Jag har hittat drömhunden

image1736Jag måste ha sett min drömhund för någon dag sedan. Såg precis ut som en varg, men var mycket långhårigare. Alldeles fluffig och jätte stor. Bastant. 
Den första tanken som slog mig var; DEN DÄR SKA JAG HA! Så himla fin! Nu vill jag bara veta vad rasen heter. Kan ha varit en blandras. Jag ska ha den om något år iallafall, så är det bara!

Sweet dreams.


Kommentarer
Postat av: hanna

JOEEEH, klart vi ska ut =) det är något slags event på Uplands Nation och jag har skrivit upp oss på listan där. DOCK är alla förköpsbiljetter slut men vi kan testa i dörren ändå. Annars får vi leta vidare! Hahaha ja jag hörde det. Så han hänger med?

2008-04-28 @ 07:42:49
URL: http://ladystardust.blogg.se
Postat av: SARA

KOMMER DU & GLEN ELLER INTE VAVAVA :)?

2008-04-28 @ 14:30:29
Postat av: sara

JA DET SKA JAG, PIRRIGT VÄRRE DÅ :)
nästan 99% säker iaf vad de ska bli för ngt, men nu jävlar blir det av iaf :) jullan också! JA MEN BRA ATT DU KOMMER, jasså jobbar Glenn, trodde han mest gled runt ;) Men när kommer du på tisdag då för ja tänkte att om du ville vara snälla o langa åt mig (a)!?!?! ROLIGT ATT NI KOMMER JUEE, ska josse också med :)?

2008-04-28 @ 19:10:21
URL: http://sararan.blogg.se
Postat av: sara

de blir nog ett dulligt hjärta på handleden. lite ballt sådär :P okej men shit du kmr ju vara död sen på onsdagen när ni lär vara åp stan typ vid 9 igen, men de pallar ni :D ja men klart glenn ska med hejjegud. men då ska jag påmminna dig om att du lär gå åp systemet åt dig sjölv iaf imorn eftersom bolaget har stängt åp onsdag :P så du inte står där utan , går ju inte för sig!
blir nog liten överraskning avrt vi ska på kvällen bara, men vafan de löser sig :) du ska inte träffa fågelskådaren alltså :P+

2008-04-28 @ 19:38:53
URL: http://sararan.blogg.se

Skriv gärna en kommentar, då blir Elin glad!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0