Tjäna pengar utan att jobba?

Då har denna måndag glidit förbi precis lika fort som alla andra dagar. Trots att man inte gör så mycket så går det otroligt fort. Idag tex har vi bara ätit frukost, kollat på film, pantat tonvis med burkar & handlat nödvändigt stuff för pengarna, hälsat på Linnea, ätit mat & kollat på när Marcus bakat kladdkaka, igen. Vilken händig karl! Det är ungefär så våra dagar ser ut. I och för sig klagar inte jag, eftersom jag trivs som fisken i vattnet just nu. "Man måste få njuta av livet när man väl har börjat leva." Jag har dock blivit lite för bekväm har jag märkt, så jag lovar att efter den här veckan ska jag ta tag i mig själv. Då ska jag iallafall börja jobba, så man får in lite rutiner i livet. Synd att man inte kan tjäna pengar utan att behöva jobba. Fast jag brukar tycka att det är roligt att jobba, det är mest bara de tidiga morgnarna som jag inte gillar. Men här är man ju alltid sysselsatt (har iallafall alltid sällskap), så man får inte direkt långtråkigt om man inte sysselsätter sina dagar till max.

Annars måste jag berätta att våran Tv har gått sönder, så om någon snäll själ där ute har en burk över så skicka hit den så att vi kan fortsätta spela Xbox!

image1382
Smiile från oss!


Kommentarer
Postat av: NAKET.se

gullig bild :P

2008-01-14 @ 22:58:54
URL: http://Majdas.blogg.se
Postat av: Alexandra

Jag är rädd för de, eller så har lamporna ett eget liv. :p
Du verkar ha de toppen i Norge, kul :)

2008-01-14 @ 23:57:56
URL: http://alxandrah.blogg.se
Postat av: Anna

svar: ja visst är den söööt!! :)
Kul att testa på livet i Norge!!

2008-01-15 @ 08:52:34
URL: http://kottenanna.blogg.se
Postat av: Eve

Vore ju fett nice a tjäna pengar utan att jobba =)

2008-01-15 @ 11:04:33
URL: http://kolojna.webblogg.se
Postat av: Eve

Däremot tror jag att om man hade 100% fritid skulle man ha för mycket tid till att göra av med alla pengar.. Sa i slutändan skulle man säkert vara fattig ända.. *"Snillet" spekulerar*

2008-01-15 @ 18:38:13
URL: http://kolojna.webblogg.se

Skriv gärna en kommentar, då blir Elin glad!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0