Ett sällsynt exemplar

Nu har jag den i handen! Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen. Låtarna brukar alltid behöva spelas några gånger innan de tillslut blir helt unika favoriter allihop.




Förresten, har ni tänkt på en sak? Det skulle bli heeelt fel om Winnerbäck släppte en skiva på våren. Hösten är liksom hans årstid..


Kommentarer
Postat av: Sara

Den där skivan var faktiskt lite av en besvikelse, men jag hoppas att den växer allt eftersom... För övrigt så håller jag med dig, hösten är Winnerbäcks årstid - han brukar alltid få hålla mig sällskap då. Längtar tills han kommer tillbaka till Bergen igen i november.

2009-09-24 @ 16:22:35
URL: http://metrobloggen.se/brus
Postat av: Sara

Fast jag har liksom alltid fastnat för Nån av dem - Alltid. Nu kändes det bara "jaha?" och det har han aldrig någonsin fått mig att tänka. Det tilltalar liksom inte :)



Jag har bott här i 1 år och en månad. Och innan dess bodde jag här ett år från 2005 till 2006 :)



2009-09-24 @ 19:08:26
URL: http://metrobloggen.se/brus
Postat av: Sara

I know, jag har följt din blogg en stund nu, men kanske varit lite väl dålig att kommentera den... :) Jag jobbade som barnflicka förr, men nu jobbar jag på 3 olika Bianco-butiker :) Love it! Och ja, Norge är bra... Om inte bäst ;) Men saknar svensk mat. Och familjen och vännerna såklart.

2009-09-24 @ 19:49:50
URL: http://metrobloggen.se/brus

Skriv gärna en kommentar, då blir Elin glad!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0