Oförberedd lön

Hej & hå.
Kom precis hem från Jullan. Har lagat och ätit pannkakor med henne eftersom vi blev så sugna på det efter jobbet : ) När jag kom hem hittade jag ett lönebesked från sommarjobbet på köksbordet. "Eh vad nu? Jag ska väl inte ha någon lön!" Men hoppsan, det skulle jag visst : ) Så nu har man lite mer pengar på kontot än beräknat, och det tackar man ju inte direkt nej till. Jag som trodde att jag skulle förbli pank fram till 25:e oktober. Så det var en mycket glad nyhet!
Har precis pratat med Martina, och våra Norgeplaner ligger högst upp på listan igen. Får se när man åker iväg för att tjäna massa kosing då. Kanske redan efter nästa vecka?

Nu fortsätter Idol, sen ska jag hoppa i säng.
Gossinatt!

image878

Kommentarer
Postat av: Lina

Ni måste ju åka! Fan vad roligt det skulle vara.. om skolan skiter sig åker jag lätt till norge och gör er sällskap:) Rensaaaa elin;)

2007-09-26 @ 00:16:15
URL: http://linaaedin.blogg.se
Postat av: Hanna

Ja vi åker i helgen. Men på lördagen då? OKEJ? :D Och fresten, NI SKA MED PÅ WINNERBÄCK!

2007-09-26 @ 07:05:48
URL: http://ladystardust.blogg.se
Postat av: Hanna

TUR FÖR DIG! Om ni är Norge då kanske det är lättast att åka direkt därifrån, eller? Men det går nog inte att avbeställa våra tågbiljetter. Fast å andra sidan kanske de inte gör så mycket när ni kommer tjäna värsta kosingen i Norge! Om helgen, jag återkommer i SMS-form!

2007-09-26 @ 12:50:30
URL: http://ladystardust.blogg.se
Postat av: Lina

nej, det är sant.. men jag skulle leta efter ett JÄTTE billigt boende och ta med sig mkt mkt mat hemifrån.. och göra något som antagligen är omöjligt för er... låta bli att festa!:P

2007-09-26 @ 14:13:47
URL: http://linaaedin.blogg.se
Postat av: Linda

ja men de var ju en härlig överaskning! de måste vi ju fira, hänger du med mig ut i helgen nu då ;)

2007-09-26 @ 15:16:15
URL: http://liwa.blogg.se

Skriv gärna en kommentar, då blir Elin glad!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0