Ung & dum med hallucinationer

Hola.
Då var man hemma igen, efter mycket strul och suckar : ) Jag hamnade nämligen på tok för långt bort från de andra igår, och eftersom ingen var redo att köra när jag ville hem imorse, så fick det bli färja, buss och åter buss. Efter 4 timmar kom jag äntligen hem, överlevande till och med!
Vilken kväll.. Hallucinationer så det räckte och blev över. Det var pga dem som jag tydligen kom till Gräsö, vilket jag inte visste om när jag vaknade imorse i det kokande tältet! haha.

Det började med att jagMartina Sara och Lisa  åkte till Stoffes stuga i Östhammar, där 4 andra killar också var. Vi började dricka, spelade nått slags kortspel som Sara och jag fattade noll av och hade det allmänt trevligt : ) Efter ett tag åkte vi in till Öregrund där jag träffade på X och satt mest på ett uteställe hela kvällen. Jag kom bort ifrån tjejerna och vips så stod jag på Gräsö, helt själv och med en död telefon.. hmm. Hur jag hittade till campingen har jag ingen aning om. Gick gjorde jag iallafall, och det var långt, men tillslut fixade sig allting och jag kunde sova några timmar innan det var dags att börja känna hur herr ågren kom krypandes. : P

Dagen idag har tillbringats ute på klipporna i solen, det var mysigt. Har fått en gräslig bränna efter shortsen och toppen, det var stekhett ute idag! Äntligen sommar : )

Det var iallafall skönt att komma hem och äta, som jag inte hade gjort på 1 dygn vid klockan 17.00.

Idag kan jag iallafall säga att Idag är jag slut som artist.
Füü faan vilken dag. :P Men är man ung & dum så är man!

Bilresan med matsäck
   

Lite från förfesten
     
   
   

När vi var inne i Öregrund så joinade ju inte jag gänget, så de bilderna har inte jag något att göra med egentligen. Om ni vill kolla på dem så kika in på de andra tjejernas sida istället : )

Godnatt på er



Nu har jag iallafall fått en lite bättre uppfattning över knepiga tänkanden : )

Kommentarer
Postat av: Martina

ja elin, jag blev nästan rädd för dig med. :P haha.. fast det blir ändå en sak att minnas.. haha.. fest snart igen va? tihi.-. Puss

2007-08-06 @ 08:54:06
URL: http://martinafagerborg.blogg.se

Skriv gärna en kommentar, då blir Elin glad!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0