Vad är det du kallar livet?

Det här är livet. Såhär ska jag ha det när jag blir pensionär. Ligga vid poolkanten med en ananas i handen, i ett lagom varmt land som t ex Spanien eller Italien!  Bara njuta av att få vara ledig och ta dagen som den kommer.

image1734
Lägg märke till mitt fotband som Sara handvirkade på fyllan i fredags :D vilken tjej va!

Kommentarer
Postat av: hanna

HAHAHAH... Har du bandet på dig? Fy fan vad fint det är =)Även så att Jahaaa, tvådagars då alltså? Vilken dag mer än valborg? :P

2008-04-23 @ 15:01:56
URL: http://ladystardust.blogg.se
Postat av: sara

ÅHHHHH det virkande superarmbandet ;) trodde du tog av det innan vi drog ut! haha så roligt, men fan de va riktigt fint ju, good shit jag lärde mig på lekis! Okej bara över 30-1. jag tkr iaf att de e värt (A) ja alltså gotland, vårat rum är fullt :s om hon inte kan kontatka dom o kolla om de finns möjlighet att hyra en extrabädd dvs? värt att kolla iaf :)

2008-04-23 @ 15:39:22
URL: http://sararan.blogg.se
Postat av: SARA

lätt värt :)
ja alltså jag har vidarebefodrat mailet med bokningsuppgifter i om ni behöver bokningsnummer m.m. annars borde ni hitta ett nummer på http://www.destinationgotland.se/publish/portal/start_omweb.htm. för de e dom som tar hand om de. ska hon fråga de andra norskorna annars eller:)? JA YRAN !! alltså jag & hanna har mailat tp vartenda bornde typ stugor o sådär men de e fan fullt vöerallt o jullan har ju inte bestämt sig än segoy :( o när ja frågar tkr hon att jag tjatar så jag vet faktiskt hur vi ska göra... inge tältning tack :P vet du vart martina o dom bodde förra åreT?

2008-04-23 @ 16:11:32
URL: http://sararan.blogg.se

Skriv gärna en kommentar, då blir Elin glad!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0