Dödsstaden Oslo

Då har vi kommit hem från bion. Det var en norsk film, De usynlige, som kortfattat handlade om ett barnmord. Faktiskt väldigt bra, men man blev lite skärrad..

På vägen hem gick vi och pratade om allt mellan himmel & jord, som vanligt. När vi gick förbi en uteliggare som satt halvdöd på parkbänken började vi prata om hur svårt uteliggarna måste ha det nu när vintern börjar närma sig. Undra hur många som går åt varje år pga kylan? Det är hemskt.  

Precis när vi kommit utanför våran lägenhet & äntligen tänker att vi är hemma i tryggheten,  ser vi en ambulans. Vad har hänt här, utanför vårat hem? När vi går förbi ambulansen ligger en stor blodpöl på marken. Säkert någon som blivit knivhuggen eller... dödad? Usch, ibland hatar jag storstäder... Sånt här tillhör liksom vardagen och får kanske en liten, liten notis i tidningen, medan Idol-Lars tar upp halva uppslaget av Aftonbladet..

Dags att låsa om sig och få besök av John Blund.
Natti ♥


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej hej, jag tänkte bara tala om att Jenny o Douglas krockade med en bil som kom på fel sida. De klarade sig bra, lite blåmärken o sånt. Bilen är förstörd. Huvudsaken att jenny o douglas är ok. Usch jag blev jätterädd, så fort det kan hända något. Ha de.

2008-11-03 @ 09:23:39
Postat av: elin

mamma: men usch :S tur att det gick bra iallafall.. ringer er senare idag! <3

2008-11-03 @ 10:02:03

Skriv gärna en kommentar, då blir Elin glad!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0