Lars Winnerbäck turné

Hallå.
Sitter och väntar på att den sista timmen av jobbardagen ska gå. Det har gått väldigt snabbt idag måste jag säga. Har inte ens hunnit att sitta vid datorn - kors i taket!
Hanna och jag har rensat hela arkivet, och fick springa upp och ner för de jäkla trapporna minst 1000 gånger. Fick mjölksyra om och om igen, och tillslut orkade vi inte ens öppna dörrarna för att vi var så trötta : P Det blir inte direkt lättare av att man börjar skratta heller.. Men det är bra med motion på jobbet! Det behövdes kanske en liten rush efter att ha hälsat på självaste Gottegrisen igår.

  • Förrätt: Bullar
  • Varmrätt: Lasagne
  • Efterrätt: Milkshake & godis

Är det Mr Gottegris så är det. Men väldigt gott var det : ) Tackar tackar för det !

I tisdags var det Ön igen. Kvällen gick fort över som vanligt, och det gick inte lika bra med plankningen denna gång. Men tillslut kom iallafall jag in gratis genom ett hemligt knep. Träffade på massa folk som vanligt, vilket alltid är lika trevligt! Det är kul att så många från gamla skolan alltid är där. Nästan klassträff ju ; ) Längtar som vanligt till nästa tisdag. Hoppas verkligen att Eric följer med då, annars blir jag tokig på en viss satmara.. Då kommer Joel och jag stänga in henne, kväva henne långsamt och slänga ner henne i ett gammalt avlopp. Mohaha!

Nu tänker vi boka biljetter till Lars Winnerbäck, hotell på Best Western och tåg/flygbiljetter till Göteborg. Hur kul kommer inte det bli då! En hel helg i Göteborg, med konsert, hotell, shopping och festande hela helgen lång. Hör av er om ni vill med : )

image335 
Lör, 27 Oktober 2007 
19:30


......

Undra hur många gånger Ola's låt Nathalie går på radion.. Är det bara jag som irriterar mig på både han själv och låten?


Kommentarer
Postat av: Linda

jo de är väl bra, men en så jäkla tråkig dag med ett jäkla skit väder. jag vet inte heller vad jag ska göra i helgen, orkar nog inte fest och vad gör man då liksom? ta de lungt gör jag ju hela veckorna så... hoppas du får en bra helg iaf. Kram

2007-07-12 @ 15:53:25
URL: http://liwa.blogg.se
Postat av: sara

sign me up on the lassetour :) vilket datum!

2007-07-12 @ 16:30:58
Postat av: Eliin

Sara: 27 oktober, så vi åker den 26! Hänger du på ?

2007-07-12 @ 18:29:12
URL: http://elpejlin.blogg.se
Postat av: josse

om jag bor kvar här i vbg då så e de bara att ni hör av er, för då vill jag i alla fall festa med er, och shoppa i Gbg : )

2007-07-12 @ 19:58:21

Skriv gärna en kommentar, då blir Elin glad!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0