Bed Head

ELIN, LEVER DU?!
Ja, det är knappt det.. Är så sjukt trött och sliten efter helgen, men oj oj så kul det har varit!

Började med att jag började jobba redan kl 16.30 i fredags. Allt var lika kaos då som det var i torsdags. Det var premiär och i princip ingenting var färdigt. Kl 21.00 skulle portarna slås upp: Kl 21.15 kom polisen och sa åt oss att nödutgångarna inte var OK. Då var det bara att röja undan, och de partyglada folket släpptes väl in runt 21.30. Ganska bra ändå om man visste hur det såg ut innan! Stresset började ganska raskt, alla nissar var nya och ingen visste egentligen hur det gick till. Men vi klarade det väldigt bra för att vara första gången! Trevligt att träffa vänner ute på dansgolvet och höra mycket fyllesnack i mina egna nyktra öron :) Kollegorna var även toppen! Har nog aldrig haft ett sånt kul, men samtidigt så slitsamt jobb någongång! Det är klart värt allt slit.

Vid kl 06 var jag väl i Salabacke. Totalt död.

Vaknade på lördag eftermiddag av att dusch, frukost och cykling ner till Kalas igen stod på schemat. Alex var redan där. Stackarn hade jobbat på Mc Donalds innan, och hade bara fått sova 2½ timme emellan. 2½ timme på 2 dygn.. På'n igen ba! Man var ju inte ensam om att ha ont i kroppen iallafall! Kändes som att man hade legat i en torktummlare hela natten.. Men nu var det iallafall lite lugnare tempo och jag stod mest och skar citron & lime till alla törstiga tequila-racare :) Skönt det till mina sönderskurna fingrar! Hur som helst så öppnades dörrarna vid 21 som de skulle, och folket började strömma in. Nu var alla nissar lite mer avslappnade, och alla visste vad de skulle göra, så vi hann till och med vara uppe på dansgolvet lite :) I'M IN MIAMI BIATCH!

Natten slutade (morgonen började) med att alla såg ut som Quasimodo i kroppsformen, haha.  Allt som rörde sig var kul och vi satt säkert ner i en timme innan vi orkade röra oss hemåt.. 

Neeej, längtar nästan till nästa helg faktiskt! Nu blev liksom allt så lugnt och tråkigt.. Synd att man har drabbats av tröttsjukan eller nåt bara.. Tårarna rinner i ögonen för att jag är så trött. Gympan ikväll får bli min enda aktivitet idag..


Kommentarer
Postat av: Rocky Andersson

Varning

Vallgårda är en haltyp! Sooner or later upptäcker du att han:

1.Aldrig betalar in den skatt han drar på dinlön.

2. Han invaggar dig i teamet för att sen halka efter med lönen för att sen INTE betala ngn lön.

Läs själv på andra bloggar! Skatt kan tyckas onödigt men lön vill man väl ha?!

2009-09-15 @ 19:29:18
Postat av: Anonym

Okej?

2009-09-16 @ 12:19:43

Skriv gärna en kommentar, då blir Elin glad!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0