Bilder från 80-talsfesten, del 1

Här kommer lite bilder från i lördags. Tyvärr har jag råkat glömma min datasladd till kameran hemma i Sverige, så jag kan inte lägga över mina bilder än. Det här är iallafall några från Maggies kamera som visar hur snygga vi var!

   
image1593
   

Haha, vilka hetingar!


Det kommer nog fler under dagen.


Kommentarer
Postat av: hanna

hahaha grattis till dej som minns. det gör nämligen inte jag :P LITE TOO MUCH ATT DRICKA OM MAN SÄGER SÅ. men så kan de gå.

2008-03-17 @ 15:27:13
URL: http://ladystardust.blogg.se
Postat av: sara

Ah men SHIT VILKA SNYGGINGAR! Jag tyckte nog mest on glenns utklädnad :P haha. tröjan var ju asnice! josse kan ju ha varit grymmast lätt :) bestämt dig än eller ^^ jag ska ju ha fest på fredag, kan man inte missa!

2008-03-17 @ 17:23:53
URL: http://sararan.blogg.se
Postat av: missparadise

haha, inget mode är så fulsnyggt som 80-tals modet!
ser skojsigt värre ut iaf =)

2008-03-17 @ 21:23:28
URL: http://missparadise.blogg.se
Postat av: sara

Ja men mkt trevligt. Åker du till bollnäs eller uppsala/våla då eller? Vad de är för slags fest, haha vad e de för fråga. Jag & bror ska ha lite kalas är de tänkt nu när jag har FF :P haha. Måste ju passa på. Tror de flesta tjejerna kmr förutom lotten som typ jobbar men annars kmr hanna julia linda kanske lollo caror fanny o så brors vänner o lite folk sådär. Om inte josse ska träffa sin släkt så dra med henne också och dig själv såklart :) Och var min husvakt ^^ Pussss

2008-03-17 @ 22:12:28
URL: http://sararan.blogg.se

Skriv gärna en kommentar, då blir Elin glad!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0