Dödsbranden på Tøyen

Idag när Josse och jag gick hem från jobbet gick vi förbi dödsbrandsplatsen och skänkte en tanke till de anhöriga. Så himla obehaglig känsla att se alla ljus, rosor, alla kort, alla hälsningar och allt glassplitter som låg på marken framför lägenheten, och veta att där inne har 6 människor brunnit inne för 3 dagar sedan. Bara en gata härifrån.. 6 döda & 12 allvarligt skadade - allt troligen pga en sjuk jävla pyroman! Undra vad man själv skulle välja av att hoppa från översta våningen eller att stanna inne? Döden väntar ju oavsett vad man än väljer..

En tanke från hjärtat till alla anhöriga.


Bilder från idag

Det har även brunnit på vårat gym, så där kommer vi inte kunna träna nu på ett tag. Det brinner ju snart över hela Oslo, men maskiner kan man iallafall ersätta..

Annars står allt bra till. Kom hem från Stavanger igår. Har haft en riktigt kul helg måste jag säga! Fått massa nya kompisar, upplevt Stavangers uteliv och såklart jobbat som maskotar och gjort en massa barn glada och hoppfulla om att deras idol- tv-figurer finns på riktigt!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hallo, usch otäcka bilder du visar. Vilken tur att ni bor på nedre botten.Här i sverige har det varit ett jordskalv som märktes mest i skåne. Emil har fått stryk (tror vi). Han har ett varigt sår bredvid ögat. Annars är allt bra. Syns snart. Ha de.

2008-12-17 @ 09:36:42

Skriv gärna en kommentar, då blir Elin glad!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0