Helgen innan 17 maj

Godmorgon!
Idag är det jobb som står på schemat. Jobbar från 12.00-17.00, men får betalt för 10 timmar. Det är inte fy skam! Skönt att det inte är så soligt idag, för annars är det fullproppat med folk på jobbet. Flera hundra meters kö på 5 kassor, och en massa stress. Antar i och för sig att det kommer vara lika mycket folk idag ändå, eftersom det kanske känns mer "behagligt" att gå i affärer när det inte är så där stekande hett. Hur som helst kommer man få ligga i idag. Det är ju trots allt helgen innan 17 maj, så då ska verkligen ALLA köpa massa blommor och evangemang. Norrmän, norrmän..

Igår blev det en lugn kväll. Var ut och åt tapas, och gick runt lite nere på Akerbrygga. Avslutades med lite filmtittande, och sömn i ögonen ganska tidigt. Så skönt det känns idag!

image1775

Kommentarer
Postat av: Mamma

Kollade på filmerna ifrån din grillning igår!!!! Man ska aldrig grilla något över eld!! Kolen ska bara glöda inte brinna. Det är därför det tar lång tid att grilla. Annars såg det riktigt mysigt ut i parken. Vi var ute hela dagen, Eric o Piia var här. Vi grillade flintastek, mums. Det var +28 grad. i solen, så skiftar i rött idag. Ha det.

2008-05-11 @ 11:08:53
Postat av: Anonym

Kollade på filmerna ifrån din grillning igår!!!! Man ska aldrig grilla något över eld!! Kolen ska bara glöda inte brinna. Det är därför det tar lång tid att grilla. Annars såg det riktigt mysigt ut i parken. Vi var ute hela dagen, Eric o Piia var här. Vi grillade flintastek, mums. Det var +28 grad. i solen, så vi skiftar i rött idag.

2008-05-11 @ 11:12:30
Postat av: sara

det är bra att du läxar upp henne lisbeth :)

2008-05-11 @ 16:22:36

Skriv gärna en kommentar, då blir Elin glad!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0