Hip hip hurra!

Grattis min lilla gulleplutt!
Bus-Jeppus fyller 9 år idag, men han är fortfarande en lite valp i mina ögon. Bäst för mamma & pappa att de har givit dig massa grisöron & torkat levergodis nu när inte jag är hemma!

   
Miss and love you!


Kommentarer
Postat av: hanna

of course it was joakim ;) haha.. Även, JÄKLIGT fräsch lägenhet du :) igår var jag och Sara och tittade på vår lägenhet, MYCKET liten, men de gör inget tror jag, de blir nog bra :)

2008-04-07 @ 10:14:32
URL: http://ladystardust.blogg.se
Postat av: sara

Gratulerar jeppsus :)!! Så nu kommer du hem 30april, okej men värdta långt efter självaste födelsedagen, men men. Ja alltså vi har inte bokat ngt den 17 maj ännu för nu vet inte ja riktigt om jag har råd efterom jag måste betala 2 månaders förskottshyra på lägenheten :s får kolla upp de!! Jo ´jobbar du varannan helg blir du ledig nästa gång där vid sista april, o de e ju alltid kul att vara med på plus att vi ska ha vår inflyttningsfest då! POusss

2008-04-07 @ 11:21:06
URL: http://sararan.blogg.se
Postat av: <<

Hej svejs! Kan du inte skicka lite bilder på resten av lägenheten? Du vet väl att jag är jättenyfiken. Jeppe voffar och tackar, men han fick inget grisöra igår. Det gick dåligt att få kontakt igår, vi får försöka igen.Ha det.

2008-04-07 @ 18:52:14

Skriv gärna en kommentar, då blir Elin glad!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback