Sälen -08

Hej!
Nu har vi kommit tillbaka från Sälen. Har varit hur kul som helst! Ville inte riktigt åka tillbaka redan idag eftersom 3 dagar kändes alldeles för kort, iallafall i skidväg. Orkade nämligen bara åka en dag. Samtidigt var det nog den enda dagen som var kanon att åka på också eftersom vädret var strålande! Knallblå himmel, strålande sol och rosor på kinderna : ) Hängde med ett härligt Göteborgsgäng, gick på after ski, åkte skidor, körde in i en snödriva med bilen - höll på volta, körde fast, festade, dansade på baren, bastade, hade en mysig vin- och ostkväll mm. Verkligen en kanonsemester som vi måste göra om! (om man bortser från bilturen)

Imorgon börjar vi jobba,
så nu är det dags att gå och sussa. Har väl blivit lite för lite sömn de här dagarna så nu kommer man slockan fort! Ikväll är det nog även den sista kvällen vi sover här på Töyen. Imorgon får vi nycklarna till lägenheten :D Skrev på kontrakt precis innan vi åkte till Sälen. Jag längtar!

Några bilder från Sälen:
(fler kommer)
image1655
   
image1660

P.s
MOLITVA säger allt!

Kommentarer
Postat av: hanna

Härligt med den traditionella jägermeister-scarfen med ;) Vart i Sälen var ni? Jag tycker vi ska åka upp på Nyår!! :)

2008-04-03 @ 07:25:58
URL: http://ladystardust.blogg.se
Postat av: sara

Men HEJ era små penetrerare :P Sjuka människa kan du ju hälsa till josse lr den som hade snott hennes telefon! Även att kommer de andra tjejerna som du bott med bo kvar där på magnusgate för nu när ja skickat min lilla suprise vore de hiiimlans synd om den liksom försvann eller blev snodd eller att den kom fram men ingen bor kvar :P I promise! Vilka ska ni bo med i den här nya lägenheten då? Samt hur blir den 18:e nu tro? Ja har iaf typ övertalat moster så ja kan komma 17e maj :D PUSS PÅDIG

2008-04-03 @ 08:13:57
URL: http://sararan.blogg.se

Skriv gärna en kommentar, då blir Elin glad!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0