Go Sweden

Fredag fredag fredag! Det är fredag :D Veckan har gått så sjukt fort. Känns som det liksom var måndag igår.
Ikväll blir det nog lite mys framför en film eller två. Ska köpa hem massa gott! Har varit så himla duktig både den här och förra veckan på att inte äta massa godis osv i veckan, så nu känns det ju som att det blir ännu godare när man väl får äta det. Fredagar är våra gotteridagar. Och kanske lördagar och söndagar med, haha. Men värst (eller bäst?) är ändå fredagen så man riktigt kan njuta av helgens början!

Satt och kollade runt lite här och var och helt plötsligt upptäckte jag att en gammal gymnasiekompis var här i Oslo över helgen, så han kanske ska följa med ut imorgon! Haha, känner han knappt, men här gäller det chansa & vara öppen! : ) Det som är så kul med Oslo är att om man träffar på och börjar prata med en svensk så blir man vänner på 2 sek. Det känns som man har så mycket gemensamt! Och lika så om man träffar någon som man har sett eller känner hemifrån sin hemstad/by som man kanske aldrig har sagt ett ord till, så blir man plötsligt bästa vänner. Som t ex John som kommer från samma lilla håla som mig, som jag typ aldrig har pratat med hemma. När han flyttade hit och vi plötsligt träffade honom på Joker så blev det ju som att vi blev bästa vänner. Helt plöstligt känner man varandra jätte bra! 


Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej hej, skönt med en ledig helg. Ikväll ska vi förståss titta på melodifestivalen. Hoppas du också får en skön o lugn helg. Ha de.

2009-03-14 @ 11:42:51

Skriv gärna en kommentar, då blir Elin glad!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0