll på bakteriefrodning mm. :) Inte direkt ett sådant jobb som man kan få annars med endast gymnasieutbildning. Vilken chans! Och personerna som jobbar där verkar jätte trevliga. Och tiderna är lite flexibla. Så jag börjar med upplärning imorgon, det är hur mkt som helst att hålla reda på! Hygien, smittorisk osv. Har precis varit och köpt ett par rosa foppa-tofflor som jag ska ha på mig om dagarna :)



(     Miss my boo.    )


Tillbaka i grannlandet

Då var man Oslo-bo för ett tag till igen då. Har sittsår efter bussresan! Satt i samma ställning i 8 timmar, pjuuh. Var så trött så jag inte orkade gå ut i pausen i Karlstad. Och jag var så trött att jag inte ens orkade gå på toa trots att jag höll på spricka av kissnödighet. Då får man ont i rumpen tillslut :)

Imorgon är det dags att börja leka vuxen och börja jobba. Kl 11 ska jag vara där imorgon, så får lite sovmorgon iallafall motför vad jag har haft de senaste dagarna.

Nu ska vi poppa popcorn och kolla på Ballar av stål.
C u!




Ändrade planer

God morgon, god morgon.

I natt har jag sovit i omgångar. Mina arbetskollegor på Kalas var nog ute i går, för hela natten har det hållt på ringt. Så vid 06 imorse fick jag nog och stängde av mobilen. Stör inte den björn som sover :) Kul att de flesta verkar må piss idag, moaha.

Annars har morgonen börjat rätt dramatiskt. Eller oplanerad kanske är mer passande ord. De ringde från Norge (som också störde min skönhetssömn på den norska mobilen som inte var avstängd) och sa att de hade ett fint jobb till mig f.r.o.m måndag. Jag som egentligen hade planerat att åka tillbaka nästa måndag ändå, bara för att hinna med Kalas på onsdag & Scooby Doo i Valbo på lördag. Min brors barn skulle dit och kolla då, så då ville jag gärna vara där och få ta kort med dem som ett fint minne. Men det kommer flera chanser!! Så nu har jag fått ringa hit och dit för att få ordna "tjänstledigt" från både Kalas och Junior Productions, vilket gick hur bra som helst! Bara jag lovade att jag skulle komma tillbaka :) 

Så då åker jag alltså tillbaka till Oslo på söndag, och börjar jobba på måndag och kommer att stanna där till i slutet av november/början på december. Wiiho, precis vad jag behöver just nu!


Så får jag lite kärlek av denna unga dam & de andra flickorna :)


We are the world

Höstdepp.
Varför?

Istället tänder man lite doftljus. Skickar iväg ett sött sms och får ett lika sött tillbaka. Sätter på We are the world. Bakar scones. Kokar te. Slår på tv:n. Lägger sig under en filt och bara njuter av höstmörkret.



Michael Jackson - We are the world


Elin Sigvardsson-beroende

I believe in life,
I believe in dreams,
I believe in everything in between



Förresten, på onsdag har Kalas sin premiär-onsdag. Det är höstlov, och det kommer att vara 18 års-gräns (vilket det aldrig annars är!!). Om ni vill komma in gratis, kan jag fixa in er på listan. Bara säg till så ordnar jag det med ett knäpp!


Please put me to sleep

Då var man hemma i Sverige igen. Det var skönt att mötas av mysiga kramar och det var skönt att komma hem till sin egna säng & la familia. Annars känner jag en ganska dyster känsla här omkring.. och jag får lite panik. Så nu ska jag sussa så att jag har en ljus dag att vakna upp till imorgon. Ska börja dagen med en spruta!! Usch. 

(Jeppus, min tuss, ligger & springer just nu, haha han drömmer något så in i bomben!) 

Nattinatt.

I got a job

Idag har jag jobbat. Tänk, inte ens 1 dag tog det från att jag sende in söknad till att jag fick jobb! Helt sjukt att det kan vara sådan skillnad på Sverige och Norge. Jag fick jobba i en reception idag, och ska även jobba där imorgon. På en jurist-och advokatfirma. Bara högsatta advokater och jurister, och så jag. Hmm.. kändes väldigt skumt och svårt från början, men det lättade lite efter som dagen gick. Fick bara ta 3 samtal, sen fick jag bara sitta och lyssna och anteckna hela dagen. Lättförtjänta pengar! Imorgon får jag antagligen ta lite fler samtal, men sen ska jag inte vara där mer. Alltid skönt att skylla på att man är ny vikarie, för då får man inte alls lika höga krav på sig.

Helgen var iallafall bra. I lördags var vi ute. I söndags hade vi filmkväll med tjejerna. Tomten är far till alla barn :) och så åt vi massa massa popcorn! Massa popcorn. :)

Nu har jag iallafall bestämt att jag åker hem imorgon, som planerat. Sen jobbar jag helgen hemma. Först i Norrköping som mumin, sen Kalas på natten. Ser till att träffa min snusmumrik & vännerna. Sen åker jag tillbaka hit till Oslo på söndag eller måndag, och stannar här i >1 månad för att jobba och njuta av detta liv. Det blir asbra!

Här kommer bilderna på de söta sambosarna:



Micha & Bea


Söta Bettan & Bea


Ett okänt troll & Josse


Jobb & mys

Hei hei.
Jag har det bra här, så ni vet. Det som har hänt är att vi har jobbat & jobbat, och myst med alla på Calmeyers. Idag har vi jobbat i Gran som Gnottene, och hela dagen har verkligen varit k a o s. Först kom vi försent, sen jobbade vi fullt ut utan paus, sen när vi skulle ha show, och kom upp på scenen så var det ett helt torg fullt av barn som skulle kolla på, och typ hälften hoppade upp på scenen och drog och slet i oss. Och vi hade ingen showmanager, så ingen kunde ta bort dem. Men vi klarade det bra ändå, men det var nog den svettigaste showen hittills, om man inte räknar med Byggare Bob i somras när det var 40 grader varmt.

Nu ikväll har vi varit och köpt lite öl och får se var kvällen slutar. Antar att det kommer massa folk hit som vanligt, så slutar det nog med utgång. Ska bli kul att återuppleva Oslo-livet lite!



En Gnotte = Sampler ute och kramar barn.


En månad kan göra underverk

Ååå. Jag vet att jag inte får göra det här, men jag sitter faktiskt och söker jobb i Oslo nu. Bara för en månad måste jag få tillägga, så ni kan vara lugna. Linda, som bor här, har precis fått jobb som veterinärassistent, och hon har ingen som helst utbildning inom det. DRÖM. Här finns verkligen chans att få vilket arbete som helst. Skillnad motför i kris-Sverige. Det finns hur mycket som helst att välja på.

Nej, jag ska höra med min arbetsplats hemma i Sverige om jag skulle kunna få ta ledigt i 1 månad. Då kör jag på här. Har lite annat som jag måste lösa också.

1 månad = 4 helger = Nothing, men en hel norsk lön som jag verkligen behöver nu. + umgås med min andra halva, varje dag :)

Nu ska vi ha chips & dipp-kväll och bara mysa. Imorgon blir det flyg upp till Trondheim, och bil till Steinskjer för att jobba som Byggare Bob. Hotell till fredag. Mys.


Jag & min andra halva förra vintern


På Caffé Ritazza

Hoho.
Nu sitter jag på Arlanda och dricker kaffe & äter chokladmuffins. Fick väldigt svårt att slita mig för att ta mig hit, men det gick tillslut. Om en halvtimme går planet, och om sammanlagt 2 timmar står jag in my old apartment. Låg och pratade om sushi igår, och jag kom på att det är typ den enda saken förutom räkor som är billigare i Norge, så det ska jag äta idag! Punkt slut. Gå till vårat gamla hak :) Shit, vad konstigt det här kommer kännas.. Det är liksom ett liv långt bort som känns som att det aldrig har funnit, men jag vet att när jag väl kommer fram och har varit där i en kvart kommer allt kännas somvanligt igen, nästan allt iallafall.

Har inte så mycket mer att skriva direkt. Så, hejdå Sverige!!

Love Elin


Don't you let me go tonight

Hej där ute.
Ligger här med ett glas varm mjölk med honung i, har Jeppus på mina fötter och Lykke Li på Spotify. Att jag hör regnet utanför gör att det knappt kan bli en mysigare avslutning på denna dag, som jag fortfarande tror att det är söndag.

Har iallafall haft en bra & kul helg med mina fina vänner. Var på Lottens inflyttningsfest i lördags som slutade med utgång. I går sov jag hela dagen! Och mer än halva dagen idag. Har drabbats av någon slags tröttsjuka tror jag. 

Har inte orkat fixa det där med lösenord till bloggen än, så jag tar tag i det imorgon eller på onsdag.

Nu ska jag försöka sova. Nattinatt.



Lykke Li - Tonight


All these things I have done

Kom hem runt 06.00, vaknade 10.30 av att jag grät och hade The Killers - All these thing I have done på hjärnan. Sen dess har jag inte kunnat somna om, så nu sitter jag och äter frukost & kikar lite på tv. Anledningen till att jag grät var för att jag hade en sådan hemsk, verklig mardröm. Jag jobbade. Stämningen var på topp! Det var så mycket folk och alla var glada & fulla. Plötsligt hörs ett skott och allt runt omkring blev knäpptyst. Då kommer en av vakterna springandes och skriker att Jannice & Catta har blivit skjutna av någon i kön. Då går jag mot utgången och ser all personal kommer gråtandes mot mig. Utanför var det fullt med blod och man ser tjejerna föras på bår in i en ambulans, och de säger att de avled på en gång efter skottet. ÅÅÅÅH, jag blev så rädd för mitt egna jobb och blev så ledsen. Såg de goa, glada tjejerna framför mig som nu inte var vid liv. Det värsta var att en av vakterna sa till mig: "Elin, du får passa dig för sånt här, för det här har hänt fler än en gång.."

Nu kommer jag inte våga jobba mera! Grunden till att jag drömde om det här är nog för att en av vakterna  faktiskt blev hotade till livet igår av en i kön. Vilka idioter det finns. Och jag fick torka bort massa blod. Där har vi förklaringen! Blev otroligt glad när jag vaknade iallafall, men ändå lite rädd...



Jag på jobbet igår


Read my mind

Blev ändrade planer. Jag ska jobba ikväll ändå! Tummen upp för mig!



C u @ Kalas ;)


Stackars min plånbok

Fick nyss reda på att jag inte ska jobba i helgen, pga missförstånd från någon av oss. Skönt & kul kan ni tycka, men min stackars plånbok blir lidande. Den här helgen skulle jag ha jobbat som Mumin i Norrköping, och som Tom & Jerry i Linköping. Det skulle alltså betyda att jag skulle ha fått ihop det till hela hyran + lite till. Fan. Har frågat på Kalas om jag kan jobba där istället, men det var too late eftersom det redan var fullsatt med personal. Fan igen. Då kommer jag alltså vara helt ledig i helgen.. Ska på bio ikväll, sen vad som händer imorgon får tiden utvisa. Vet flera fester som kommer sluta med utgång, men åååh, ge mig en trisslott med 1 miljon på tack.  

Men en bra sak är att jag fick reda på att jag åker till Oslo redan på onsdag :D Åh, jag saknar Josse så det gör ont. My best friend, 4 ever and ever. Den enda jag kan säga allt till. Min andra halva. Kommer stanna där minst en vecka. Ska kolla lite om det finns nå jobb på ca 2-4 veckor, så isåfall stannar jag nog så länge, om det är okej för Kalas vill säga. Men det ska nog inte vara några problem när vi fått in 3 nya som också vill jobba lika mycket som vi andra.

Nu ska jag ta en solig promenad med min tuss. Ska lämna in en bok och posta ett brev.

(Kom ihåg att skicka mail om lösenord!!)


En gammal bild på oss från Sälen, love u.


From måndag 12/10

På måndag nästa vecka kommer jag att lägga in lösenordsskydd på min blogg. Det betyder att vem som helst inte kan gå och läsa den, utan måste ha ett lösenord för att komma in.

Lösenordet får ni om ni skickar ett mail till mig på:
[email protected]

Att jag inte gör det på en gång är för att ni ska ha chansen att hinna se det här innan den blir låst.
Hoppas ni förstår!

Love.


3

Tada, nu fungerar min mobil igen!

Men kan ni förklara för mig hur man klarade sig utan mobil OCH utan dator förr i världen? (för 20 år sedan) Världen skulle ju gå under om det försvann nu..

Inget kårlegg, ingen utgång

Hoho.
Då har man fått i sig lite frukost & 10 koppar te. Är så glad att jag börjar bli hungrig "dagen efter" igen. Annars brukar jag inte äta någonting på hela dagen, och mår bara illa & får ont i huvudet utav det.

Min mobil bytte tydligen operatör i natt, så sim-kortet är inaktivt och jag kan alltså varken ringa eller ta emot något samtal eller sms. Ska försöka ta med hem till "landet" snart för att ordna upp det. Nu framöver kommer jag alltså ha tre (3). Tele2 sög.

Hur var gårdagen då?
Gick hem till Åsa och satt och drack vin & pratade oavbrutet tills vi gick vidare till Etage. Skulle ha stannat hos dig Åsa!! För till Etage kommer nog varken hon eller jag gå till igen, inget bra ställe. Slutade med att Åsa gick hem, och jag stannade kvar ett tag till med Pimmen mfl, blev bästa kompis med en som hette Natalie aka Teddy-Björnen-Fredriksson och fick skjuts hem på cykel av en ung John Lennon-kopia. Jag satt och skröt om min Elvis-bror och ljög om att jag hade Kalas-vakternas övervakningskamera i väskan där man bara trycker på en knapp så kopplas det direkt till polisen & vaktpersonalen. Så jag kom säkert hem! Man har ju sina knep :)  

Nu ska jag bege mig till Cupido, köpa en mozzarella-sallad och sova på bussen 1 timme.
Au revoir!

Uppsalas slutsats

Sitter hos Åsa.
Blev ingen fågelmatning i svandammen.

Det blir vin med utgång på Etage istället, nice :)

Vad kan man göra i Uppsala?

Idag när jag har fått till uppgift att hitta på någonting att göra i Uppsala ikväll, så fick jag verkligen hjärnsläpp.
Vad kan man göra egentligen, som är lite mer spännande än bio? Jag är inte så mycket för filmer..

När jag googlade på "att göra i Uppsala" fick jag b.la upp det här:
- gå pelle svanslös promenaden
- paddla kanot i fyrisån
- gå på bio
- bowla
- bada på fyrishov
- gå ner till svandammen & mata fåglarna

Jippi, man blev så mycket klokare av det!

Australien 3 januari

Ni som känner mig väl vet att jag är väldigt otålig, och då menar jag väldigt väldigt otålig. När jag vill ha någonting så kan jag inte vänta 1 dag på det, utan jag måste ha det på en gång. Och nu idag blev jag plötsligt trött på det här livet och bestämde mig för att fundera om jag ska följa med Josse & David till Australien ändå? Det vore så himla kul! Men samtidigt kommer jag känna mig som femte hjulet, eller som deras hund som vi brukar säga, när jag ska bo med det där kärleksparet. Kanske kan låsa in David och råka glömma var jag lagt nyckeln? 

Min dröm har alltid varit att hålla i en riktig Koala, lära mig surfa och fridyka i ett riktigt korallrev. Då är Australien den ultimata världsdelen för att få drömmarna att slå in. 3 januari bär det av isåfall.

Åååh, ska jag, eller ska jag inte?



Förlåt för att jag var blind

Ååh, jag blir så besviken på dig.
Och besviken på mig själv för att jag tidigare inte har lyssnat på er andra, och förlorat en massa på vägen där jag gick döv och blind.

Allting har sin mening, och varför såg jag inte den meningen redan när den visade sig första, andra, tredje och tionde gången? Nu har jag bara slösat en massa onödig energi och fått det bevisat för mig gång på gång att personen i fråga är exakt så svinig som ni sagt. Men samtidigt inte.. Vill bara väl men är alldeles för omogen för att visa det på rätt sätt.

Tyvärr tror jag att du aldrig kommer att växa upp och just därför är jag glad för att det blev som det blev.


Nej nej, inte hjälpte det där inlägget igår heller

Ena dagen vill man bara lägga ner alltihop och inte skriva ett ord till, men sen när man ser att det är så många som läser så vill man ändå fortsätta, av någon anledning. Jag delar med mig, men inte ni :p suck. Sen är det såklart skönt att skriva av sig lite då och då, och det bästa är väl att kunna gå tillbaka och se vad man har gjort med sitt liv. Som en dagbok, en officiell dagbok som man bara skriver A och inte B i.

Nåjaaaa. I natt gick det inte bra alls att sova. Måste ha somnat runt o4.oo och sov väldigt oroligt hela natten. Vid halv nio väckte Jeppus mig och var riktigt galen. Han väckte mig genom att putta och puffa och kraffsa på mig för att han var så myssugen. Han liksom la sig i ansiktet på mig och gnällde när jag inte orkade pilla på han. Så brukar han annars bara göra på kvällen när man ska sova. Knäppis där!

Så jag vaknade med inte allt för pigga ögon idag, och känner att den här dagen blir seg om jag inte gör någonting åt det. Så nu ska jag springa iväg till gymmet. Sen hem och duscha med inpackning, städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag, läsa lite ur Ego Girl och se var resten av kvällen bär åt.  


Bild från i lördags.


Show you up!

Jag tycker att det är lite läskigt att det är så många som läser min blogg, men att det inte är en enda som släpper en kommentar. Innan jag flyttade till Norge hade jag många läsare, men när jag flyttade dit så skrev jag aldrig några inlägg, bloggen var i princip död, och då visste jag att min enda trogna läsare var lilla mamma. Men nu har antalet läsare ökat väldigt snabbt och mycket och jag är så nyfiken på vilka ni är! I lördags t ex blev jag lite chockad när Matilda (Lindas kompis som jag aldrig har träffat) helt plötsligt sa: "Kan du inte visa videon om hakorna! Jag känner ju igen dig på dina läppar" Haha, lite kul faktiskt att hon visste att det var jag pga mina läppar. Så, kom igen, gör som Matilda, visa att ni läser min blogg genom att lämna en kommentar :)


Lite möte, lite mat och lite shopping.

Då var man hemma igen. Kvällen blev inte riktigt som planerat. Istället för att träna efter mötet på Kalas, så gick jag ut och åt med Alex. Mycket trevligare det :) Sen blev det lite shopping. Inte de där stövlarna jag hade tänkt, utan två mysiga stickade tröjor, örhängen, smink och 2 linnen istället. Nu är det SPÄRR på mitt konto fram till lönen kan jag be och få tala om.

Nu ska jag kolla på Svenska Hollywoodfruar och sen blir det bums i säng med de här två. De ligger redan och väntar på mig :)  Mina små älsklingstussar ♥


Lite för mycket kalas på Kalas

Hej bloggen.
Då var helgen förbi igen (varför ska det gå så fort för?!) och den här helgen har jag endast jobbat en halv natt, i fredags. Fick gå hem redan kl 00.30.
I lördags tog jag och Hanna en promenad till Gränby Centrum och gick runt och kikade lite. Hittade ett par stövlar med högt skaft som gick över knäna som jag bara måste ha! Får se om jag kanske hittar ett par liknande inne i Uppsala idag, annars får jag åka ut till Gränby nån annan dag i veckan.
Sen blev det förfest hemma hos oss i Salabacke på kvällen. Hanna, jag, Linda, Matilda, Pimmen & Rikard. Himla trevligt! Vi tog taxi ner på stan, till Kalas, där vi endast skulle ta EN drink och sedan gå vidare till ett annat ställe. Tror ni det blev så eller? Med halva priset i baren och när jag blev bjuden på shotar hit & dit av arbetskollegorna så slutade det med att jag blev kvar medan de andra gick vidare. Måste säga att jag inte har något minne alls av vilka jag var kvar där med.. Men det lär man väl få höra idag när vi ska på möte på jobbet.. Så kan det gå när inte haspen är på! Jag har en magkänsla på att jag hade jäkligt kul iallafall :)

Planerna för idag är följande:
 
- Möte på Kalas kl 16
- Gå en sväng på stan
- Träning kl 19
- Svenska Hollywoodfruar kl 21, haha


Kalas.nu


Innan mörkret faller

Innan morgonen kommer ska jag vända alla kappor tillbaka,
och lita mer på min kraft,
ska jag hämta nånting jag förlorat,
en vilja som jag faktiskt haft.



Äntligen helg! Den här helgen har jag sett fram emot lte extra mycket då jag är ledig imorgon, vilket betyder att jag också får gå ut och ha skoj! :)


Tänk den dagen, om kanske inte alltför länge!

Nu när jag är vaken så drömmer jag inte mardrömmar längre, utan nu drömmer jag om verkliga ting som får mig att smälta.

Åååååh, hur söt får man vara?!


Den bruna är min dröm som en dag ska bli till verklighet!


Linda och jag har ju redan planerat att den dagen "Fluff-fluff" blir könsmogen så ska Lindas lilla yorkie Maiky bli far till fluff-fluffs ungar. Så nu ser vi till att Maiky inte får smaka så mycket chips och godis när Linda & jag har våra vin-kvällar. Sallad och light-hundkulor får det vara, då generna måste vara ultimata när det blir dags med lite gupp under täcket för de 2 vovvarna :) Ställ er på kö om ni vill tinga en valp redan nu, de kommer bli såå oemotståndliga! ;)


Ta tag i dina drömmar

God morgon!
Vaknade äntligen ur min mardrömsnatt. Den här gången drömde jag att jag var på väg hem från jobbet, tror jag, i Oslo. Gick som vanligt upp i trapphuset, såg ett par män som stod där och kollade lite mystiskt. Jag försökte skynda mig att få upp mina nycklar då ena mannen stoppade mig och blev våldsam. Jag försökte slänga mig in i lägenheten och när jag väl lyckades komma in så var dörren bara halv när jag stängde den. Då stod det helt plötsligt en tjej i dörren som försökte trycka sig in. Och jag med all panik i mig försökte få tag på min mobil och slå polisens nr. Polisens nr som jag inte ens visste vad det var i Norge! Jag visste att det skulle vara antingen 112, 113 eller 114. Ett av de nr går till polisen, och de andra två går till ambulans och brandbil. Men så fort jag försökte ringa så sa en annan röst i luren: "Den du ringer kan ikke nås før øyeblikket..." och ingen av mina vänner svarade heller. Tillslut vet jag att jag hittade en skruvmejsel som jag hackade med på tjejen som försökte bryta sig in, och dog, då jag ristade mejseln över ryggen. Men då var det plötsligt en man som låg där med ögonen stirrande upp i taket. Hmm.. Efter ett tag fick jag tag på polisen iallafall men då var ju skräcken redan över. Sen plingade mobilen till av sms och jag vaknade upp till det verkliga livet! 

Det där med drömmar alltså.. Det kan faktiskt vara bra att skriva upp dem då de förekommer flera gånger om. För ca 1 år sedan drömde jag den här drömmen om katter varje natt i säkert 2 veckor. Tillslut orkade jag inte längre drömma den om och om igen, så jag ville veta vad de betydde. Jag skickade in beskrivning till 118 100 och fick ett ganska bra svar måste jag säga! Efter den dagen har jag aldrig drömt något liknande igen. Så om ni har en dröm (både obehaglig & behaglig) som ni drömmer flera gånger om, ta tag i den och kolla upp vad den betyder! Drömmar är som sagt en reaktion om vad som händer i det verkligen livet..



RSS 2.0