Confused efter den här helgen

Tittut.
Då har man varit med om ännu en helg. En grymt rolig förfest, special danser, en såkallad utgång, sömn, massa filmer, mysigt sällskap & för mycket av det goda, och jag får mer & mer ångest över att jag verkligen ska åka ifrån allt om alldeles för några dagar.. Är det verkligen det jag vill? Just nu känns det då inte så iallafall.

image1233image1234

Jag känner mig rädd. Jag behöver en trygghet. 
Men det är tryggheten jag har här hemma.

Confused.


Kommentarer
Postat av: SARA

STANNA!!!!!! STANNA !!!! STANNA!!!! STANNNA!!! Stannna och bli min roooooomie (A)

2007-12-16 @ 15:28:54
Postat av: josefine

men elin gumman, du behöver inte vara rädd. vi har ju varandra, och de här är ju något både du och jag drömt om, eller hur?! :) och om vi inte gör nåt nu, kommer det aldrig bli av! det är nu eller aldrig, ungefär.
och vad ska du vara rädd över? Du har mej, och då behöver du aldig känna dej rädd. Vi stöttar ju och hjälper varandra. Dessutom är det bara en bussresa, och tågresa till Oslo från Östervåla. Du flyttar inte över halva jorden.
Om du inte flyttar nu, och gör det du vill, när ska du då göra det? Du kommer antagligen inte komma därifrån senare om du inte gör det nu.. mer och mer kommer ju hålla dej kvar.. och jag VET att du inte alls bara vill leva ditt liv där i hemtrakterna! jag VET att du vill ut lite mer oi världen och prova på grejer, eller hur?! :)
Elin, ryck upp dej nu! vi e nära nu tjejen :D och du får verkligen inte svika mej nu!!! nu har jag sagt upp jobbet och allt jag har här nere..
Jag har "rensat" allt för att vi ska kunna flytta nu, så försök ändra inställning. VI kommer ha de sjukt kul! tror du inte de?! :) liksom, vad kan gå fel? Du, jag, tre andra svenska tjejer och OSLO, de e ju grymt Elin!!
Saknar dej gumman

2007-12-16 @ 17:56:29
URL: http://josefine88.blogg.se
Postat av: Hanna

Jag håller med Josse, det är klart du ska åka nu! Självklart är du lite nervös och så nu, men det är bara positivt, det visar ju att du ser fram emot det, på något vis :) Och som Josse säger så är det inte långt hem.. Vi kommer ju och hälsar på dig med! PUSS!! Ps, julfesten var så jäkla rolig! Spårad, men sjukt kul!!

2007-12-16 @ 18:21:32
URL: http://ladystardust.blogg.se
Postat av: Martina

klart du ska åka elin! det är ju bara å ta flyget hem om det är så :)

2007-12-17 @ 07:02:06

Skriv gärna en kommentar, då blir Elin glad!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0