Help, I need somebody, help

Jag ramlar i min egna fälla, jag gräver min egna grop.
Ung och dum är ordet.

It´s impossible,
Mr Loverboy.

Kommentarer
Postat av: Hanna

ja alltså det vorde jättemysigt med tjejmiddag och kanske gå ut nånstans (inte seven) som vi inte brukar vara på.. kanske nåt lugnt ställde där man bara kan sitta och snacka?! vad sägs.. massa skivor it will be! snartsnartsnart ska vi åka! blir hur kul som helst, hoppas jag!

2007-10-08 @ 11:02:00
URL: http://ladystardust.blogg.se
Postat av: hon med den SKITHETA MÖSSAN

Hahaha. Även om jag skulle klappa dig på axeln och inte reta dig för din mössa, så skulle du aldrig lyssna på mig ändå, det vet jag. Det finns liksom inte så många som lyssnar på en Elin har jag märkt. Nej du, ska vi ta tag i våra liv snart eller? Skulle ju vara skönt att ta det lugnt och "rena kroppen" ett tag. Men icket, det verkar vara omöjligt. Hur många ggr ska DU tex ut i veckan?
Hhahha det kan ligga något i det du säger lilla du ;) men ÄNDÅ! Vi skulle ju kunna låtsas som om jag brydde mig iaf, det skulle liksom SE bättre ut då :P varje onsdag fredag lördag & söndag känner jag att vi borde ta tag i våra liv, men samtidigt... undra om det verkligen är så farligt som vi tror (A) i veckan ska jag nog bara ut på en drink med en hemlig man :P sen utgång tors, eventuelle fre och även lördag (A) DÅLIGT men vad ska man göra, ruttna i min säng eller, NEJ SKULLE INTE TRO DET VA!! hahah tänk om vi skulle verkligen flytta till ollians som vi skojade om, vi lärde ju ha ÅNGEST typ varje dag, men fy fan vad roligt de skulle vara då, LÄTT VÄRT!!

2007-10-08 @ 12:26:08
URL: http://sararan.blogg.se
Postat av: Anonym

haha YES jag lär mig av mästaren ;) och då svarar sara: det är ingen alls (A) haha! MEN SJÄLVKLART SKA JAG MED PÅ INNEBANDYFEST, de lär jag aldrig banga på =D ta reda på tid & plats bara så jag kan planera lite ;) du jag och turken kanske skulle bli trooomies (3 st roomies) jag tror det skulle bli äckligt bra, eller kanske inte för han skulle bara sitta gränsle på dig vid frukosten o jag skulle bli avis ;) HAHAHA! Vadå , vilket sms till hahahanna? hanna eller??

2007-10-08 @ 12:57:29
Postat av: Hanna

men alltså jag tror det blir örebro. jag är så himla kluven, jag vet inte alls hur jag vill göra. men eftersom det kommer vara den sista gången jag är i deras hus eftersomd e ska flytta känns det som att jag vill åka dit, men ändå känns det så himla kul om vi skulle ha tjejmiddag. =/

2007-10-08 @ 14:08:43
URL: http://ladystardust.blogg.se
Postat av: saara

hahahaha säger du det, VAD TÖT DU ÄR! nej men ibland får jag till de ;) Han är ju vår lilla "partyfarsa" haha. GUD JAG DÖR AV ALLA FILMER jag spelade in på han när han nynnar!! lasse ska nynna typ madonna "mmmmhmm hmmhmmh" petter "haha vilken jävla psalm" och sen kommer lisbeth "men lasse, jag vet ju att du kan" och så börjar hon sjunga själv =D hahaha !! MEN DE BLIR JU PARTY I HELGEN, lr vill du följa med mig på min mystiska dricka drink med man kväll ;) du kan få bli mitt förkläde liksom! how about it :)?

2007-10-08 @ 14:53:49
URL: http://sararan.blogg.se
Postat av: Hanna

Ja, det tycker jag verkligen! Vi måste hitta på något snart snart snart.. Innan Göteborg!

2007-10-08 @ 15:22:42
URL: http://ladystardust.blogg.se
Postat av: saara

hahaha vad dum du är ;) han är grym !! det är hemlis vilken dag det blir, kanske tillomed är ikväll, who knows (a)

2007-10-08 @ 16:20:15
URL: http://sararan.blogg.se

Skriv gärna en kommentar, då blir Elin glad!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0