Vaccinationsspruta

image678Godmorgon godmorgon
3 dagar kvar till Alanya.

Idag går jag runt & slappar med min nya mysiga tröja som jag köpte igår. Den kan man b la ha strumpbyxor (eller vanliga byxor) till i höst!

 

Veterinären har precis varit här och givit Emil sin första vaccinationsspruta. Hon sa att Emil skulle bli en jätte fin, stor & lurvig katt, så vi skulle vara stolta över honom : )
Förresten måste jag också ta min andra spruta mot Hepatit A, men jag tror att jag väntar tills jag kommer hem från Turkland. Jag har ju trots allt redan en i mig, så lite borde den skydda ialalfall.

Jag ska börja packa lite smått nu. Måste iallafall tvätta alla kläder som ska med, och skriva upp allt annat som ska med, så att jag inte glömmer något!
Brukar ni också skriva upp på en lapp vad ni ska ha med er när ni åker någonstans? : )



Kommentarer
Postat av: sara

ja men tänk att vi skrev en lista igår BB (för er som vet så köpte hon den BARA för att det stog bb = banka bäver) men jag tänker sno listan :) idag va jag & lotten på stan o växlade pengar iaf!! pussss

2007-08-29 @ 13:26:13
URL: http://sararan.blogg.se
Postat av: Hanna

Jamen de vore kanske nåt.. Som i Sune! "Dom brukar ändå vara i cocpit hela resan och titta..." Det kan vara jag. :D Men de hära buzzzzzz, alltå, när får man sin första "grej"?

2007-08-29 @ 13:32:07
URL: http://ladystardust.blogg.se
Postat av: Elin

Haha ja jag köpte den endast för BB ;) eller kanske inte, jag fick det på köpet :D

2007-08-29 @ 14:09:58
URL: http://elpejlin.blogg.se
Postat av: Hanna

Meeeeeeeeeeeeeen vad är de du säger, kryssa i sina intressen? VARDÅ? Alltså, såhär är de.. I morogn ska jag på möte. SÅ, jag är icket kontaktbar mellan 08.45-09.45. Fall du vill nåt! ;)

2007-08-29 @ 14:44:51
URL: http://ladystardust.blogg.se

Skriv gärna en kommentar, då blir Elin glad!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0