Fitness xpress

Hello.
Vilken höstdag det har varit idag. Blåsigt och kallt, men med fina gula, röda och orange löv överallt. Hösten är mysig, på sitt sätt. Har köpt ett par jeans som jag har spanat in länge, varit på zoo med Josse & kollat på ursöta små lurviga kaniner & andra smådjur! Så nu känner jag än en gång att jag saknar att ha ett djur. Ser fram emot att få skaffa min första egna hund : ) Den dagen kommer, jag lovar!



Nu håller vi på laddar inför ett gym-pass på Fitness Xpress. Nu när hösten är här är det faktiskt ett måste att börja träna, det tillhör rutinerna, och äntligen kommer vi igång!

I no longer hear the music

Marcus har varit här med sina polare. Marcus som för övrigt var evigheter sen jag såg! Han har ju stadgat sig och flyttat hem till Sverige igen. Kul med ett litet spontant besök sådär. Hur som helst drog de fram den här låten, som var evigheter sen jag hörde. 

En riktigt skön låt.

 

The Libertines - Music when the lights go out

And all the memories of the pubs
and the clubs and the drugs and the tubs
we shared together,
Will stay with me forever.

Run Forest, ruuun!

Söndag idag igen. Känns som det bara är söndagar.. kanske lägger märke till dem mest eftersom det är den enda dagen man är ledig på. Så nu sitter Åsa, Josse och jag och pratar om livet typ. Så skön dag!

Gårdagen var riktigt skoj. Vi hade en liten förfest (steg 1) här hos oss innan, sen gick vi till våran vän Isaac och drog en förfest (steg 2 & 3) och tillslut gick vi vidare ut på krogen. Träffade faktiskt på några bekanta hemifrån Sverige! Sen när vi skulle gå hem drev jag & Åsa som aldrig förr med några engelskmän och sprang för livet från några andra dryga killar. :P Tror jag aldrig varit så taskig mot några okända människor förr, haha. Men vi hade ju kul iallafall och det är ju det som är huvudsaken! 


Elin & Josse hemma hos oss på för-förfest

Lite dans i soffan

I väntan på t-banan

I looove äppel-vattenpipa

♥ Lotta, Jag & Åsa

99% ärlig

Ikväll har vi varit på bio, 99% ærlig. Och med det kan jag vara 99% ärlig att det måste ha varit den mest oproffisionella filmen jag någonsin sett på bio! Men är det norskt så är det :P Det enda som var kul var att den var inspelad runt om i Oslo, så man kände igen sig nästan överallt.

Nu är det dags att sova. Natti natti ♥


Nu är jag här igen

Yees, vi har fått internet i lägenheten, ääääntligen! Blev lite frustrerande igår kväll när vi kom hem från jobbet, så hade vi fått modem och allt - men tror ni att (med våran tur) att det funkade för det? Nej. Men nu under natten har det reparerat sig, så nu fungerar det! Jippi. Vi tekniska tjejer kan vi : )

Börjar jobba 16.00 hela den här veckan, så man får verkligen sova ut. Idag kunde jag inte sova längre, så nu har jag all tid i världen på att göra ingenting.
Jag har åkt på en förkyldning igen, efter att ha varit frisk i nästan en hel vecka (!!) och nu har jag även råkat smitta Josse. Så nu ligger vi och snorar tillsammans i samma säng nätterna långa. Så mysigt så ; )

Så, vad händer i helgen? Vi hade tänkt att ta en lugn helg för en gångs skull. Vi var ju duktiga första veckorna när vi flyttade tillbaka hit, men så fort vi provade på en fest ute på byen så tog den känslan över. Så sen dess har det väl blivit en fest per helg iallafall.. Mycket kan man ju skylla på jobbet, eftersom det alltid är någon av de 70 som jobbar där, som har fest varje helg. Dumt att missa såhär i början! Men nu i helgen fick vi ett uppdrag via maskotjobbet att vi skulle åka till Göteborg på fredag, sova på hotell till lördag, åka vidare till Helsingborg för att spela Fiffis Show och Pingu på söndag. Perfekt tänkte vi, men det dumma är att vi redan har bokat upp att jobba på Viasat på lördag, och det verkar inte vara någon som kan byta :( fasen. Men äh, vi kanske får ett liknande uppdrag typ nästa helg?!


Bættre sent æn aldrig

Vet ni, ikvæll får vi internet ! : )

Velkommen till Viasat, du snakker med Elin..

Hallå fredag!
I know, I know, jag blir bara sæmre och sæmre på att skriva.. Men som sagt - fortfarande inget internet.. børjar næstan ge upp hoppet nu om jag ska vara ærlig. Men det går rætt bra ændå eftersom man har internet på jobbet, så det viktigaste får man gjort.

Vad har hænt sen sist då?
Jo, nu har vi utvidgat våran familj genom att Åsa har flyttat in. : ) Och på søndag ska æven en kille som heter David flytta in før ett tag, så då blir det fullt hus, men riktigt billig hyra! Annars så rullar allt på som vanligt. Jobbar hela dagarna, har bara 1 søndag i veckan som man har ledigt (eftersom jag har 2 jobb). Men det kænns sjukt bra faktiskt. Har helt enkelt kul på jobben!  

Jag har æven bokat en hemresa, den 16-20 oktober. Så då kommer jag hem och hælsar på : ) Då måste jag komma ihåg att førnya mitt pass. PÅMINN MIG OM DET! Vill ju ta en tripp mot solen i vinter... nån som vill hænga på? : )

Tisdag

Hello!
Hoppas allt är bra med er. Som ni säkert förstått har vi fortfarande inte fått något internet, men jag börjar bli van nu.
Tråkigare är det nog för er som inte får något att läsa om ; ) hähä. Ganska skönt med lite privatliv också måste jag säga, men klaaaaart att jag saknar er!

Festen i lördags var toppen, tills kvällen tog slut vill säga. Kanske runt 40 pers som kom, och hela gänget var verkligen en så bra kombination som det kan bli. Vi ska nog ha fest igen om 2 veckor (kanske) !

Jobbat flyter på väldigt bra. Nu börjar man få in lite rutin, men vissa kunder är ju verkligen helt mongo (medan andra är urgulliga!). Nu börjar man ju även lära sig sälja lite, så det blir goda pengar när väl dem salgsprovisionen kommer ut. Vårat jobb går ju ut på att ge service till kunderna, men om man lyckas sälja så är det ju bara ett stort plus. Skönt att slippa ha den pressen på sig liksom.. Arbetskompisar skaffar man sig bara fler och fler. Jag har verkligen ett toppenjobb om man tänker på hur bra kollegor man har. Bara folk mellan 19-25 år : )

Avslutar detta inlägg med att lägga upp lite bilder från både konserten och festen.

Bilder från Winnerbäck-konserten:



Bilder från festen:



Grym fredag & grymmare ska det bli

Shit va grymt det var igår : ) Det har nog aldrig varit så mycket drag i Lasse som det var igår, vilket æven smittade av sig på publiken. Det var en speciell kænsla att kan jag lova nu nær alla svenska Oslo-bor var samlade på ett och samma stælle - Rock n'roll ; ) Kommer lægga in lite bilder ev. på søndag.  Då kommer nog bilder upp från ikvæll också, nær vi ska ha storparty!

Ha en fin helg!

Fridaaaay

Godmorgon mina søta..
Fredag idag, visst kænns det bra? Den hær veckan har gått sjukt fort! Men jag jobbar æven imorgon, så min jobbarvecka ær inte riktigt slut æn.. Ikvæll blir det Winnerbæck-konsert med tjejerna mina. : ) Josse fick sin biljett av oss i førskottspresent. Hon blir ju vuxen på søndag! Ska iallafall bli helt underbart att se Guden min; andra gången før i år.. Den hær gången får man iallafall sjunga med i bla "Nu ær det skymning hær i Oslo, vi ska ut och gøra byen!"

Och i helgen då, vad skjer? Jobba imorgon som sagt, sen på kvællen ska vi ha inflyttningsfest/fødelsefest x2 (før Josse & Isaac) hemma hos oss. Har væl bjudit in sissodær 70 pers, så tyværr måste jag sæga att jag hoppas att alla inte kommer :P men kul ska det bli!

Vad hænder dær hemma annars då? Hænger inte med øverhuvudtaget længre..

RSS 2.0